שרשור ציפורי לילה

izmeral1

New member
לו היה ו עדיף על גב וקרן..לא נורמים הפקה חזיר

ההפקה הכי חזירה שהיתה אי פים תודו. לא אוהבת את הסוסה קרן. לא מבינה כמה הם טועים בהפקה הם ישלמו על כך. לא תהיה עונה. 2 אף אחד לא נהנה. אלק הרווק. והמרוץ למיליון. באמת מצאו להם בחור טוב .כמו איתן. לו היה הפוף גב היה לפני. לא היה גם חצי תוכנית הגונה. למה הרי הם הכנסו את גב.כדי לתת פייט ולתת לנו בת זו.רק שבת הזוג גם משומשת יד שנייה בושה. ומה הכי חשוב שהוא שגב לא רק לא מספק את הסחורה. הוא גם לועג לכול הבית. כמו שיך כתבו עליו. ולא טעו. ילה מי הוא הבן של או השחקן .הגדול. בסך הכול בחור תחרותי" בתוכנית הטבע שם מקומו אולי. השרדות.2 למענו אולי היה שם טוב? לגבי זוגיות ועם דגש רומטי הוא לא הביתה. ואני מקווה שאיתן ודניאל על כול הקופה. או היה ואורטל לא תפסה באורן גם היה לי להגיד עדיף אורטל. אבל כול המשחק שלה הממזרי. לא עובד עלי ולא יעבוד על אנשים הגונים. ללכת על החברים של איתן שם זה בזוי.( אפשר להכיר אבל להם הם התוכנית ויש להמתתין בחוץ לסטוצים או אמיתי. לא צלח לאף אחד מהתוכניות הלה..יש עובדה.))))))))))))) על אורן. הוא מעולם אחר והיא ברההההההההההההה. לא מתאים. רק ואם אהבה נקיה יש מצב? אבל לא יודעת מה נקי באורטל. לא אהבתי את המשחק שלה כאן מהתחלה. לסיום כותבים פה היא נפתחת. על זו על .באמת האם אתם בתוכנית של . האנליזה הרמונית. או בגן של וורדים. נכון סלנג היא נפתחת. אולי מקום אחר....... ולא כך מספרים ולא כך נפתחים. אדם ישר אומר את אשר ליבו חפץ וכמובן מרגיש. נכון להתם הסיטואציה. ולא בגגל הקונצים או נגד או ברע ועל ולעשות רע. רק זה מה שראו כולם. הכי מצחיק שונינה אומרת אוז אפילו הכי מוגנת בעמדה להדחה.. זה הומור שלי אני בעד דניאל.

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifלילה טוב לכולם

אורטל ואורן בשיחה בחצר,גב הצטרף...כולם עייפים ,גם אני.....

efrat800010

New member
קרן נזכרה לשאול איפה ליהי,טוב שלא

שאלה ביום א' לפני שידור ההדחה... "חברה למופת" צבועה ואינטרסנטית

קשקשה9

New member
העיניים שלו בורקות,הוא נדלק

נראה מלא אדרנלין ,מין ג'מפי כזה.....ועוד מחוייך
כמו חיה בטבע לפני שמתנפלת על הטרף לא יודעת רינתי אולי אני הוזה אבל זה מה שהוא משדר לי

רינתי77

Active member
כנראה שהחסינות של קרן הפיחה בו

תקווה... המיליון נראה פתאום קרוב יותר...

קשקשה9

New member
אין ספק שזו הסיבה אבל

חשוב לי שתבחני את זה גם את ותגידי לי מה נראה לך

goodpink

New member
הכוונה? איריס כמקדמת עלילה דוגמא מצויינתבפרק

אם מישהו לא הבין מה הכוונה שאיריס מקדמת עלילה רק היה צריך לראות את הטיפול הזוגי של גב וקרן. כזו הכנסה של מילים לפה של גב הרבה זמן לא ראיתי ופירוש דברים שהוא לא אמר כאילו היא אומרת לו מה הוא מרגיש מה הוא חושב והוא מבין מה צריך להגיד והולך לפני זה. ואם לא אומר היא מפרשת בשבילו. שלא לדבר על המנחים האם הם רציניים טקסטים כתובים מראש מפרשים לצופים דברים כאילו מאכלים אותה ב BS שהם משדרים כאילו הצופה לא צריך לחשוב לבד והם חושבים בשבילו. לא תודה תחסכו מאיתנו את הפרשנות שלכם יש לנו את היכולת לחשוב לבד על הדברים ומה זה אומר אפילו עם עריכה מגמתית ביותר. גם העובדה שההפקה לא מראה עדין שקרן וגב התנשקו זה כדי לבנות להם מתח לנשיקה. מה הכוונה שהוא חימם מנועים? ולהגיד את האמת גם לא אהבתי שאיתן ודניאל כנראה שכבו בחדר הבנות שהיו שם אנשים בחדר לא מכובד. גם לא מצטלם טוב שאתי דניאל וחן דיברו אז דניאל היתה צריכה להשים את המכנסיים או את התחתונים. דברים כאלה הם אלו שמפלים...הם צריכים לשדר רגש זה הבעיה בזוגיות שלהם...רגש לא אומרת שאין שם זה פשוט לא עובר מסך כרגע

דקל69

New member
קשה לאיתן ודניאל להפגין רגש, כי יש ביניהם רגש

רגש לא צריל להפגין, הוא קיים או שלא קיים. הם מתנהלים כזוג לכל דבר ואין במיוחד מה לשדר בזה. הם לא מחפשים לשדר משברים רק בשביל ענין, הם זורמים ומחכים לסוף. בינתיים מה שנותר להם זה להנות ולהעביר את הימים עד שיצאו לעולם האמיתי. וחוץ מזה בכלל לא מראים אותם יחד, לא במשדרים ולא בתוכנית (רק במצלמות צדדיות) אז איך בכלל אפשר להבין שיש ביניהם מערכת יחסים? אפילו בפרק היום הראו אותו שניה עם החברה אומר לה סבאבה או משהו כזה ואח"כ אומר שהוא נכנס למרות שהוא שהה איתן די הרבה זמן. אם שמת לב למוסיקה הצוהלת שדניאל והחברה התחבקו היית מבינה שההפקה מראה את המפגש כבדיחה ולכן למילים שנאמרו במפגש כבר אין משמעות. צריך להתרגל שההפקה רוצה שקרן תזכה ותעשה עוד ועוד שיחות עם קרן וגב בשביל שזה יקרה, ובמקסימום אם לא יצלח להפקה אז אורטל תזכה וגם לאפשרות הזאת הם מוכנים ואולי די מכוונים.

goodpink

New member
שמתי לב למוזיקה בעיקר בגלל חן-לא להאמין מה הם

עשו עם הקטעים של חן כל כך לא מתאים לאופי השיחות והדברים שחן אמרה. זה התחיל בפרק שעבר עם יוני והערה של המנחים על כך שלחן אין מערכת יחסים עם גב (נכון אבל לא מקומם להגיד את זה). השיחה עם גב המוסיקה לא היתה במקום ולא הראו את השיחה של חן עם הפסיכולוגית שהביא לשיחה הזו עם גב. אבל הכי מקומם היה השיחה שלה עם חברתה שבו חן באמת אמרה מה שמפריע לה ודיברה מהלב והמוסיקה ששמו לה מוסיקה היטולית גועל. לגבי דניאל כמעט לא היתה בפרק ומה שהראו זה קטע חרמות. קטע חרמות זה לא מה שעושה לצופים את זה...והקטע על החברה שהציג אותה קודם כל כגלמונית ...אבל אחר כך לא רציני את השיחה שלה. בנוגע לרגש אמרתי מההתחלה זה בעיה רצינית של איתן ודניאל זה לא קשור לעובדה שהם מנהלים מערכת יחסים אמיתית בווילה כל אחד בנפרד יש לו בעיה להביא רגש זה היה לכל אורך התוכנית והסיבה שהם לא ביתרון גדול כרגע על מתמודדים אחרים מעבר לעובדה שלא היה להם זמן מסך גדול או עריכה פייבורטית. הדברים שהם הביאו בהם רגש לטעמי היו שאיתן התנצל ששכב עם קרן...ובשיחה של דניאל עם הפסיכולוגית בו דניאל אמרה שהיא תוהה האם היא באש הוא במים לבד (וזאת על אף ניסיון הפסיכולוגית להוציא את דניאל והזוגיות שלה ושל איתן כחסרת רגש היא חזרה על זה מספר פעמים שדניאל אמרה משהו בלי רגש למרות שדניאל הסבירה לה שהיא כבר חשבה ועיקלה לעצמה את הדברים מאחר וחושבת על זה מספר ימים). רגש אפשר להביע בצורות שונות (לדגומא במשחק -יש את subtle acting) וזה כל מה שדרוש מהם אבל באמת הכוונה שלי לא שישחקו פשוט זה משהו שאין בהם באופן טבעי.אם איתן אולי היה חושף את הקונפליקט עם אביו אולי היה עוד משהו להפוך אותו לדמות יותר relatable . כמו שאני אומרת לפחות עם כל העריכה וזמן מסך לטובת קרן הדבר שעובר הכי לרעתה והסיבה שהיא לא ביתרון ענק על השאר זה שהיא לא יפה פרוץ גברי נקודת האור היחידה.

קשקשה9

New member
הכוונה שיצא מהאדישות המעושה

מהאפטיות והדיכאוניות שהיה שרוי בה עד היום והוא מתחיל לדהור ולפעול לכיוון המיליון

קשקשה9

New member
טוב תגידו שאני הוזה אבל גב נחש בן נ%$

הוא מתחיל לסכסך בין אורן לאורטל ומעצבן את אורטל

יהודי31

New member
"קאט! יש לנו את זה!"

גב סיפר עכשיו שהוא שמע מעבר לחלון את המילים האלו.. "קאט! יש לנו את זה!" מיד אחרי שקרן אמרה לו: "די.. אתה מכאיב לי"

כן זה מוטי רייף שצועק אקשן וקאט הבחור היה

קונסול של תרבות באמריקה הוא יודע מה זה דרמה טובה

תגידו הקוליות והרוגע והאדישות שקרן לוקחת את

ההצבעה היום של הקהל שבעצם הוכיח לה ולאורטל שהן השתיים הכי חזקות לא מחשידה אותכם? הקלות שקרן לוקחת את ההצבעה היום מחשידה אותי לפחות שהיא יודעת מראש כבר את התוצאות הצפויות להיום ולבכלל אורטל עוד שקופה היא יוצאת מגדרה משמחה ומתנפחת מיוהרה לאט לאט שלא לדבר על כך שאף אחת מהן לא מודה לקהל שהצביע להן ממש כפויות טובה אבל קרן מחשידה מחשידה מאוד היא לא הזיזה שריר בפנים שגילתה שהיא חסינה כאילו זה דבר מובן

למעלה