החיקויים העלובים הללו לגברים היו יכולים להגיד לאורטל ולקרן מזל טוב. אתן כנאה אהובות על הקהל. מה יש? קצת פירגון. חרה יוצא מהבחורים האלה הרבה יותר בקלות, ואני לא מתכוונת בשרותים. כל הרעל והרכילות שהם מטפטפים איש באזני רעהו בכל יום. זה פשוט דוחה. הבחורים הללו עפים על עצמם שהם הדבר הבא בביצה התל אביבית. עלובי החיים.............
למה יש לה סיבה לכעוס שתדאג שגב ידבר איתה הם חברים של איתן קודם כל. איך היא מדברת כאילו זה לא בסדר שאיתן רוצה לזכות...ומחשבת את סיכוייה לזכות. כאילו איתן לא בסדר ורק לא יש אגו והיא המסכנה שוויתרה על האגו שלה. איך היא משקרת לליהי שאוהבים אותה ויש לה קהל ליהי כזו פתאטית שקונה את הדברים האלה כי לא רוצה להתמודד עם מה שעשתה. עכשיו ליהי את חושבת את הדברים האלה שונינה אמרה לך תקפת אותה ואמרת לה שהיא לא יודעת מה היא מדברת. קרן מסבנת אותה.
הקהל מעולם לא העמיד את אורטל להדחה, ברוך השם. לא ידענו מה סדר הפופולריות של שלושת הבנות החזקות, אבל מי ספר בכלל את אתי? אם יוני חשב שהיא חזקה יותר מאורטל, הוא לא ידע לקרוא את המפה. אלוהים שיסלח לי, אני שונאת אותו!!!!
הוא חשב שהקהל כעס עליה זמנית. הם תכננו שאתי תסדר לו צימר סלב ויוני אמר שבטוח שיהיה אזרח כבוד של טבריה. יוני היה בטוח שכל טבריה והצפון מסמסים לאתי. הוא גם לא ממש יודע כמה הרייטינג נמוך.
פרץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא אמרה לדניאל שכנראה כל המעריצים של קובי פרץ מסמסים לה מאז שראו שהוא מכיר אותה חחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל העמידה אותה במקום ואמרה לה אתי אוהבים אותה .
../images/Emo6.gifדווקא באחת הפעמים אתי אמרה את זה
היא אמרה שבגלל שהוילה בבת ים הבת ימים מסמסים הרבה יותר וזה פועל לטובת אורטל כי היא מבת ים. במילותיה של אתי:"המזל שלה שהיא גרה פה קרוב אז מסמסים לה. מה יש בה שאין באחרות?"