שרשור ציפורי לילה
15/08/11

Klayhamn

New member
נכון

אבל כנראה שההפקה התעקשה שלא להוציא את איילת - והיא בנוסף גם אסרה עליהם לדבר על הנושא. אנחנו כנראה לא מבינים לגמרי מה התחולל פה מאחורי הקלעים - ויכול להיות שהטילו את האחריות על ענבר וענת *דה פקטו* בכך שלא העיפו משם את איילת בטיל ברגע שהיא איימה בהתאבדות (שוב, אם זה אכן נכון...)

נכון! ולכן אני לא מאמינה שהיא אמרה את זה

ההפקה שומעת כל פיפס שהם מדברים בבית ואם היו שומעים משהו כזה ישר היו מבררים על זה ויתכן שבאותו הרגע היו מוציאים אותה. ש"אשכולית אדומה" תסביר לנו מאיפה המקור לידיעה הזאת- אולי היא שמעה את ענבר אומרת ולא הבינה (או שפשוט ענבר שיקרה כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי), ואולי היא בכלל חברה של ענבר שמנסה להגן עליה...-ענבר אוהדת הפועל (בעע) גם אשכולית אדומה?

meytula

New member
זה לא בדיוק מאיר

כי ההתנהגות של ענבר התחילה ממש הרבה לפני שאיילת נכנסה לדאון.הסיבה שאיילת נכנסה לדאון זה כשענבר תפסה תחת ושמה עליה קצוץ

easternstar

New member
ו"פתחה" איתה דברים כדי למצוא מה החסרונות

של איילת ולדחוף אותה יותר לדכאון, אחרי שהתעלמה ממנה..

easternstar

New member
בכלל לא. להיפך. תאר לעצמך שמישהו

סובל. זה הזמן לספר לו על חסרונותיו ולסדר לו "חצי חרם"?? ראית את "משפט השדה" שענבר ערכה לה כשאיילת בוכה? רק אדם בעל רוע ואכזריות יכול להמשיך ולהטיח האשמות וחסרונות. אם מישהו צריך לעזוב לא צריך להעמיד אותו להדחה אלא להוציא אותו מהמשחק ולהצביע לאחרים ושההפקה תתמודד. אגב, זה מה שקרה..איילת מחוץ למשחק והקרמה הרעה חזרה לענבר.

Klayhamn

New member
אני מסכים לגמרי -- אבל ../images/Emo70.gif

מה שאני אומר לא נועד כדי להפחית מהאשמה של ענבר, אלא להאשים את ההפקה. ברגע שבן אדם מאיים בהתאבדות צריך להעיף אותו מהוילה להסתכלות מקצועית תוך שניה, לא להשאיר אותו שם. עצם ההשארה שלה שם לא הוגנת כלפי יתר דיירה הוילה, היא בלתי מוסרית, מסוכנת, ומהווה רשלנות פושעת מהמדרגה הראשונה זה שענבר התמודדה עם זה בצורה הכי גרועה שאפשר --- זה נכון אבל מסתבר שהמצב היה הרבה יותר קיצוני ממה שחשבנו - וכנראה שההפקה מאוד לחצה שאיילת תשאר (ויש לזה כמה אינדיקציות מדברים שענבר אמרה בעבר, וגם SMS שקיבלה מההפקה בנושא שעליו דיברה עם ענת ואמרה שהוא ממש עצבן אותה). בסופו של דבר לענבר אין הסמכה מקצועית בבריאות הנפש, ואם היא באמת נסתה לפעול כדי שיוציאו את איילת מהתכנית בעקבות איומי ההתאבדות, והיא לא נענתה --- זה מעמיד אותה במעין מצב בלתי אפשרי שבו הדבר הוא כאילו באחריותה, זה הופך אותה למעין בייביסיטר שלה. אם היה מדובר בסתם "דאון" או אפילו "דיכאון", הייתי מסכים אתכם איומים בהתאבדות הם כבר סיפור אחר לגמרי. סורי. מדובר פה ב חיים של מישהי

Klayhamn

New member
זה לא "סתם"

אני מסכים שזה עדיין לא מוכח אבל ענבר אמרה לאיילת לפני כמה זמן (היום אתמול או משהו כזה) "אני חוששת לחיים שלך" אני חשבתי שהיא סתם כאילו מגזימה, אומרת שהדאונים של איילת מדאיגים אותה. אבל אם מה שאשכולית אדומה כותבת נכון, ואיילת באמת דיברה על לשים קץ לחיים שלה ולהתאבד -- אז זה לא "סתם" בכלל... זה מסתדר עם עוד כמה דברים שקרו (ה-SMS שענבר קבלה, העובדה שיש עניין שהיא "לא יכולה לדבר עליו" וכיו"ב)

meytula

New member
הקטע שקרו המון דברים לפני שהיא הגיעה למצב הזה

איילת שקעה בדיכאון רק אחרי שענבר התנהגה אליה כמו לאויר.זה מה שהביא אותה לאיים בהתאבדות.לא סתם בן אדם מאיים בהתאבדות הוא צריך להיות בשפל כלשהו ומי שהביא את איילת לשפל הזה זאת ענבר

Klayhamn

New member
../images/Emo243.gif הייתי קצת נזהר

מלהאשים את ענבר בכך שבגללה איילת רצתה להתאבד. מעבר לזה שאנחנו לא יודעים את כל מה שקרה ביניהן (ומאחורי הקלעים), אנחנו לא יודעים את כל הפרטים על חייה של איילת - ומהמעט שאנחנו יודעים, לא מצטיירת תמונה ורודה כל כך. היא מדברת על זה שאין לה חברים, אנחנו יודעים שאמא שלה גוססת.... חברים, כל מה שאני מבקש הוא שתקחו נשימה עמוקה ותחשבו רגע טוב על מה שאתם כותבים. זו תכנית טלוויזיה, אבל יש שם בני אדם אמיתיים. אחד מהם רצה לסיים את חייו --- מסתבר. בואו נקח כמה דקות ונהרהר בעניין.

meytula

New member
אני ממש לא ממהרת להאמין שהיא איימה להתאבד

ולגבי ההאשמה של ענבר באיום הזה.כנראה לא הבנת אותי נכון

webguy

New member
איום התאבדות ישר החוצה ..ולטיפול

לא מאמין שזה היה ..!! ההפקה לא תקח על עצמה להשאיר אדם שאיים בהתאבדות בתוכנית אין מצב ..!! באיום התאבדות מייד שולחים אדם להערכה מקצועית וטיפול ..

קשקשה9

New member
אתה צודק לחלוטין בעניין של איילת ובכל זאת

לאחר מחשבה ושקילת העניין הכעס על ענבר עדיין תקף.אני רוצה לאמר בהזדדמנות זו שאני מאחלת לאיילת החלמה מלאה ושתשכיל לקבל עזרה כי היא בחורה מיוחדת ומדהימה-בהצלחה איילת

נראהלי שהמצב הבריאותי של אימה הוסיף למצוקה

מדובר באיילת כמובן. אני עדיין חושבת שהיא בחורה מקסימה

izmeral1

New member
KLAYHAMN לפני שאלך לנומי שלי=

אפילו לא מרשה לכתוב זאת בכותרת=זה מעשה קשה מפחיד. הרגע צפיתי בתוכנית . מאחר ואני לא רואה הכול בגלל סדרה חשובה לי. ואני רק עכשיו. רוצה לראות קצת ולמחוק כמובן? ואני נדהמתי על השיחה שהתנהלה . בן קרן לבין אותה אירס הפסיכולגית? אם בכלל. ויש שם טענה חמורה נגד אתי. זו הוצאת דיבה. ואני המומה. קרן טוענת שהיא חיה ושם עם פחד מאתי עד עכשיו. והיא מספרת את הפחד שלה בצבא. על הבעיות שהיו לה. כך היא מסבירה לאירס הפסיכולוגית. סליחה זו אשמה חמורה מאוד. עד לבית הדין אפשר לקחת את זה.. מה הולך פה. לו אתי היתה אלימה כמו שמציינים מזמן הייתה עפה . נכון יש לה הרבה מגעות של המונית קצת. אז יש מי שמקלל בשקט ויש עם קול גבוה זו אתי. לא אוהבת איך שהיא התנהגה. היוםחוזרת בה. ויפה שעה אחת קודם. אבל בן פחד ואימה. לזרוע כאלה דברים על אדם. שקרן ישנה ובכתה על הכתף שלה. יחד עזרה לה וגם נכנסה באיתן למענה.איתן הוא הסמל של התוכנית אף אחד אחר לא. והכול למען אתי. גם בחברות זה ריקוד. כמו זוג ולטנגו צריך שניים. היא רועדת מפחד כי הסוד אצל אתי לגבי איתן. אני יודעת שאתה לא מתחבר לאתי. אבל עד כאן לאשמה חמורה. זה מעשה נבלה. לתת לדעת הקהל לחשוב כך.? אני חושבת שאתי כן צריכה לדעת מהסיפור הזה. פשוט הלכה הכי רחוק שיש. אני לו הייתי בת למשפחה של אתי היתי מגישה תביעה נגד קרן שחר. העולם לא טיפש..... לילה טוב לך לכולם. אני המומה.

Klayhamn

New member
אני מסכים ש...

זה מאוד בעייתי - וגם קצת מגוחך - מצד קרן, להתעורר חודשיים אחרי שהתכנית החלה ופתאום לספר איזה פחדים אתי מעוררת בה, אחרי שהיא השתתפה בהתעללות סדרתית בכמה וכמה מדיירות הוילה שם, ועוד כשעלה הנושא של "פחד מאתי" - היא ואתי וליהי לגלגו על זה ואמרו "פחד?! מה פתאום" וכו'... בקיצור, אין ספק שהקישור לנושא ההוא נועד להשחיר את פניה של אתי בעיני הקהל ולהציג את קרן כקורבן, בעוד שבפועל אתי אפילו לא הרימה עליה את הקול. היא בסך הכל אמרה שהיא לא רוצה לדבר איתה. גם אם הפחד של קרן הוא אותנטי, עדיין אין לי שום סימפתיה אליה, אחרי שהיא ראתה מה אתי עשתה לאחרים ועדיין בחרה לחבור אליה באש ובמים ולא להעיר לה אפילו פעם אחת על ההתנהגות שלה, אלא להפך, רק לעודד אותה ולהוסיף עוד אש למדורה

אני ממש לא מתה על ענבר, אבל לאיילת יש

נטייה לסחוט רגשית, ובעוד אופנים, את מי שעומד מולה. ההתקרבות שלה לאיתן, הגם שנראתה ילדותית וחביבה, הייתה דביקה וחסרת נגיעה במציאות. הנטייה שלה לרכושנות כלפי החברות שלה, היא ילדותית ותלותית, ופה אני לא יכולה להאשים את מי שלא יכול לסבול את זה. זה שענבר בלתי נסבלת הרבה פעמים, זה גם נכון, אבל לאיילת יש בעיה אמיתית. היא סיפרה, שגם 'באזרחות' היא ככה, עם חברות, שכבר אין לה, כי יש לה נטייה כזו.

meytula

New member
אני מסכימה עם כל מה שכתבת.אני יודעת שאיילת

בחורה מאוד בעייתית.לרגע לא הגנתי עליה שהיא מדהימה או התנהלה כמו שצריך השיפוט שלי זה בעיקר כלפי ההתנהגות ה''חברית'' של ענבר

למעלה