שרשור שאלות ללהקה..
אירוח

papapa

New member
משקאות חריפים לעומת ניו יורק-רפיח

בדיסק הראשון שרתם באמת את כל מה שיש לכם בלב, דרסתם את כל מי שרציתם ושרתם את כל מה שאתם חושבים. משקאות חריפים הוא דיסק קצת יותר עצוּר ושמים לב שאתם לא באמת שרים את כל מה שאתם רוצים, וחבל. מה הסיכוי שתוציאו בעתיד דיסק שדומה לניו יורק רפיח (הבאמת מצויין!!!) ולא בסגנון של משקראות חריפים..? בכל מקרה, אתם אחלה להקה! אוהב אותכם!

טיפקסית

New member
יש לי שאלה לשייגעצים

קודם כל היי שייגעצים קוראים לי בשמת,הייתי בהופעה שלכם שנה שעברה בעיר הנוער בנהריה, הייתי שורה ראשונה מול שיקו-היה שולט ועוד לפני הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם-הדגים [אוי אמור] יובל חפרת לנו שם במוח עד עכשיו אני זוכרת את מה שהקראת לנו שם מהפתק שנתנו לך , הנידון אמא ש'ך זונה סתם סתם רצינו רק להגיד לכם שאלימות זה מסוכן ותיזהרו ובלה בלה בלה חחח היה צחוקים. יש לי שאלה-מאיפה הגיעה ההשראה לשיר מרלין מונרו? והאם הוא מכוון למישהי ספציפית? אגב החידוש לשיר "אמא אמרה לי דני" עם הירוק המגולגל פשוט מעולה! נ.ב יובל זה בשבילך הימים היפים שלך אגב איך התלהבתם בטקס עמ"י שהגשתם את הפרס יא קרועים

ziljian 1234

New member
שאלה ליובל..

בשביל מי כתבת את השיר "את יפה"? אגב השיר הכי יפה שיש! פשוט מדהים

My Questions... ../images/Emo29.gif

קודם כל מה שלומכם?
מה דעתכם על סטיגמות נפוצות בנורמה סטייל "פריקים, ערסים, פרחות" וכד'?
על איזה מהדיסקים שלכם נהנתם יותר לעבוד? במה זה התבטא?
ההרגשה בעבודה על הדיסקים היתה שונה אחת מהשנייה? בכל זאת, ניו יורק רפיח יותר צעיר, יותר שם פס על הכל, יותר ראשוני... הדיסק השני עצור יותר, אולי שואף קצת לבנאליות של ז'אנר.. היה הבדל בתחושה ובעשייה מבחינתכם?
למה אתם לא באים לבקר פה יותר?
אנחנו פורום יותר מגניב ונוח
יום נפלא.. טל נמש

עוד שאלה../images/Emo26.gif

מה דעתכם על תכניות סטייל כוכב נולד וכיוצא בזה? מעודדים? מתנגדים?

פרקשון

New member
עוד שאלות

מה השיר המועדף על כל אחד? האם השיר "שזיף" נכתב בשכרות? יובל-בן כמה היית כשכתבת את השיר הראשון שלך? אבי-רוזי סיפר לי משהו על "אברום ו.." (את ההמשך לא הבנתי), זאת להקה שלך?

טולייצ

New member
שאלות המשוב שלי../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

[מן הסתם,אני מקווה שהשאלות האלו יסכמו את הבלוג/הראיון..] *מה דעתכם על השאלות? ציפיתם לענות על משהו ספציפי שלא נשאל ע"י חברי הפורום? *מה דעתכם על חבריי הפורום?
ובאופן סובייקטיבי,איזה ראיון היה יותר כיפי,איתי או עם תפוז?

hadar211

New member
גיזס קרייסט

יובל התגעגנו לגיזס ולקואולות אז תפרסם כבר!!!!!! בהצלחה אם הקומיקס ביפן ובארה"ב !!!

hadar211

New member
עוד שאלה

יובל,,,,,מה אתה חושב על ביט 69 ואיפה גוש??? פורום שייגעצ->הייד פארק-> שולט!!{ כמו מנדלסון}!

נטע 17 ה

New member
לכל הלהקהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי מחברה הלהקה יש חברה? וכמה זמן? אהה ויובל! תעשה לי ילד! חחחחח

יובללללללללללל

קודם שאלה אחת שמאוד מטרידה אותי אישית ונפשית ורוחנית ו.. אוקי לא משנה אז.. ככה.. בניו יורק רפיח זה "אם שחורים או לבנים" או "עם שחורים או לבנים"? (אוקי אתם לא חייבים לענות על זה) לשאלה היותר חשובה: יובל אתה יודע שאני אוהבת אותך?
אוקי אני מודיעה רשמית שזה ההודעה הכי שטותית פה בשרשור מה, בכלל לא שכחתי את מה שרציתי לשאול אז עכשיו כנראה עדיף שאני יסתום אה ויובל
איבר-מין גברי
אוקיי ביי

לינקנית

New member
יאאאאאאאאא

הם קראו את מה שרשמתייייייייייייי הוא קרה את מה שרשמתיייייייייי אהההההההההההההההההההההההההההה היתחרפנתי חחחח

S h l o m E

New member
שאלות חשובות!!!!!!!!!!!

מה מקור השם שייגעצ ??????????? למי מוקדש השיר "את יפה" ???????????????? ותופיעו בנתניהההההההההההההההה

shni1342

New member
יובללל

זה נכון שהוא בעט במישהי בהופעה האחרונה?!?!?!?!?

למעלה