שרשור ציפורי לילה

KEEK

Member
קרן כועסת על יוני

שהוא לא פנה אליה ואמר לה מזל טוב.. הנה קרן התחילה לפתוח את הפה האזנה נעימה

KEEK

Member
גם מאיתן היא מאוכזבת

היא תוהה למה גם הוא לא פנה אליה לברך אותה (מה הקטע שלה? היא זכתה כבר?) והיא שואלת את ליהי בטון מתנשא "למה? כי זה פגע לו באגו?" הנה הקרן יוצאת ממנה..

sendibar0

New member
היא צודקת

החיקויים העלובים הללו לגברים היו יכולים להגיד לאורטל ולקרן מזל טוב. אתן כנאה אהובות על הקהל. מה יש? קצת פירגון. חרה יוצא מהבחורים האלה הרבה יותר בקלות, ואני לא מתכוונת בשרותים. כל הרעל והרכילות שהם מטפטפים איש באזני רעהו בכל יום. זה פשוט דוחה. הבחורים הללו עפים על עצמם שהם הדבר הבא בביצה התל אביבית. עלובי החיים.............

goodpink

New member
הינה היהרות שלה יוצאת בשיחה ...ומשקרת לליהי

למה יש לה סיבה לכעוס שתדאג שגב ידבר איתה הם חברים של איתן קודם כל. איך היא מדברת כאילו זה לא בסדר שאיתן רוצה לזכות...ומחשבת את סיכוייה לזכות. כאילו איתן לא בסדר ורק לא יש אגו והיא המסכנה שוויתרה על האגו שלה. איך היא משקרת לליהי שאוהבים אותה ויש לה קהל ליהי כזו פתאטית שקונה את הדברים האלה כי לא רוצה להתמודד עם מה שעשתה. עכשיו ליהי את חושבת את הדברים האלה שונינה אמרה לך תקפת אותה ואמרת לה שהיא לא יודעת מה היא מדברת. קרן מסבנת אותה.

easternstar

New member
יוני היה המום שאורטל פופולרית ואתי שוב ברשימה

יוני היה בטוח שאתי זוכה והקהל יתן לה את המיליון. יוני מתבאס על אתי ולא על איתן. המועמדת שלו היא אתי.

sendibar0

New member
מה הוא חשב ישתנה השבוע?

הקהל מעולם לא העמיד את אורטל להדחה, ברוך השם. לא ידענו מה סדר הפופולריות של שלושת הבנות החזקות, אבל מי ספר בכלל את אתי? אם יוני חשב שהיא חזקה יותר מאורטל, הוא לא ידע לקרוא את המפה. אלוהים שיסלח לי, אני שונאת אותו!!!!

easternstar

New member
הוא אמר לאתי את זה כמה פעמים

הוא חשב שהקהל כעס עליה זמנית. הם תכננו שאתי תסדר לו צימר סלב ויוני אמר שבטוח שיהיה אזרח כבוד של טבריה. יוני היה בטוח שכל טבריה והצפון מסמסים לאתי. הוא גם לא ממש יודע כמה הרייטינג נמוך.

sendibar0

New member
חחח הרגת אותי יופיטר שם זמני ../images/Emo13.gif

באמת? הוא חשב שהוא הופך להיות יקיר העיר טבריה? מי יודע, הכל אפשרי. על פי אתי, אין יותר מהפופולריות שלה בטבריה והסביבה. אז אולי

easternstar

New member
שכחתי את הבדיחה הכי טובה../images/Emo6.gif

זה מבן ויוני ביחד עם אתי.
הם חשבו שאם הוילה בבת ים ואורטל מבת ים מסמסים יותר מבת ים מאשר מטבריה.

goodpink

New member
מצחיק יותר שאתי חושבת שסמס לאורטל בגלל קובי

פרץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא אמרה לדניאל שכנראה כל המעריצים של קובי פרץ מסמסים לה מאז שראו שהוא מכיר אותה חחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל העמידה אותה במקום ואמרה לה אתי אוהבים אותה .

andy181

New member
חח לפחות היא לא אמרה שמסמסים לה

בגלל שהיא מבת ים. אתי חיה בסרט...

easternstar

New member
../images/Emo6.gifדווקא באחת הפעמים אתי אמרה את זה

היא אמרה שבגלל שהוילה בבת ים הבת ימים מסמסים הרבה יותר וזה פועל לטובת אורטל כי היא מבת ים. במילותיה של אתי:"המזל שלה שהיא גרה פה קרוב אז מסמסים לה. מה יש בה שאין באחרות?"

למעלה