תוכנית הדחה כעת בערוץ 24

בוףברכה

New member
אוליי...בזכות..ה..

הצדיקה..., מרנית..אילנה..אביטל...., תזכי לשמור שבת.
.... "תתחתני..בחתונה הפוכה...(יום שישי בצוהרים..).. ו...היא תבוא להופיע...תכניס אותך..לחופה..עם השיר..."..נכס..צאןבדיר..."אותך"...

לאילנה-בריג'יט-אביטל../images/Emo7.gif

צ'טערת שלא שמתי כאן בפורום
מכל הלב כששאלו את מי רוצים להשאיר בהיכל. צ'טערת שלא העשרתי את קופתו של קופי קופרמן במליון סימסומים צ'טערת שכל הערב הייתי בשיחות מעצבנות עם פלאפון העושקים ולא שמתי לב שיש הכרעה מאד גורלית על הפרק. יש גלגל הצלה?!
צ'טערת,אני באמת חושבת שאילנה אביטל בת אדם נחמדה,מלאת חום ואופי ובנוסף גם זמרת טובה. אילנה תבוא לפורום?!

בוףברכה

New member
מהיום רוחמה...

הולכת לישון בחדר חזרות.... חחחחחחחחחח...רק...בלי
...........בהיכל
..לא הזכרתי ת'מילה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחהצחקתאותי....(השטח...נקי..

דקל69

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי... שהיא .. חוזרת...

לישון...בפגיה ... היום. איזה מעייף לעשות את כל הנקודות אלו

בוףברכה

New member
מהיום רוחמה...

הולכת לישון בחדר חזרות.... חחחחחחחחחח...רק...בלי
...........בהיכל
..לא הזכרתי ת'מילה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחהצחקתאותי....(השטח...נקי..

nemeshim1966

New member
הילנה עבוטבול -היא נערה בהפרעה ולקויית תקשורת

נערת הוסטל ,ברברית,צחצחית,מלכת הכיתה אולי של הכינוך המיוכד !!!!!!!!!!!!!!!!! רוחמה נשמה אמיתית יוחזרו שירי ארץישראל לאלתררררררררררררררר

לא להאמין, רוחמה רז ניצחה את אילנה אביטל

רוחמה הפתעת ההיכל, והיא עוד תפתיע, אילנה הודחה בגלל ההתנהגות שלה הזולה בבית, הקהל ראה ולא אהב איך אילנה מתנהגת לא יפה לרוחמה, העם אמר את דברו

השרדות10

New member
מזויף,במיוחד ה"דתי" הזה,וכנל התגובות של רוחי

יאללה מה את משחקת אותה???? מיררה לך את החיים מהיום הראשון,הסתלבטה עליך,וניסתה בכל מקום להגיד שתעופי. מה את משחקת אותה עכשיו? תשמחי! רוחי הג'וחי.....

בוףברכה

New member
שמעתתםםםםםםםםםם../images/Emo124.gif

ת'אנחתרווחה...של רוחמה.... ...הגיעה עד כאן.....

דקל69

New member
הפרצוף "העצוב, המתחסד שלה, של אני בשוק

ואנילא מאמינה הביא לי את הבחילה. יאללא, מי ישמע חברה הכי טובה שלך עזבה, מספיקעם המבטים המיוסרים האלה, כולנו יודעים שאת תחיי ומחר את תהיי מלכת הבית. כל פעם הפרצוף כלב המסכן שהיא נשארת, כאילו לא מאמינה, כבר נרמז לה לא פעמים שהיא אהובה בחוץ.

למעלה