מקרן אני מצפה להכל. מקרן אני מצפה שאם ליהי תגיד לה שהיא מאוהבתתתתתתת בגב לדעתי לא תהיה לה בעיה להתחיל איתו ולדעתי אפילו יותר מזה. היא דורכת על ליהי וזה מגיע לה מכיוון שליהי נגררת אחרי הרוע שלה וזה מראה שהיא רעה בעצמה. ולשחק בגבר ככה בשביל להישאר במשחק זה מגעיל וזול.
זה מה שדידוש אמרה על קרן "מה זה? אני בהלם בשוק!!!!! היא ירדה לי מהעיניים בזה הרגע!!!! גועל נפש של התנהגות מסכנה חיהיא כואב לי עליה הלב היא בחיים לא היתה מוכרת את קרן ככה"
לא בושה להודות בטעות! אז קורה שחשבת שקרן היא טובה ובעצם היא מרשעת, לא נורא. רק בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם. גם ההפקה כאילו הודתה בטעות כשהכניסה גבר חדש, אז מה?! דידוש, חולים עלייך גם אם טעית
"בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם" לא מדויק... אלף אלפי הבדלות- הרוב בגרמניה הנאצית תמך בהיטלר, זה אומר שצרי להקשיב לרוב כי הוא לא אמר סתם? נושא מורכב שבנוי מסחף חברתי וכו' וכו'... אפשר לעשות דוקטורט על הנושא.
"בפעם הבאה תקשיבי לרוב כי הרוב לא אומר סתם" לא מדוייק!! אלף אלפי הבדלות- בגרמניה הנאצית הרוב תמך בהיטלר ואמר שהוא צודק. זה אומר שהרוב צודק? יש עניין של סחף חברתי ועוד כל מיני היבטים... נושא מורכב, אפשר לעשות עליו דוקטורט...