תוכנית הדחה כעת בערוץ 24

דקל69

New member
מצטערת, היא לא הנשמה שלי, אישה נחמדה ולבטח

טובה, קצת מתייפייפת ולגמרי לא זמרת לטעמי.

טלומרז

New member
אני איתך דקל...

לא אהבתי את ההתנהגות של אילנה, אבל רוחמה ממש בלתי נסבלת שם. היא לגמרי צבועה ומתחסדת ונדבקת לכל אדם שהפוקוס נמצא עליו. אם זה לאורחים, אם זה למודחים שבכלל לא היו מחוברים אליה, היא תמיד שם מתקרצצת אליהם ולא מרפה. אפילו כשהיא טובה ועוזרת למישהו, מאחורי הגב היא תגיד עליו עד כמה הוא מסכן ושהיא מרחמת עליו, שזה גם באופן מסוים מוריד מהערך של העזרה שלה, כי היא בעצם מנמיכה את האדם בפומבי. זה בנוגע לאדם. בנוגע לזמרת שהיא, היא הכי פחות טובה שם ללא ספק. אין לה מנעד קולי רחב, אין לה תעוזה והיא לא פרפורמרית. היא אפילו לא מסוגלת להסתכל אל המצלמה או לקהל כשהיא שרה. תמיד היא מכונסת בתוך עצמה ועושה פרצוף מיוסר, והקול שלה ממש לא נעים. אין לי ספק שהיא נשארת שם כי היא האנדרדוג וזה ייתן לה מספיק קולות כדי להגיע לגמר ואף למיקום גבוה ביותר בגמר. כשהעונה התחילה קיוותי שאילנה תודח לפניה, כי לא אהבתי את ההתרברבות שלה, אבל היום, חבל לי שהיא עזבה ולא רוחמה, כי באמת שאילנה הרבה יותר טובה ויש לה הרבה יותר מה להציע מבחינת הופעה, והיא גם אמיתית יותר מרוחמה, על אף שהיא קצת מעצבנת. היא ישרה עם עצמה לפחות ולא מתייפיפת. אני מקווה שלפחות בסוף מי שיזכה זה אדם, כי יש בו את השילוב המושלם של הכשרון וההופעה, עם עצם היותו האדם הטהור והטוב שהוא.

דקל69

New member
איזה... בלאגן.. איזה... בלאגן... אביטל.. עזבה

... בני... כמעט... בכה... הוא.. קרא.. לה.. צדיקה... ורוחמה... נשארה... איזה... בלאגן... איזה.. בלאגן...

דקל69

New member
זה הולך כך: (שגיספן יתחיל להזהר):

הבלונדינית היפה, עם עיניים ירוקות, לה 2 גומות והיא כ,כ יפה. הלחן- תורכי עממי, המבצע - הזמר של המדינה, זה לא שיר שלם, זה משך של שיר הקודם שנקרא, איזה בלאגן. הוא הקדיש בית לבני, בית לכולם ואז הוסיף פזמון עבור אילנה. בקרוב בחנויות הקרובות לביתך....

בוףברכה

New member
../images/Emo178.gifגיספן...כבר עובד על שיר קונטה

עבור...רוחמה... "....הצנומה הקטנה...זאת שבה.. רוח.. שירה... זמר עברי .....היא כה חובבת.. ..עד שלעיתים..............נשמתהנעתקת.... שמעונה ידידי ...את כל קולה.. .כקנה סוף....מתנגן עמה.. מתנועע הוא שט למרומים.. שירתה היא..כזמירות..מלאכים..

בוףברכה

New member
מה שכן..רוחמה..קורעת...

"
...נישארתי..כאן..בת יחידה....הם צריכם..לפנק אותי.."... .."..אני נישארתי היחידה...רק שאני עכשיו לא אצטרך לכבס..לכולם ..ולבשל..ולנקות.."... .. עוד רגע והייתה עושה ביטר.."..רחמו עלי..רחמו עלי..נולדתי עם עוון..שנידבק אליי.."..

השרדות10

New member
חח ואיך הם מסתלבטים עליה,ואז רואים אותה מנקה!

הם אומרים עכשיו צריך שהיא תכין תפריט לכל השבוע,ושהיא רוצה שיפנקו אותה כי היא הביתה היחידה,והם נשפכים אז מצחוק,ואז רואים את ההבלה הזאתי הולכת לנקות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

בוףברכה

New member
הלו..../images/Emo124.gif..ההפפפקקהה......תנו..

לרוחמה...מסור חשמלי... .(מנסה..
..לחתוך...אבטיח....בגודלשלה...

למעלה