שרשור ציפורי לילה
- 19/08/11

ליהי לקרן"איך הוא חושב שאני רוצה את גב?

איך אני יכולה לרצות מישהו שאני לא מכירה ולמי היא אומרת את זה... ? לקרן היא באמת חושבת שאנחנו לא רואים 24/7 שאנחנו לא שמענו את מה שליהי בעצמה אמרה לקרן וענבר ביום שלישי שהיא רוצה את גב , שגב עושה לה את זה עכשיו פתאום אומרת לקרן...איך הוא יכול לחשוב שאני רוצה את גב אם אני לא מכירה אותו?

Klayhamn

New member
היא מפחדת ממנה

היא מפחדת להגיד לקרן שהיא רוצה את גב, עכשיו כשקרן סיימה עם איתן סופית, וברור מאליו (אפילו לליהי שאינה גאונת הדור) שעכשיו קרן הולכת על גב בעצם ליהי חזרה לעמדה הכנועה הרגילה שלה ועכשיו מנסה לארגן מול קרן שפשוט תעזור לה לחזור לבן

madteacher

New member
האמת שלראשונה מאז תחילת התכנית

אני מרחמת על ליהיא. בא לי להיכנס לוילה, לטלטל אותה ולצעוק לה : "ת ת ע ו ר ר י ! ! ! " מעולם לא נתקלתי בבחורה שמבטלת את עצמה מול מישהו בצורה כזו. יכול להיות שזה דפוס התנהגות קורבני שטבוע בה מילדות עקב חוויות קשות שעברה, ובוילה זה מתעצם ומוקצן. היא אפילו לא מעלה בדעתה לצאת למלחמה נגד קרן. לדעתי, היא אפילו לא הגיעה לשלב הפחד כי מרגע שהבינה שקרן בתמונה, היא ויתרה אוטומטית. אתמול בו זמנית קרן היתה בשיחה עם איתן ובמקביל לליהיא היה "דייט" עם גב. כולנו ראינו איך היא יצאה מגדרה, זרחה וקרנה מאושר. לא היה ספק בכלל שהיא מעוניינת בגב. מרגע שקרן חזרה וסיפרה שעם איתן זה נגמר, והיא התחילה לקלוט שקרן גם מעוניינת בגב, היא הבינה שמבחינתה, זו מלחמה אבודה. בלי לחשוב פעמיים היא פינתה לה את הזירה (אפילו לא ניהלו דו שיח בנושא). אני לא חושבת שהיא מונעת מפחד, אלא היא חלשת אופי, ורגילה לבטל את עצמה מול אדם חזק ממנה. כמו שאמרה לא פעם קרן היא ה"גורו" שלה, ובעיני רוחה, היא קודמת לה עצמה. כמה שזה עצוב!

נעמה8080

New member
כשאני נזכרת איך ליהי חיקתה את ליז אני לרגע לא

מרחמת עליה, לרגע לא! בעיה שלה שמה שחשוב לה זה "מלכת הכיתה" ולא היא עצמה! בעיה שלה!

madteacher

New member
בעיה שלה, אין ספק

ולטובתה, כדאי לה לטפל בעצמה אחרי התכנית. כל מה שעשתה עד היום בוילה נועד לרצות את קרן ובזמנו גם את אתי ולמצוא חן בעיניהן. זו הדרך שלה לשרוד. אני לא באה להגן על מעשיה, והיא אדם בוגר שחייב לקחת אחריות על מעשיו ולשאת בתוצאות. אבל אני עדיין מרחמת עליה, כי בניגוד לקרן, לה באמת אין כוונת זדון.

didush100

New member
גם לי מתחשק להיכנס לשם ולחבק אותה

היא ממש קלולס ואבודה כזאת. דרך אגב היא די התאכזבה מהדייט עם גב ואמרה שלא היה משהו בכלל.

madteacher

New member
דידוש, יש לך קשרים עם ההפקה?

אולי תסדרי לנו כניסת אורח חד פעמית?
נראה לי שהיא התלהבה מגב, אבל לא רצתה להפגין יותר מידי התלהבות מול קרן. אולי בגלל זה אמרה כך.

billc

New member
מי שלדעתי הכי איכזבה

זו מגדת העתידות, הרי אמרה לליהי שהקלפים אמרו שהיא תמצא אהבה בווילה

נעמה8080

New member
ההוכחה שקרן משחקת ואין לה בעיה לעשות הכלללללל

רצתה את איתן, אמרה שהיא מאוהבת בו, שכבה איתו!!!!! ולפתע כשהוא גומר איתה אין לה בעיה לעבור הלאה בשניה! אני בהלם איזו בחורה זולה היא קרן! ליהי מפחדת ממנה, אני בהלם, כנראה היא שטיח שהיא מרשה לה לדרוך עליה וכמו שרואים קרן עושה זאת בלי בעיה! מגיע לליהי. ליהי היתה רעה לאחרות גם, ריכלה עם קרן, נגררה אחריה! זה לא תירוץ שקרן גררה אותה! ליהי מספיק גדולה בשביל להחליט נכון! ודידוש ליכלכה על קרן?! מה קרה?! גם לה נפקחו העיניים?! סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף ברוכה הבאה דידוש

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifעזבו את דידוש../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

בכל תכנית לוקח לה זמן לפקוח את העיניים.... אבל בסוף היא מתפקחת, תמימה שכזאת

למעלה