שרשור ציפורי לילה

meytula

New member
השיחה של אורן ודניאל ממש מקסימה

דניאל לא מבינה בכלל כמה היא בסדר ושהעמדה להדחה בכלל לא קשורה בה ''אין ספק שזה מבאס אבל הרבה יותר כייף להיות בצד המוגן,אבל בחיים כמו בחיים..אבל אני גם זוכרת שאני אף פעם לא הייתי מועמדת ולא עשיתי גם שום דבר ששונה מתחילת הדרך שלי בהתחלה..'''נכון מאוד דניאל,מה שהתשנה זה ההרצה של קרן למליון על ידי ההפקה

meytula

New member
אבל זה מאוד הוגבר לאחרונה

כי מראים את קרן שוב שבורת לב בגלל שגב לא שם עליה פס

מאז הדייט עם איתן

זה מוגבר מאוד. אי אפשר להגיד שהיא קיבלה ממנו את היחס המושלם, הוא לא היה בסדר איתה אחרי הדייט. אבל גם מגב היא לא מקבלת את היחס שהיא רוצה, אין פידבק מלא בכלל, למעשה הייתי מאוד רוצה שהיא תתעורר על עצמה ותשלח אותו לאלף עזאזל. אם היא תעשה את זה, על אף הגמר שמתקרב, היא תזכה לנקודה אחת או שתיים ממני, כאות הערכה.

thisisme4

New member
לא יכולתי לראות את עיוות המציאות בשידור

כל פעם שהראו את קרן וגב פשוט יצאתי החוצה לעשן. לא יכולתי לראות את זה, פשוט עושה לי רע לראות את הבחור הזה. קודם יצא גם טמבל: "יוני לא יצא עלי בהתקפות, למרות שהשחלתי לו פה ושם עקיצות. אבל זה בגלל שהוא יודע שזה מאהבה. אז אין לו מה לכעוס". ואורן יושב מולו ושותק. ומהנהן בלית ברירה. נכון גב, יוני יודע שא-תה אוהב אותו הרבה יותר מהבנים שהם חברים שלו כבר 13 שנה ומהבנים שהוא איתם מתחילת התוכנית וחי איתם וישן איתם. נכון... הקשר שלך ושל יוני מלא באהבה וקירבה וחברות אמת שלא היתה כמוה.

thisisme4

New member
גב מנסה להיות מצחיק וזה פשוט לא עובד.

הכי עצוב שהוא מצליח להוציא מקרן את הצחוקים הכי מזוייפים בעולם שלה על ההערות הסקסיסטיות המגעילות שלו.

andy181

New member
האמת אני מבסוטה ממנה, היא לוקחת את זה

יחסית מאוד יפה. ברור שהיא מבואסת וקצת מעורערת אבל אני בטוחה שמחר היא תרגיש הרבה יותר טוב.

לואיזה7

New member
מעניין- כשקרן וגב נכנסו ללופט , מיד העבירו את

המצלמה משם. הגנה מלאה לקרן.

נמישקה

New member
קרן עשתה עבודה.

דניאל קיבלה את איתן בקלות . קרן ניסתה נפגעה חיפשה אהבה ומצאה כסף.אני לא רואה קבוע .אבל ממה שראיתי קרן מבוגרת נפשית חכמה רגישה,עשתה כמה טעויות כמו כולנו. מגיע לה לזכות.איתן לא ראוי נקודה גם גב לא ראוי.

../images/Emo41.gifעל אף חילוקי הדעות פה..

נראה לי שהרוב הגדול ישמח אם אורטל תקח. אני טועה?

למעלה