שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif שרשור ציפורי לילה ../images/Emo119.gif - 19/08/11 ../images/Emo41.gif

adiyon2

New member
בן מספיק, מה לא ברור

עוד מעט לגב יתפוצץ הראש מרוב ניפוחי המח. למה אף אחד לא משתיק אותו.

Dmorrigan

New member
יש לי הצעה להפקה (ולמתעבי בן שביניכם)

טוויסט חדש בדור הבא: מיליון שקל למי שנוסע לבת ים וצועק לבן שהוא אפס עד שהוא בוכה ומתחנן לצאת מהתוכנית

Dmorrigan

New member
אפילו הבלוטה לא רוצה את יוני

כל יום היא נאבקת לצאת ממנו יותר ויותר...

לונדרון

New member
לגבי יוני - זה נובע לפחות מ-3 טעמים עיקריים:

1. יש לו מישהי בחוץ שהוא מרגיש שיכול להתפתח איתה משהו רציני והוא לא מעוניין להרוס את האופציה הזאת. 2. אתי לבושה עליו כמו לואי וטאן 3. הוא לא בגובה המתאים

עינת 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

adiyon2

New member
זה בדיוק ההפך

הוא מציג את זה כאילו הוא לא רוצה אף אחת ויש לו מישהי מדהימה בחוץ. הוא בטח חושב שאם היה רוצה מישהי הוא היה משיג. בסגנון זה לא את זה אני.

שיחת בן וגב

בן לגב: "קיבלתי תפנית עקב הכניסה שלך" בן אומר לגב שליהי בעניין שלו. גב אומר שהיא לא מכירה אותו בכלל. בן אומר שהסיטואציה בינו לבין ליהי לא נעימה ואמר לה שתתמודד עם הבחירה שלה. גב אומר שמבחינתו היא מחוץ לתחום. בן מסכם ואומר שהוא לא רוצה בחורה שמפקפקת ביחסים ביניהם בן לא רוצה שליהי תרוץ אליו ברגע של חולשה הוא אומר לגב שיעשה מה שנכון לו. הוא לא רוצה שיעצור מבעד עצמו לנסות להתחבר עם ליהי ולהפך, אולי זה אפילו יעשה לו טוב

יש 2 דברים שמעצבנים אותי לגבי בן

1 - הוא אמר שהוא ירה ביונים וסיפר את זה כאילו שזה סבבה 2 - האופן שהוא ויתר על מישהי שרצתה אותו (עדי) בשביל מישהי שלא באמת רצתה אותו

למעלה