שרשור שאלות ללהקה..
אירוח

השאלה הכי חשובה פה.. ../images/Emo3.gif

לאן נעלם ג'יזס קרייסט ומלחמתו בדובי הקואלה?! או וואטאבר!! יובל... העם רוצה ג'יזס!

Hezi The One

New member
יובל ענה על זה ברשמי...

בשורה התחתונה- מישהו מעוניין לרכוש את זה ולהפוך את זה לקומיקס אמיתיXD למכור ברחבי אירופה או משהו בהחלט משעשע

The Bz

New member
שאלהה=))

קודם כל רציתי להגידד שאני מאוד מאוד אוהבת את הלהקהה יש לכםם אחלהה שיריםם=) רציתי לשאול איזה להקות אתם אוהבים לשמוע?? ועוד שאלה כללית- מהם 3 הדברים שהייתם לוקחים לאי בודד? רציתי לאחל לכם בהצלחההה!! ותמשיכו להיותת להקהה מעולהה=)

אהלן שיגעצ יש לי שתי שאלות ../images/Emo168.gif

השאלה הראשונה....: האם אתם צתכננים הופעה באילת בקרוב???..... (בכל מקרה יש מסיבת מתגייסים בשדה תעופה ובבחירות שנערכו למי האומן שיבוא הגעתם למקום הראשון אז אתם תקבלו פנייה בקרוב.....)... השאלה השנייה:.....האם יש מקום שאפשר לשלוח אליכם חומר שאני רוצה שתקשיבו לו...???..... בתודה מראש.... איציק עמר.....

liel15

New member
שאלה:

מתי יש לכם הופעה בראשון? מאז רוק העצמאות לא הייתם בראשון? חולה עלייכם ליאל מנדלסון!

Eero Rulez

New member
לי יש שאלה

בהתחשב בזה שחברי הלהקה כבר בני 20+ ובתקווה שהם יודעים לכתוב, רמת הטקטסים לא צריכה לעלות קצת מאלבום לאלבום?

שייגעצ אחים שלי.....

אתם מופיעים באילת בקרוב עכשיו הודיעו לי אנחנו מחממים אותכם מצפים בקוצר רוחחחחחחחחחחח

udilazar

New member
אלבום חדש..

מתי אתם מתכוניים להוצאי את האלבום החדש שלכם?????

elezrit

New member
שאלה..

בעיקר ליובל, בעקבות השיר חיל של 100 שערים.. קודם כל, למה החלטת לכותב אותו...?? ועוד שאלה.. אתה עשית צבא...? שירות מלא...? ו:כן, אני דתי ה.. אבל לא מחבבת חרדים.... אור.

לשייגעצים!

קודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם אחלה שירים ואתם להקה מצויינת.. יש לי שתי שאלות.. 1) כמה דיסקים הוצאתם עד עכשיו? 2)מתי הדיסק הבא יצא?

DemonDog

New member
אבי, אמרו לך שיש לך שם משפחה יפה?

עכשיו בטח אתה יודע מי אני...

למעלה