שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

webguy

New member
הוא רוצה לעזור לאיתן .. בחור תחמן בן

כי הוא יודע שלהיא לא פופולרית בחוץ ..שתזיק לגב ..

עינת 1

New member
בדיחה - יוני אמר לקרן אני לא הולך לחפור בקטע

של רכילויות כאילו דהההההה

adiyon2

New member
למה קרן מרכלת על ליהיא עם יוני?!

לא יפה. אמנם לא אומרת דברים רעים, אבל למה לרכל?

דקל69

New member
קרן מוכרת את ליהיא עכשיו בשיחה עם יוני, חד

וחלק. קודם מביעה פליאה ותמיהה לגבי הקשר של ליהא והתמרון בין גב לבן, אח"כ מקבלת "אישור" מיוני להתחרות חזק עם ליהיא על גב במידה ויקרה מצב כזה. היא משתדלת לעדן את המילים אבל הכוונה ברורה, ליהיא לפי דבריה לא ברורה ויצאה לא בסדר בקטע עם בן והיא "בתמימותה" דחפה את חיהיא חבן כי האמינה לליהיא שהיא רוצה את בן. הבחורה לא בוחלת בכלום - היא פשוט גאונה בתוך הבית, יש לה בעיה קטנה - הצופים רואים הכל, ויש לה מזל שהעריכה עורכת אותה נפלאה ומדהימה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif אני חושב שאפילו היא לא מבינה לגמרי

כמה היא ערמומית....

andy181

New member
האמת שזו אפילו לא תהיה תחרות, ליהי לא

מספיק חזקה לעמוד בזה. קרן תאכל אותה בלי מלח. יש לי תחושה שאחרי התוכנית ליהי וקרן לא ישארו חברות.

adiyon2

New member
יוני ממש הציג בפניה את השאלה הזאת

היא סובבה אותו ולא נתנה תשובה.

דקל69

New member
היא מבינה מצויין. הכל מחושב אצלה.

היא הבינה שיוני מצידו נותן לה את ברכת הדרך לאופציה עם גב ולא ישפוט אותה על כך בגלל שהיא קיבלה דחיה ואכזבה מאיתן וזה לגיטימי אם כאשר תתאושש תחשוב על גב כאופציה במשחק. הוא מנסה להסביר לה שבזמן הזה אולי ליהיא תנסה או תספיק להתקדם עם גב ואז המצב שהיה בינה לבין דניאל יהיה הפעם בינה ובין ליהיא ושלא תגיע למצב שהיא שוב תפגר מאחור (כמו שהיה עם דניאל). הוא אומר לה שהפעם היא חייבת להכנס חזק בקטע ולא לקחת צעדים אחורה כפי שנהגה בקשר בין דניאל ואיתן. היא הגיעה למצב שהיא אשכרה לקחה את עמדת הבנים בנושא ליהיא ובן ומכרה לו לוקש שהיא חשבה שליהיא באמת בקטע של בן ובגלל זה עודדה אותה להמשיך את הקשר ולהתקדם איתו וכעת ההתנהגות של ליהיא לגבי גב לא מובנת לה ולא ברורה לה ומעמידה אותה במצב לא נוח. היא בפירוש מתמרנת אותו (ואת כל הבנים9 כמו בובה על חוט. ליהיא טיפשה, אדיוטית, נגררת, עלה נידף ברוח אבל אין בה טיפה תחכום ממה שיש לקרן. קרן מכרה גם את ליהיא בשביל המשחק, כפי שעשתה לאתי כשהבינה שאתי לא אהודה על איתן ו/או הקהל. אתי מלוכלכת מאוד אבל עכשיו אני מבינה את הפגיעה שלה מהעורף שהפנו לה והרצון העז להתנקם. היא הבינה שהיא הכושי עשה את שלו ויכול ללכת מבחינת קרן.

adiyon2

New member
אם שמת לב בשידור היום

אתי ממש הדגישה שהיא מחפשת לנקום בהן על מה שעשו לה. היא אמרה שרצה מהר אחרי ליהיא כדי שזו תספר לה מה קרה כדי שתוכל לספר הלאה.

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif איזה כיף לקרוא את הניתוחים שלך

אני מסכים
מה שהתכוונתי אבל שתמיד קיימת אצלי השאלה האם מדובר בערמומיות שנובעת מתוך אינסטינקט - או מתוך חישובים קרים

דקל69

New member
לעניות דעתי כך היא מתנהלת בחייה. היא

מניפןלטיבית בנשמתה. כך היא מתנהלת בקשריה, עם חברות ועם כל מי שבא עימה במגע. מי שלא משרת אותה לא נחוץ עבורה. היא מוכנה לקבל תמיכה, אהבה, מחמאות וחברה רק לזמן שזה משרת אותה, ברגע שאין לה צורך באדם היא תמכור אותו בשניה, לא משנה מי האדם וכמה הוא נתן והעניק לה. אם אתה זוכר את הקטע של ליהיא ואורטל באמבטיה אז קרן צעקה עליה - "את צריכה לדעת מי פאקינג החברות שלך במשחק" ומאז היא השתלטה לה על הנשמה, בייתה אותה והשתמשה בה לצרכיה לפי רצונה. גם את אתי היא תימרנה באותה צורה, עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעה ההתפרצות של אורטל עליה, אורטל היתה איתם בהתחלה וראתה הכל. היא לא יודעת אולי את כל המהלכים אבל יודעת מה קרן מסוגלת. זה כנראה נובע מזה שמילדות חינכו אותה ולימדו אותה שהיא ילדה יפה שמגיע לה הכל ואין שום דרך לא לנצל בשביל לקבל מה שהיא תרצה. לזכותה של ליהיא ייאמר שהיא בחיים לא היתה מוכרת את קרן, גם לא בשביל בעלה. ליהיא חיה בשביל לשרת את קרן, וקרן בערמומיותה נותנת לה הרגשה של שווה אליה.

קשקשה9

New member
דקל ,אני חייבת לציין שכל מה שאמרת לגבי

התנהלותה של קרן גם בחיים הפרטיים הוא נכון ולא היה לי ספק שכך היא גם בחוץ מה שהטריד אותי הוא למה בחורה שנראית טוב ולא טיפשה מתנהגת כך? אפילו הכרחתי את בן זוגי לצפות בה כדי שיענה לי
את סגרת לי מעגל ...אכן אין לי ספק שהיא גודלה כילדה יפה שמגיע לה הכל שאפו

למעלה