שרשור שאלות ללהקה..
אירוח

../images/Emo41.gifשרשור שאלות ללהקה..../images/Emo79.gif אירוח../images/Emo70.gif

אנא שרשרו שאלות ללהקה שתתארח אצלנו ב
בלוג TV
ביום חמישי ה23/6/05 בשעה 20:00 שקלו ראש אילו שאלות לשאול.. ושיהיה לכולנו אירוח נעים וממצה
הנהלת הפורום

dsol

New member
שאלות....

האם זה חלק מההתחלה שלכם להיכנס לתפוז ? השלט שהכנו לכם להופעה בקריית אונו עזר ? בפטיפון... יהיו רק שירים חדשים נטו ? או גם חלק מהישנים והטובים? יובל.... למה אפסקת עם הקומיקס ? לא נראה לי אמין שבאמת קונים אותו ורוצים למכור ביפן וארה"ב

dsol

New member
עוד שאלה

למה הפסקת לשיר את "חייל של מאה שערים" ?

ziljian 1234

New member
אני

יובל רוצה לעשות לי נעים? חחחח סתם.. אתם חושבים שהתכניפ שאתם מעבירים הם בהכרח תכנים מחאתיים? ומתי יוצא הדיסק ה3? ו"שיר יפה" כלול שם?

ziljian 1234

New member
תכניפ= תכנים :)

ויש לי עוד שאלהה שתיים שלוש...:) אספיס מתי התחלת לתופף? (אני גם מתופפת
) שיקו מאיפה יש לך תחת כזה סקסי? (
) יובל..למה אתה כל הזמן עולה שיכור לבמה? (לא שזה רע אתה הכי מצחיק ככה)

שייגעצ

שלום, אני בן, אני מעריץ אתכם כבר כמה שנים, התחברתי ממש להרבה שירים שלכם, ואני בא למלא הופעות, וכל פעם אני מתרגש מחדש... הופעה אחרונה שהייתי היה ההופעה בבארבי ב27/5 וממש נהנהתי...בסוף ההופעה יובל קרא לי מהאוטו שלו בצומות ועשה לי תנועות מגונות...ואני המנהל פה... השאלות שלי הם: יובל מתי תביא את הקלטת שאני התתפתי בו אחרי ההופעה האחרונה?! אסאפיס מתי התחלת להיות מתופף?! אבי ידעת שאתה הכי שפוי בלהקה?! יובל למה כל הופעה אתה עולה שיכור לגמרי?! האם זה הסיבה שמצלמים הופעות שלכם?! מה אתם עושים עם הצילומים של רוזי?! תפרסמו אותם מתישהו?! למה הפסקתם לעשות את חייל של מאה שערים בהופעות?! יובל חשבת לעשות הופעת איחוד של טיטי מחפשת בית?! זה יכול להיות ממש מגניב.. איך הרגשתם אחרי שהתפרצתם? פתאום הופעה אחת באו יותר אנשים מהרגיל? וני"ר(כי משקאות לא היה אז) התחיל להמכר בכמויות?! אתם חושבים שזה השפיע עליכם?! יהיו הרבה הופעות באוגוסט?! אתם צריכים לצרוך לי איזהשהו בידור באוגוסט נ.ב. היו לי הרבה קטעים הזויים איתכם...(רובכם) עם יובל הקטע עם האוטו שסגר עלי החלון?! למה סגרת את החלון!? רציתי לסוע איתך! עם שיקו ישבתי בשיעור גיטרה של חבר שלי(יואב)
ועם אסאפיס היה לי שיחה הזויה ביותר לפני ההופעה בנס ציונה. טוף זה יצא ממש פאגי:p תזכרו אותנו! וזכרו אותי! חעחעחע!

yardenbm

New member
בן מכריח לשאול...

יובל איפה אתה קונה את הבגדים שלך?

פרקשון

New member
טרילילי

מה אתם מתכוונים באמת לעשות עם כל החומר שרוזי מצלם? כמה שירים בערך תשירו בהופעה בפטיפון? כמה שירים בערך תשירו בהופעה בניצנים? שאלה ליובל-אתה בדרך כלל מבקש מילדים לעשות "זוג פרד" על מפרט? טוב זהו לבינתיים

Hezi The One

New member
כן.יובל,שיקו,אבי,אסף-תענו!##%#!@%

1.יובל,אולי אתה מתכוון לאחד לאיזו הופעה את טיטי מחפש בית? אפילו להופםעה עם שייגעצ ביחד,זה יכול להיות ממש מגניב 2.יובל,אתה זוכר במקרה מישהו התקשר אליך לשאול אם הלהקה מתפרקת? (חע זה הייתי אני) יש לך מושג מאיפה הגיעו השמועות האלה? 3.שיקו,אתה כותב עוד שירים חוץ מ'שחק את המשחק'? 4.לאן נעלמה דנה קראש?! אין סיכוי שהיא תחזור לעוד הופעה? 5.יובל,למדת בבי"ס 'בליך' ר"ג נכון? (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל בכל זאת,זה הבי"ס שלי) 6.כל אחד בנפרד,הייתם מוכנים לצאת עם מעריצות? 7.המוזיקה שאתם עושים,אתם באמת אוהבים אותה? 8.איזה עוד מוזיקה ישראלית אתם שומעים? אם בכלל 9.מאיזה אמן\להקה אתם הכי מושפעים? 10.כמה זמן עוד אתם מתכוונים להמשיך עם הלהקה לדעתכם? (הייתי ממשיך עוד אבל נרראאה לי יותר מדי)

Crazy Snail

New member
ואם בנים, אתם מוכנים לצאת? ../images/Emo34.gif

עידן
(פרקשון) ביקש ממני לשאול, הוא מתבייש... בקיצור, אם תראו מישהו בקהל, סקסי מזוקן, שחרחר וחטוב, תדעו שהוא רוצה לצאת איתכם

Hezi The One

New member
וכן עוד שאלה,מאוד חשובה!!!

יובל,מתי כבר יגמר כבר הרומן שלך עם המיקרופון? (כן העובדה שאתה כמעט אוכל אותו
)

גוטשה

New member
היייאמ

*אתם יודעים שעל רוב השאלות שלכם אפשר למצור תשובות וכאלה. נכון?* -האם תחשפו בפנינו את הזהות של הצמד המופרע למדי המנוהל ע"י מר אלחנן פיג (ובדרך תמסרו לאותו האלחנן שהוא חתיכת צלם קקטוסים נהדר)- "גדי צב ורואבן כפיים"? [אני מקווה שלא טעיתי בשם וכאלה] -הסבר בבקשה על הקטע עם המפרטים. באמאשלי, אתם כולכם עם אותם מפרטים כבר שנים (הירוקים). לא מחליפים מדי פעם? -המשך בקשר לשאלות לגבי השיכרון של יובל בהופעות. מכיוון שאני באמת לא יודעת איך זה להיות שיכורה, יותר מדי משקאות חריפים גורמים לאיבוד כיוון המתבטא בבעיטה במישהי שעומדת שורה ראשונה? -האם השיר "שיר יפה" הוא שיר אוטוביוגרפי?! האם אמא שלך (יובל) באמת שאלה מתי כבר נצא מרמת הגולן? מישהו ענה לה שאף ראש ממשלה בתקופה בה הליכוד בשילטון לא יחזיר את רמת הגולן? -ולמרות שכאן זה תפוז, יש כבוד למנהלי משנה ב"הייד פארק"? עד כאן.

Sheygets16

New member
אהמפ ..

מאיפה הרעיון לקליפ של 'שיר יפה'? מתי יצא הקליפ ל'אוי ואבוי'? כמה שירים חדשים יהיו בפטיפון? מחכים לניצנים? כמה סוכר?
תיכף אולי תבוא לי עוד השראה.

שלי ../images/Emo3.gif

לכל חברי הלהקה...מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים? בוקסר? חוטיני? או כלום?

בצה17

New member
שאלה!!!

למה אתם לא נכנסים לפורום שייגעצ פה בתפוז, אנחנו נורא התאמצנו כדיי שזה יקרה(שלחנו לכם עצומות לאי מייל, שיגענו אתכם בהופעה בקרית אונו וגם הכנו שלט חח) וסה"כ זה לא דבר כל כך קשה לעשות... בבקשה בבקשה כנסו גם אלינו!!! הפורומים של היידפארק גרועיםםםםם אי אפשר להשתמש בהם!!!! זהו

למעלה