שרשור צהריי שבת 16/9

../images/Emo45.gif

בנוסף, גם אני בעצמי הצלחתי להצביע יותר ממה שמאפשרים, אחרי שניסיתי מחיקת קבצים ואף איתחול לראוטר.

גם אני, אבל האחוזים של קרן וגב נותרו יציבים

כל הזמן , גם בזמן שנניח איתן ודניאל עלו. זאת אומרת שמישהו שם הצביע נון סטופ, כדי שהם לא ירדו. זה בולשיט אחד גדול, מעצבן.

adiyon2

New member
סוזי, עבדת קשה מדי

אני פשו סגרתי את הדפדפן ופתחתי מחדש וזה נתן להצביע שוב. והאחוזים כמעט ולא השתנו. משהו מוזר

adiyon2

New member
אין כלל פיקוח על ההצבעות

הם הפסידו הרבה כסף כי אנשים כמונו שיכול להיות שהיו מסמסים ככל שהתוכנית היתה מתקדמת, החליטו לא לסמס ורק צופים בשביל הכיף (וגם זה שנוי במחלוקת.

לואיזה7

New member
זאת בפירוש אשמת ההפקה שמריצה אותם

ואינה הגונה לגמרי. שיטת הצבעה פסולה ומוזרה, חובבנות וחוסר אמינות.

ולכן הרייטינג כ"כ נמוך

ולכן ההצבעות כ"כ נמוכות... מדובר באלפים, אפילו לא בעשרות אלפים.

לואיזה7

New member
גם אם זה רק אלפים, הם קובעים מי זוכה

בצ'ופרים - גם אם זה לא מגיע לו, מי מועמדת להדחה ומי בסופו של דבר - יקבל את המליון. "העבודה בעיניים" וחוסר הצדק פשוט בולטים לעין ומרגיזים. אני , כמובן, לא מסמסת.

ela501

New member
אתם חיים בללנד קרן מאד פופולרית בחוץ כבר מזמן

תוסיפו את גב שמאד פופלרי ומה קיבלתם זוג מנצח!

אלה, יקירתי

אין לי ספק שיש לה אוהדים ויותר ממה שיש בפורום, אין לי ספק שגב פופולרי, אישית אהבתי אותו מאוד בהישרדות. וגם אין לי ספק שהיה משהו מסריח בהצבעות. אין לי ספק שלא מראים את כל האמת לגבי כל המתמודדים, בעיקר קרן. יש לי ספק לגבי הלללנד.

נכון מאוד כל מה שקורא עכשיו עם קרן

זה רק יעלה אותה ...כי כולם קנאים שם ורואים שהם רוצים כי הם רוצים כסף לא אהבה

ela501

New member
ברור כל חרם ונדוי יבוא לטובתם

אתי טיפשה מתכוונת לצאת עליה בשבוע האחרון וחושבת שבכך היא תעזור לדניאל

goodpink

New member
והאם הרייטנג הצדיק את זה? האם יש של יום חמישי

האם הכניסה של גב מוצדקת? האם הוא העלה את הרייטנג שהם באו כל כך בטענות לאיתן. אז למה התמיכה בגב? למה התמיכה בקרן? עם כל התמקדות בינהם האם השפיע לטובה על הרייטנג? יש כבר את הרייטנג של יום חמישי? למסטר שפ היתה עליה ברייטנג מה היה של התוכנית?

דידי 9

New member
ההפקה מריצה את דניאל!השרשרת,זמן המסך,וכל

מה שהם עושים, זה לתת פירורים לכל השאר-ואת הכסף הגדול כמו את השרשרת- לתת לצנון אורבך, ולסתום לטרקאי את הפה על כך שהכניסו את גב באמצע העונה. אם ההפקה תמשיך-תאבד הרבה מאוד מהצופים גם בערוץ 10

למעלה