יא! לגמרי! לא רק כאן והלוואי- מגיע לה
T thisisme4 New member 14/9/11 #140 אני רוצה שדניאל תיקח או אורטל.. אורטל מאוד מתוקה.. למרות שאין לי מושג מי היא באמת ואם היא באמת מחבבת את אורן, למה דחתה אותו בהתחלה כדי ללכת על איתן, ולמה אחר כך ירדה מאיתן?
אני רוצה שדניאל תיקח או אורטל.. אורטל מאוד מתוקה.. למרות שאין לי מושג מי היא באמת ואם היא באמת מחבבת את אורן, למה דחתה אותו בהתחלה כדי ללכת על איתן, ולמה אחר כך ירדה מאיתן?
ד דקל69 New member 14/9/11 #81 צודקת, התחלנו להפנים כבר לפני חודש ורק עכשיו אנו מודים בזה בפה מלא. זכיה של ההפקה בלבד, קרן לא זכתה לא בזוגיות, לא ביושר וגם הזכיה לא לגמרי מגיעה לה בגלל מי שהיא. לפעמים גם לנו הצופים שצפינו והתמכרמו מותר להודות שאכלנו אותה, כפי שעד עכשיו שום הדחה לא היתה בידינו גם הזכיה לא בידינו.
צודקת, התחלנו להפנים כבר לפני חודש ורק עכשיו אנו מודים בזה בפה מלא. זכיה של ההפקה בלבד, קרן לא זכתה לא בזוגיות, לא ביושר וגם הזכיה לא לגמרי מגיעה לה בגלל מי שהיא. לפעמים גם לנו הצופים שצפינו והתמכרמו מותר להודות שאכלנו אותה, כפי שעד עכשיו שום הדחה לא היתה בידינו גם הזכיה לא בידינו.
E ela501 New member 14/9/11 #120 הקהל מצביע קרן זאת עובדה אני באמת לא משקרת כל מי שאני מכירה מסביבתי שצופה בתכנית מצביע לקרן
ס סתיו7337 New member 14/9/11 #30 אוף, לא יודעת, אחרי היום אני צריכה לחשוב עלזה היא ממש מעצבנת אותי בימים האחרונים והסצנה שעשתה לאורן הערב יצאה מכל פרופורציה. מסכן הבחור
אוף, לא יודעת, אחרי היום אני צריכה לחשוב עלזה היא ממש מעצבנת אותי בימים האחרונים והסצנה שעשתה לאורן הערב יצאה מכל פרופורציה. מסכן הבחור
M meytula New member 14/9/11 #49 אף פעם לא מאוחר מידי../images/Emo6.gif אם אורטל זוכה,את צריכה לבוא בדרישות
M meytula New member 14/9/11 #32 אני כמובן עם דניאל בגמר אבל אצביע גם לאורטל בסרגל הכלים של וואלה רק לא קרן.אם קרן תיקח זה יהיה הגמר הנורא ביותר בכל תוכניות הראליטי אבר
אני כמובן עם דניאל בגמר אבל אצביע גם לאורטל בסרגל הכלים של וואלה רק לא קרן.אם קרן תיקח זה יהיה הגמר הנורא ביותר בכל תוכניות הראליטי אבר
M meytula New member 14/9/11 #46 שיניתי את דעתי אני אצביע רק לדניאל אורטל מעצבנת אותי בשיחה עם אורן ,ישר מחפשת היזדמנות ללכלכך על דניאל ואתי ואין לה סיבה
שיניתי את דעתי אני אצביע רק לדניאל אורטל מעצבנת אותי בשיחה עם אורן ,ישר מחפשת היזדמנות ללכלכך על דניאל ואתי ואין לה סיבה