שרשור ציפורי לילה

meytula

New member
יוני ממש לקח קשה את ההעמדה של דניאל

הוא גם אמר לאורן במטבח משהו על זה אבל הסאונד היה ממש חלש ולא שמעתי מה בדיוק אחרי זה הוא הלך לחדר ושר לדניאל ''קול ששון ...וכל חתן''' והוא ואתי התחילו לצחוק על החתונה של דניאל ואיתן. יוני ממש לא מבין איך דניאל הועמדה להדחה ואורן הסכים איתו

KEEK

Member
כי דניאל זה בעצם איתן

וקרן זה גב. ככה הבנים רואים את זה, וככה איתן אמור לראות את זה. אני לא יודע עד כמה איתן טקטין מטבעו וחושב אסטרטגיה אבל הוא צריך להפנים שגב המתחרה שלו

meytula

New member
לא חושבת,יוני באמת אוהבת את דניאל

ועל אתי הוא כבר רגיל שהיא מועמדת להדחה הוא לא מתרגש מזה אף פעם

easternstar

New member
מיטולה. כל הדיבורים של יוני קלאם פאדי

כמו אצל אתי. האמת נמצאת בהבעות הפנים. הן לא משקרות. יוני קיווה שהיה משהו זמני עם אתי וכעת קלט שהיחס של הקהל קבוע ומי המועמדת האמיתית-אורטל. הוא לא אהב את התשובה.

sendibar0

New member
לא סתם הוא מצא באתי את החברה הטובה ביותר

שלו בבית. Birds of Feather מצא מין את מינו הילכו שניים יחדיו, בלתי אם נועדו וכו ;)

שרי48

Well-known member
גב משחק את המשחק לאורך כל הדרך

ואיתן נירדם בשמירה. הוא בחור טוב והגון, אז חשוב לו שלגב יהיה נעים ומתייחסים אליו יפה, מסבירים לו כל צעד וכל מה שקורה, לא מסתירים ממנו כלום. איתן משחק בקלפים גלויים ואילו גב - מחזיק את הקלפים צמוד לחזה, לא משתף, לא מראה ולא מגלה. הוא מבין שאיתן לא חבר שלו והוא לא בא למצוא חברים. הוא בא להילחם על חצי מיליון שקלים ואת זה הוא עושה מההתחלה. איתן וגם דניאל שכחו את אחת מהמטרות שלהם - מיליון שקלים, ולא מבדילים בין חברים, אחיתופלים למיניהם, יריבים. אולי ההעמדה הזו של דניאל באמת תיפקח להם את העיניים והם יתחילו לשחק את המשחק נכון, גם ללכלך את הידיים, אם צריך. לצאת מהתוכנית חמודים, חנונים, תמימים אבל פרייארים - זה לא מה שמצפים מהם. אני מקוה שהם למדו משהו מתוצאות הצבעת הקהל הלילה.

easternstar

New member
לא. ראיתי מתי התכרכמו פניו של יוני

כשהודיעו על אורטל והודיעו על אתי. אי אפשר היה לפספס. אח"כ הוא יספר סיפורים על איתן ודניאל כי הוא תחמן אבל האמת שהוא רצה שהמיליון ילך לאתי. הוא גם אמר לה את זה. יוני קלט שאתי לא פופולרית בחוץ.

meytula

New member
אתה חושב?

אבל הוא כבר יודע שאתי לא אהודה,זאת הפעם העשרים שאתי מועמדת.לא נראה לי בגלל זה הוא גם אמר בפירוש על האכזבה מהעמדה של דניאל כשדיבר עם אורן

easternstar

New member
אז אמר. יוני תמיד אומר מה שצריך לפי בן שיחו

גם קרן היתה פעם מועמדת ומאז התחילה להשיג חסינות. יוני קיווה שהיחס של הקהל לאתי זמני ויעץ לה בתוקף להיות זהירה ו"להוריד פרופיל". ראיתי מתי היה בפניו הלם. לא כשדניאל הועמדה להדחה. כשאורטל שוב זכתה ואתי הועמדה להדחה.

meytula

New member
יש מצב

כולם כבר שיגעו אותי בוילה אני לא יודעת למי להאמין כבר
חוץ מדניאל אני לא מאמינה באף אחד כבר

meytula

New member
אגלה לך סוד אבל את רב השיחות שלו אני מעבירה

למצלמה אחרת כי הוא מדבר המון וחופר בלי הפסקה ולאנשים עם בעיות קשב וריכוז יש בעיה לקלוט אנשים כמו יוני אז אני מעבירה ולא מספיק מכירה אותו.רק אם הוא מדבר בבוקר או עם דניאל \על דניאל אני צופה.

meytula

New member
זה הרבה מידי לסיוט הזה../images/Emo6.gif

חבל שדניאל לא תודח בראשון,ככה הייתי מפסיקה לצפות בבזיון הזה

חני 57

New member
אבל אמרת שהשתנתה דעתך על

דניאל בגלל המקרה של יס והוט!!! אני חושבת שהכעס על אורטל בקשר לאורן לא צודק טוב שהיא דורשת ממנו יחס מיוחד ולא מתרפסת כמו קרן ,אורן די אדיש ונעלם ואורטל רוצה לקבל יחס ממנו ,אני חושבת מה שיפה בזוגיות שלהם זה הכבוד ההדדי ,ביחסים של דניאל ובמיוחד של קרן אני מרגישה יותר מדי ליקוק והתרפסות והסכמה עם כל התנהגות של הגבר שלהן אצל אורטל ואורן יש בניית יחסים די שיויוניים ושקופים ז"אשאורטל אומרת מה שמפריע לה וההפך והם מנסים לתקן ולבנות את הזוגיות בצורה יפה!!!מוצה חן בעיני שאורטל לא האשה הכנועה והצייתנית והיא מחזיקה את אורן קצר

למעלה