שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

יהודי31

New member
קרן מדברת לליהי בטון זילזול כזה...

אבל לפחות ליהי הודה לקרן שהסיפור עם בן נגמררררר..

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifכי....

נראה שליהיא הייתה בעצם ילדה דחויה שחיפשה תמיד להתקרב ל"מלכת הכיתה" שהיא קצת גדלה היא חלתה במחלה של אובססיביות לדרמה ומשחק עם גברים בגלל דימוי עצמי נמוך שנשאר לה מהילדות וליד בחורות כמו קרן שתמיד היו סוג של "מלכת הכיתה הרעה" נוח לה להיכנס לדמות הבחורה הדרמתית כדי לעורר עניין וחברות אבל היא תמיד תוותר ותפחד ממנה בגלל הדימוי העצמי. סתם דעתי אבל אני עוד לא פסיכולוג...

יהודי31

New member
מישהו מתנדב לזרוק לווילה גפרורים??

חסר שם אשששש.. ככה טוענת ליהי כבר יומיים... (איזו בחורה מפגרת.. לדעתי בכלל מסוכן שהיא תחזיק גפרורים...)

קרן פשוט חולנית שזה

כבר מביך באמת.. הבחורה בשידור חי לעיני כל האומה נתנה את גופה לאיתן לאחר חודש היכרות ולאחר 3 4 שיחות סתמיות.. איתן דחה אותה..זרק אותה לאשפתות יומיים אחרי היא כבר מסדרת את הקרקע ליחסים עם גב מחבלת בקשר של גב לליהיא מנסה להחזיר את ליהיא לבן.. ופשוט עובדת עובדת ועובדת קשה! ממש רואים עכשיו את גלגלי החשיבה שלה פועלים הביטו בעיניים שלה עכשיו ממש ממוקדת! רבאק כולה גבר-שתרגע! איפה הכבוד העצמי תרגעי כבר.. איזו זולה היא אובססיבית היא צריכים להוציא אותה מהווילה ולא את איילת ואללה שאיתן זרק אותה אני מודה שפיתחתי אליה מעט סימפטיה.. אבל זה פשוט עובר כל גבול

נעמה8080

New member
סימפטיה לקרן?! אפילו לא לשניה

רוע כמו שלה הרבה זמן לא היה בריאליטי (טוב, על מי אני עובדת, לא מזמן היתה נופר מור
). רואים שלקרן אין בעיה לדרוך גם על החברה הכי טובה שלה והחיילת מצדיעה ואומרת לה אמן על הכל?! טמבלית!

didush100

New member
איזה מותק ליהיא

אני מקווה בשבילה שתתחיל להאמין יותר בעצמה ולהיות חזקה. הכל נובע מחוסר ביטחון שלה בעצמה. אותי באופן אישי היא ממש מרתקת עם כל הבלבול שלה היא מקסימה ואחלה דמות לריאליטי.

didush100

New member
נראה לי שמחזירים לשם את עדי!!!!

גב היום זרק משהו לבן ואמר אתה לא יודע איזה טוויסטים עוד יהיו כאן והוא גם דיבר איתו ספציפית עליה. הוא אמר שלדעתו היא הכי יפה שהוא הכי התחבר אליה ושהו מחכה כבר לכניסה של הבנות. אם היא תיכנס לא נראה לי שהיא תמצמץ לכיוון בן אלא תלך על גב

madteacher

New member
הלוואי שיכניסו אותה

רק בשביל לראות את הפרצוף של בן המעצבן ...

madteacher

New member
../images/Emo199.gif לילה טוב! ../images/Emo199.gif

הגיע זמן לישון.
מחר יום גדוש - משימת "אדונים (גבירות) ומשרתים" ...

בוףברכה

New member
הלכתי...ו...........חזרתי.....ו..מה נהיה פה.?

דידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידוש דידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידוש דידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידוש דידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידושדידוש ....(יש כאן בערך100...אפילו נתתי לך..כמה ספייר.. וקרן..כבר לא?...
...עבר כאן...חתולשחור?..

madteacher

New member
../images/Emo6.gifמשהו כזה, דידוש קצת כועסת

על קרן כי היא ״לכלכה״ על ליהיא בשיחה עם יוני. עכשיו באים? בסגירה?? בוף, אתה היחיד שגורם לי לצחוק בשעות אלה ...
|

בוףברכה

New member
עשו מליהי....../images/Emo212.gif....

לפי מה שאני קורא..מעולם..היא לא הייתה..כזאת..מחוזרת...הבנים מדברים עליה...והיא..בהתחלה.. נידלקה..על איתן...ששכב עם קרן...שדירבנה אותה לבן...שמסרסר אותה לגב..שלא מעוניין בה אבל היא כן.. ועכשיו..היא.
..מבולבנת...

למעלה