שרשור ציפורי לילה

andy181

New member
על הקטע שהיא אמרה שהן יתרחקו ממנה?

לא הבנתי מאיפה זה הגיע.. אורטל ודניאל גם ככה בקושי מדברות מאז הריב\ ויכוח לא יודעת מה שעבר אז בינהן.. ואז אורן אמר משהו יפה, אבל מקרן הן לא מתרחקות...ועל זה לא היה מה לענות.

meytula

New member
כן../images/Emo45.gif

מנסה להיראות מסכנה בפני אורן.ממש הגעילה אותי כרגע.ואני עוד רציתי לסמס לה
היא לא שמה על דניאל מאז שהתחברה לקרן וליהי ועם אתי היא בכלל לא בקשר .אז מה הקטע שלה?פתאום חשוב לה שהן יתמכו בה ויהיו לצידה. יצאה ממש צבועה

ela501

New member
מייטולה הבחורה שאת כל כך מעריצה תהיה חברה של

קרן ולא של אורטל שיצאו מהוילה... אז איך את שונאת כל כך את קרן

meytula

New member
דניאל לא תהייה חברה של אף אחת

היא כן תהייה חברה של עדי והיא ציינה את זה לא פעם אחת!

meytula

New member
אני חושבת שהיא תתחבר לעדי

ברור שאי אפשר לדעת בדיוק ובודאות אבל אפשר לשער

meytula

New member
אז לא שמעת את השיחה שלה עם ליהי שלשום

היא ציינה שהיא תהייה בקשר רק עם עדי ושבוילה היא סומכת אך ורק על יוני אורן ואיתן.כנראה שהיא קלטה את קרן גם היא בטח תגיד לה שלום ותצא איתה מידי פעם באירועים של התוכנית אבל חברה חברה ממש לא נראה לי

webguy

New member
לא יצאו שם חברויות של ממש

כמו שבאח הגדול לא יצאו.. הם כולם מתחרים זו בזו לא לשכוח ...

webguy

New member
בגלל שהיא לא העומדה להדחה ..

היא חוששת שיתרחקו ממנה .. מפני שבטח מקנאים בה הבחורות ..

sendibar0

New member
אחוות הדחויים

חן שונאת את אורטל כי אתי שונאת את אורטל. זאת למרות שאורטל חיזקה אותה ועודדה א ותה לפני שבועיים.. אתי שונאת את אורטל מהיום הראשון. לא לשכוח מי רצה לספר לכל הלול שאיתן ואורטל התנשקו (כשלמעשה הם רק התחבקו חיבוק קליל של לילה טוב.) אתי הפכה את אורטל לבחורה שכולם אוהבים לשנוא, וזה לא עבד לה. צריך עוד סיבות?

קשקשה9

New member
סנדי לא הבנת אותי

אני לא מפנה את השאלה לפורום אלא לבנות עצמן (אל תדאגי אני יודעת שהן לא יענו
) למה הן לא מתעלות על עצמן וניגשות לאמר מילה טובה להתנהג בהגינות וכבוד כנראה שזה מוגזם מצידי לחשוב כך אפילו

KEEK

Member
אני חושב שצריך להתמקד רק בדניאל

אולי דווקא מה שקרה היום זה דבר טוב אנשים שתומכים בדניאל יצאו מהשאננות שלהם ויבינו שצריך להצביע לה והזכיה שלה רחוקה מלהיות בטוחה. אני למשל לא הצבעתי מעולם ואני מתכוון להצביע לדניאל מעכשיו..

meytula

New member
זה בדיוק מה שחשבתי הרגע

ואני עוד יצאתי חומוס שרציתי להצביע גם לאורטל.מזל שהשיחה שלה עם אורן האירה את עיניי. המעריצים של דניאל צריכים להתעורר ולהבין שדניאל לא בטוחה.לא פלא שכולם בשוק בבית שדניאל מועמדת להדחה

KEEK

Member
אני חושב שמה שקרה הלילה זה דבר טוב

אין ספק שהיתה שאננות סביב דניאל כולם היו בטוחים שהיא ראשונה, וכנראה גם הפסיקו להצביע עכשיו כל התומכים שלה רואים שהזכיה שלה לא בטוחה, ואנשים יתחילו להצביע. סה"כ ההפרש מקרן ואורטל פחות מאלף קולות.. זה כלום.. פשוט צריך להצביע.

למעלה