נראה שליהיא הייתה בעצם ילדה דחויה שחיפשה תמיד להתקרב ל"מלכת הכיתה" שהיא קצת גדלה היא חלתה במחלה של אובססיביות לדרמה ומשחק עם גברים בגלל דימוי עצמי נמוך שנשאר לה מהילדות וליד בחורות כמו קרן שתמיד היו סוג של "מלכת הכיתה הרעה" נוח לה להיכנס לדמות הבחורה הדרמתית כדי לעורר עניין וחברות אבל היא תמיד תוותר ותפחד ממנה בגלל הדימוי העצמי. סתם דעתי אבל אני עוד לא פסיכולוג...
כבר מביך באמת.. הבחורה בשידור חי לעיני כל האומה נתנה את גופה לאיתן לאחר חודש היכרות ולאחר 3 4 שיחות סתמיות.. איתן דחה אותה..זרק אותה לאשפתות יומיים אחרי היא כבר מסדרת את הקרקע ליחסים עם גב מחבלת בקשר של גב לליהיא מנסה להחזיר את ליהיא לבן.. ופשוט עובדת עובדת ועובדת קשה! ממש רואים עכשיו את גלגלי החשיבה שלה פועלים הביטו בעיניים שלה עכשיו ממש ממוקדת! רבאק כולה גבר-שתרגע! איפה הכבוד העצמי תרגעי כבר.. איזו זולה היא אובססיבית היא צריכים להוציא אותה מהווילה ולא את איילת ואללה שאיתן זרק אותה אני מודה שפיתחתי אליה מעט סימפטיה.. אבל זה פשוט עובר כל גבול
אני מקווה בשבילה שתתחיל להאמין יותר בעצמה ולהיות חזקה. הכל נובע מחוסר ביטחון שלה בעצמה. אותי באופן אישי היא ממש מרתקת עם כל הבלבול שלה היא מקסימה ואחלה דמות לריאליטי.
גב היום זרק משהו לבן ואמר אתה לא יודע איזה טוויסטים עוד יהיו כאן והוא גם דיבר איתו ספציפית עליה. הוא אמר שלדעתו היא הכי יפה שהוא הכי התחבר אליה ושהו מחכה כבר לכניסה של הבנות. אם היא תיכנס לא נראה לי שהיא תמצמץ לכיוון בן אלא תלך על גב
לפי מה שאני קורא..מעולם..היא לא הייתה..כזאת..מחוזרת...הבנים מדברים עליה...והיא..בהתחלה.. נידלקה..על איתן...ששכב עם קרן...שדירבנה אותה לבן...שמסרסר אותה לגב..שלא מעוניין בה אבל היא כן.. ועכשיו..היא.