שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

Klayhamn

New member
מה הכוונה למה?

יש אנשים מכל מיני סוגים ולאנשים יש כל מיני מטרות ויש אנשים שיעשו כל מיני דברים בשביל להשיג את המטרות השאלה החשובה היא בסופו של דבר: 1. האם היא מצליחה להשיג את מטרותיה? 2. האם היא מרגישה טוב עם מעשיה? היות והתשובה חיובית לשתי השאלות, הרי לך ההסבר מדוע היא נוהגת כך. קרן מודעת-לא-מודעת לצד האפל שבה, אבל היא כנראה גם לא ממש יודעת איך לפעול אחרת. היא עקרב --- זה פשוט הטבע שלה.

קשקשה9

New member
אתה יודע שיכולתה לפתוח את התגובה במילה

עקרב ואז הייתי מבינה הכל ? כשאני בוחנת דמות אני משווה אותה אליי ולדרך התנהלותי בחיים מה שאומר שכל דבר שלא הייתי עושה אני מנסה להבין מה המניע שלה לכן אני שואלת מאיפה באה ההתנהגות של קרן לאו דוקא במשחק אלא בחיים עצמם כי לעניות דעתי הדרך הישרה הפשוטה היא המספקת ביותר

קשקשה9

New member
אני אוסיף רק כתשובה לשאלה שניה שלך

אני בטוחה שהיא לא מאושרת ויותר מזה אין ולא יהיה לה שקט ושלווה עד שלא תתקן את הדרך שלה להשיג מטרות

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

אנחנו רואים את זה 24/7. אם הייתה שלמה עם עצמה... לא הייתה מחפשת באחר מה לא בסדר אצלו.

Lichy7

New member
לזכותה? מילה שאינה תקפה כשמדובר בליהיא

קצת קשה לומר שייאמר לזכותה שהיא לא הייתה מוכרת את חברתה (שזה אכן נכון) בזמן שהיא מוכרת את עצמה..

רגע רק רגע

Active member
סוף עונה - עד 50% הנחה על קולקצית ליהי...

רבותי, ההיסטוריה חוזרת! כמו שקרן עשתה עם אתי, כך היא עושה עם ליהי. דבר ראשון - מקבלת התראה מאחד הבנים. במקרה הראשון היה זה איתן ובמקרה בשני זהו יוני. דבר שני- היא מצטדקת בעיני האדם ש"חשף" אותה לאמת <עד לאותו רגע היא לא ראתה אותה
> דבר שלישי - נקיטת צעדים קטנים בשטח <ריחוק עדין> דבר רביעי - השלכת האשמה על האחר.

דקל69

New member
יו,, זה בדיוק מה שכתבתי מעליך.

היא קיבלה פתח מיוני למהלך לגבי גב בגלל הפגיעה מאיתן ומנצלת פירצה בכדי להצדיק עצמה. בכדי לא להראות כחברה שמתחרה עם ליהיא ומנסה להרוס לה היא "מקבלת" את עמדתו של יוני שליהיא דפקה קטע לבן, מנערת עצמה מאחריות ומביעה פליאה לגבי התהנגותה של ליהיא במקרה של בן. היא אומנם מדברת בעדינות ובאמפטיה לליהיא אבל בהחלט נותנת ליוני הרגשה שהיא מצטרפת לתחושות של יוני לגביי ההתנהגות של ליהיא במקרה הזה. לו רק היה יודע איך הכל התחיל, התשלשל ולמה זה נגרם. ליהיא - 100% חינם: רק בן יקנה את הסחורה שקרן פגמה בה, ואסיים בתפילת: ,ברוך שלא עשני בן זלץ.... האדיוט"... צריך להוסיף את המשפט לספר בחוקים.

רגע רק רגע

Active member
אם חשבתי...

שמקרה מכירת אתי היה נקודתי, עכשיו אני בטוח שזו דרך פעולתה של קרן. אין לה נאמנות לאף-אחד/אחת. אמנם היא מצליחה עם האסטרטגיה שלה בתוך הוילה, אך אסטרטגיה אינה מתאימה לתכניות בהן הקהל הוא השופט <להוציא הישרדות שזוהי מהות התכנית>. היא הייתה המח מאחורי השידוך בין ליהי לבין בן ועתה, היא מתנערת כאילו להד"ם.

דקל69

New member
גם את החלקים הראשונים בהודעה שלך כתבתי לקליי

למעלה. אני שמחה שהמשקפיים שלי לא סדוקות, (לפחות לא רק שלי) כי מחר תגיע דידי לנזוף בנו. תבטיח לי שתגבה אותי ברגע האמת ולא תשאיר אותי לבד במערכה מולה
קרן היא אשפית. מעניין אם גם את גב תצליח למרוח, שהרי הוא ראה הכל מבחוץ. אומנם הוא לא בא לחפש אהבה ועדיין... האם האנשים שם כ"כ טפשים שהם מסונוורים או אנחנו "חכמים" רק כי אננו צופים בזה מבחוץ? האם בחיים שלנו היינו מצליחים להבחין בשיטות הפעולה שלה או היינו קונים את ההצגה, כולל ההדרן?

Klayhamn

New member
אם אורטל הצליחה לקרוא את קרן

(ואולי אפילו אתי) אז גם אנחנו היינו מצליחים. או לפחות כך הייתי רוצה לחשוב...

קשקשה9

New member
זו השאלה הניצחית:לו היינו בתוך הבית

האים היינו מצליחים לקרוא את הדמויות כמו שאנחנו עושים מבחוץ?

Lichy7

New member
לא בטוח

בבית ניתן לראות את כל הסיטואציות ועוד בקו רצף. למשל מה קורה מהרגע שסיפרת משהו לאדם אחד ואיך זה התגלגל במהרה עד לאחרון דיירי הבית. בבית עצמו- את רואה סיטואציה מסוימת, ובמובן מסוים עיוורת לכל השאר. לאור זה, ולאור העובדה שיש שם אנשים עם רמת תחכום וערמומיות כ"כ גדולה, לא בטוח שהיינו יכולים לקרוא אותן כפי שהן, ובטוח שלא כפי שאנו עושים כעת

קשקשה9

New member
גם אני כמו קליי רוצה להאמין שכן הייתי

רואה למרות כל הסיבות הנכונות והמוצדקות שציינת בכל זאת גם לניסיון חיים יש מישקל

דקל69

New member
אתי פועלת כנקמה בלבד. עצם המעשים של קרן

לא הפריעו לה, היא היתה שותפה להם מכלתחילה והיתה ביניהם הסכמה שאתי וקרן יגיעו ראש בראש למליון - קרן כבת זוג של איתן (חשבו שיצליחו לגרום לזה) ואתי כאהודת הקהל. ליהיא תמיד היתה בזוית כחיזוק לשימוש כשנוח. לאתי לא הפריע המהלכים של קרן, מלוכלים ככל שיהיו הפריע לה שקרן לא עמדה בתוכנית המקורית וזרקה אותה ברגע שהקהל הפנה להן עורף והעמיד את שלושתן להדחה. אתי ניסתה לעשות הכל בכדי לעמוד בהתחחיבות שלהן אחת כלפי השניה (גם ההתקרבות לדניאל היתה בתחילה מתוך אינטרס לשתיהן וקבלת מידע). אורטל קלטה על קרן, אורטל קולטת סיטואציות. היא גם הבינה מהר מאוד שלדניאל יש יתרון על כולם עם איתן במשחק וחתכה לפני שתגיע למצב שקרן הגיעה אליו ותצטרך להקריב דברים שלא יעזרו לה וישרתו אותה בסוף. מתי ליהיא תתעור, מתי? על הבנים הטפשים אני כבר לא בונה. מקווה שהחדשות שיבואו לא יקנו את המשחק של קרן עכשיו משהן כבר יודעות. קרן בונה להתחיל מהלך עם גב לפני שיכנסו החדשות בכדי שיהיה לה יתרון, לכם הזריקה של ליהיא התחילה מאתמול עוד לפני שנהיה משהו בין גב וליהיא.

adiyon2

New member
אולי היא מתחילה להתעורר

היתה לה שיחה מאוד יפה עם דניאל אתמול. הן יצאו לחצר לעשן וקרן הרימה גבות והיתה בשוק. חכול להיות שבקרוב נראה התנערות ליהיא מקרן. זה בהנחה שיתחיל לצמוח עמוד השידרה.

רגע רק רגע

Active member
ובכן...

אישית, לא הייתי קונה את דרכי פעולתה. זה לא אומר שאני חסין ושלא אכלתי אותה כמה פעמים בחיים. פשוט... למדתי מזה. וחוץ מזה... נראה לי ששתיתי חלב מקולקל. אחרת, לא ניתן להסביר שכבר בשתי תגובות אנחנו רואים עין בעין

דקל69

New member
הא, אז זאת אשמתו של החלב עכשיו? הייתי בטוחה

שבתור שכנים (לשעבר) אתה הוא זה שסוחב לי את המשקפיים מהמדף
האמת שאנו למודי נסיון עוד מהאח הגדול, אם כי בדרגה כזאת לא נתקלנו ולא הגענו. מילא לתמרן כך אנשים אבל להתמש בהם כאילו היו חפץ חד פעמי
טויש לי הרגשה שבענין הזה נמשיך להסכים, "טפשים" ככל שנהיה בחיינו, כאשר נתקלים ברוע כזה מי שיש בו מעט טוב לא יכול לתת לעצמו לדבוק בזה. זאת הסיבה שאני לא מרחמת על ליהיא בלב שלם, נתת לרוע להדבק בך תשלמי! היא ראתה איך קרן משתמש באנשים, למה חשבה שזה לא יגיע גם אליה? מי היא בשביל קרן בכלל.

למעלה