שרשור צהריי שבת 16/9

efrat800010

New member
הם הבינו שלא חשוב מה הם יעשו ועד כמה טוב יבצע

את המשימה הכול מכור לקרן כבר קיבלו בראש במשימת הכלבים כולם כל כך טיפלו בהם טוב ועשו את המקסימום והיא זכתה וכך גם הפעם הם ראו ושמעו מגב שהיו לו הרבה פסילות ,הם לא הפגינו אהבת אמת ולא מוגדרים בכלל זוג ובכל זאת זכו זה מקומם

respect men

New member
לא חושב כמוך

במשימת הכלבים לדעתי קרן הייתה מעולה והגיע לה לזכות לגבי השאר מסכים,הם בעיקר הבינו שהמשחק מכור לקרן.חן ציטטה''בכל תוכנית ראליטי יש מישהו שהם מסמנים ומריצים אותו למליון והפעם זאת קרן''

efrat800010

New member
במשימת הכלבים

דני ואיתן וגם ענבר טיפלו בכלבים שלהם למופת(עם כמה שאני לא סולת את ענבר זה היה כך ואז הייתי כל היום בלייב והתמקדתי הרבה בה) לא פחות מקרן מה שכן אחוז ההצבעה עלה במהירות האור לקרן תוך כמה שעות איש מחשבים בעבודה שלי הסביר לי איך אפשר בקלות להטות סקרים כאלה תוך שעה זאת הונאה זה לא נכון ולא באמת מה שהקהל חושב אלו-2-3 אנשים או אפילו אדם אחד שקרוב אליה\לגב (במקרה יוון) שעשה זאת כנראה

דידי 9

New member
ערוץ 10 לא למכור למהמרת ולמתנשא את התכנית!!אנ

אנו נפעל בנדון באם זה יקרה! קבוצה גדולה מאוד מתארגנת, לאור מה שרואים כקידום איתן ודניאל בתכנית! דניאל תבזבז את כספי הציבור על עוד תחנת הימורים שלא חוקית בארץ,ואורבך יתפנק ויפרק את המיליון לא בארץ-בוואגס! חישבו פעמיים, ואל תזייפו את הקולות! כי כרגע, ולאורך כל התכנית, אורטל מובילה-וכך זה אמור להשאר!

אפשר גם לומר שהם התרחקו מכולם

הם מאוד מבודדים את עצמם וזה בסדר, אם הם רוצים "לבנות זוגיות". אבל אי אשפר לומר שרק שהדיירם התרחקו.

respect men

New member
האישה האידיאלית כבר לא אידיאלית?

חבורה של אפסים מטומטמים הינו מי זאת קרן רק עכשיו בסוף המשחק.מגיע לאיתן ולכל הלוזרים האלה להפסיד עוד סיבה להצביע לאורטל

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifמהיום הראשון היא לא היתה אידאלית

היא פשוט שחקנית טובה שתלכלך שתלכלך הכול בסוף יוצא החוצה

תאכלס..בכלל כל הבחירות שלהם היו הזויות

דניאל היא הכי נאמנה אבל קרן הכי אידיאלית? הכי נאמנה לא אמורה להיות האידיאלית?

efrat800010

New member
הם אשכרה חודשיים לא יודעים עם מי הם חיים

כל בחירה שלהם היתה כזאת הזויה גם החיבורים בניהם

respect men

New member
כל הבחירות היו נכונות פרט לאישה האידיאלית

אתי כיכבה בסוציומטרי ובצדק. במה אורטל נבחרה בסקר??בשקרנית הכי טובה(בגלל המשחק של אמת ושקר שהיא באמת שיחקה אותה בגדול עם האחות שנפטרה בתאונת דרכים )ומה עוד?

למשל השקרנית הכי טובה זו בחירה מפגרת

הם שיחקו אמת ושקר, כל המטרה הייתה להכשיל אותם. זה לא אומר בכלל או מעיד על מי שהיא בוילה.

respect men

New member
לא חושב כמוך

כל דיירי הבית יודעים שאורטל לא שקרנית והחוסר אמון בה נובע בגלל שהיא קשה להבנה אבל בגלל המחשק שמורה לה הסטיגמה כשקרנית הכי טובה,כי היא שיחקה אותה עם השקר על האחות שנהרגה,צריך כישרון להיכנס לדמות כזאת לבכות ולהתרגש משקר

למעלה