שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

נעמה8080

New member
אחלה רכב בחרה לה, רכב חתיך במיוחד

ואולי ששוה גם חצי מיליון (אולי=שתמשיך לחלום)

נעמה8080

New member
יש להפקה טעם טוב ברכבים../images/Emo8.gif

אמנם הרכב הראשון רק נראה טוב מבחוץ אבל לא משהו.... הרכב לרוב לא מתניע כל כך.....
הרכב השני מפצה על הרכב הראשון.

נעמה8080

New member
לרעה?! אותי זה לא הפתיע בכלל

מקרן אני מצפה להכל. מקרן אני מצפה שאם ליהי תגיד לה שהיא מאוהבתתתתתתת בגב לדעתי לא תהיה לה בעיה להתחיל איתו ולדעתי אפילו יותר מזה. היא דורכת על ליהי וזה מגיע לה מכיוון שליהי נגררת אחרי הרוע שלה וזה מראה שהיא רעה בעצמה. ולשחק בגבר ככה בשביל להישאר במשחק זה מגעיל וזול.

billc

New member
זה לא ממש לכלוך , אבל זה התחלה

זה מה שדידוש אמרה על קרן "מה זה? אני בהלם בשוק!!!!! היא ירדה לי מהעיניים בזה הרגע!!!! גועל נפש של התנהגות מסכנה חיהיא כואב לי עליה הלב היא בחיים לא היתה מוכרת את קרן ככה"

נעמה8080

New member
חחחחח דידוש

לא בושה להודות בטעות! אז קורה שחשבת שקרן היא טובה ובעצם היא מרשעת, לא נורא. רק בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם. גם ההפקה כאילו הודתה בטעות כשהכניסה גבר חדש, אז מה?! דידוש, חולים עלייך גם אם טעית

נעמה8080

New member
תעברי לצד שלנו חחחחחחח

בזה אין לי ספק שאנחנו צודקים (אנחנו מדברים על שטויות כמו תכניות ריאליטי, לא מעבר)

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifאההמממ...

"בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם" לא מדויק... אלף אלפי הבדלות- הרוב בגרמניה הנאצית תמך בהיטלר, זה אומר שצרי להקשיב לרוב כי הוא לא אמר סתם? נושא מורכב שבנוי מסחף חברתי וכו' וכו'... אפשר לעשות דוקטורט על הנושא.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifאההמממ...

"בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם" לא מדוייק!! אלף אלפי הבדלות- בגרמניה הנאצית הרוב תמך בהיטלר ואמר שהוא צודק. זה אומר שהרוב צודק? יש עניין של סחף חברתי ועוד כל מיני היבטים... נושא מורכב, אפשר לעשות עליו דוקטורט...

נעמה8080

New member
אבל קרן וליהי עדיין מדברות

לא ראיתי התרחקות. וליהי אמרה בפירוש שהיא רוצה את גב, מה קרה שהיא שינתה גירסא?

arel508

New member
שאלה בקשר לאורן הכט

אני לא ממש עוקב, אבל רציתי לשאול האם היה לו קטע עם אחת הבנות בווילה?

למעלה