שרשור ציפורי לילה

דקל69

New member
היא כבר אתמוך אמרה שהיא טוחנת כל

מה שזז כי היא צריכה לקבל ולא שולטת על התאבון שלה. חחח- אתמול טענו שזאת הסתרת השקר על ההתאהבבות המדומה באיתן והיום זה המליון, כאילו זה דבר כ"כ חריג שבחורה אוכלת.

רוב הבנות שאני מכירה בזמן הזה של החודש

מלאות הורמונים, בוכות כל שניה, מקטרות, עצבניות, וטוחנות למוות.

andy181

New member
דווקא אני חושבת שדניאל יכולה להיות

מאוד מוחמאת אם הדברים הרעים שאפשר להגיד עליה קשורים לעובדה שהיא באה ממשפחה מבוססת והעניין שלה עם האוכל והמשקל ולא קשורים לאופי שלה. על כמה בנות אחרות שם אפשר להגיד את אותו הדבר..

זה קטע די ילדותי ומפגר

אפילו עצוב, לרדת על זה שהיא הייתה שמנה פעם. בכלל, לרדת על שמנים? זה כ"כ כיתה ג'. בעיניי, השינוי שהיא עשתה, ראוי להערכה. ספציפית נושא המשקל. וזה יפה שהיא עדיין שומרת, אפילו שבוילה היא שמנה קצת, גם איתן נהיה בטטה.

pink panther7

New member
תנוחו

זה לא שהיא שמנה היא פשוט אוכלת כמו בהמה גסה הכל נוזל לה והיא לועסת בפה העקום שלה ומגעילה אותי. בכלל לא מוצאת בה כלום, סתם ילדה טיפשה שמתלהבת מעצמה.

KEEK

Member
השינוי שעברה אכן ראוי להערכה

ממש מכוער איך שכולם פה מתעסקים במשקל שלה כנראה שבאמת יש מעט דברים רעים להגיד עליה (כי היא באמת בחורה מקסימה), אז נטפלים לשטויות.

meytula

New member
תאכלס../images/Emo6.gif

הם מחשפים את דניאל ממש בקטנות,תשימו לב כל דבר הכי קטן שהיא אומרת או עושה ישר מפרשים את זה לרעתה.פאתטים כבר אמרנו??

חני 57

New member
לדעתי הכי מגעיל היחס שמקבלת אתי מדניאל

עם כל הנישוקים והסיפורים והרכילות ,דניאל נתנה יותר מידי במה לאתי והשטויות שלה והקהל לא אוהב זאת ,שימו לב כל מי שמתקרבת ומלקקת לאתי יורדת בהצבעות ומי שקלטה זאת הכי טוב זו קרן וגם אורטל עכשיו אחרי שחברה שלה רמזה לה להתרחק מאתי ולהתקרב לליהי וקרן למרות הדברים הקשים שהיו לה איתן בעבר!!

efrat800010

New member
הפעם סופית לילה טוב ואיזה כיף

שאורטל בטוחה בגמר בלי אף גבר שהיתה צריכה להידבק אליו לאורך העונה! מלכה!

למעלה