תוכנית הדחה כעת בערוץ 24

דקל69

New member
לא בובה, לא נראה לי שזה רק הירושלמים

כנראה שהרבה מסמסים לה, או שפשוט לאחרים לא מסמסים. הייתי בטוחה שהיא תעוף בהדחה הראשונה וכעתזה כבר ברור שהיא בגמר.

גם אני חשבתי שהיא תודח ראשונה

וקר ההפך , היא היחידה מבין הזמרות שעמדה כל שבוע להדחה ובסוף שרדה

מיק101

New member
ושוב אנחנו באותו עניין והיום קיבל הוכחה חותכת

האנשים שם נבחנים גם על אישיותם....

דקל69

New member
אז למה בני עדיין שם? עם כל ההתבטאויות

שנויות במחלוקת? הריבים? העימות האלים שהיה בזמנו עם אריק? אין ספק שאילנה הודחה רקבגלל אישיות, כיבאמת היא לא לטעמיאך היא מעניינת ומגוונת לטעמי יותר מרוחמה ואבי טודנו. אריק סיני את הסגנון שמתאים לו מבצע נהדרלטעמיאך מאוד מתקשה עם סגנונות לא מוכרים ומשעמם בהם. גם מייקל נוטה לעיתים לא לגוון, בעצם היחיד שמרטיטים ממש הם אדם ואלבז וגם לאילנה היו את ההופעות שלה.

תומכי ש"ס מסמסים לבני ואני סומכת על

הבן שלו גד שיש לו אלפי מעריצים ועשה קיסריה, שהוא דואג שיסמסו לבני למרות ההתנהגות שלו הבוטה, אל תדאגו לבני, בני בני ילד רע אבל מסמסים לו.

bigsis7

New member
דיי לי דיי זה נגמר ודיי

אנו חיים במדינה שפויה... סוף כל ב**ה לביתה... בארץ יודעים להעריך נכסי צאן ברזל.

דקל69

New member
התכוונת.... שיהיה.. מ-ש-ע-מ-ם, אלא אם כן

מישהו בונה על זה שמתוך רוחמה תצא איזה בחורה מרדנית וסוערת ; -) נראה לי שהמתח האישי הבא יהיה בין אלבז והקלידן

בוףברכה

New member
אריק..ואלבז...

רבים על..אדם..ש...רוצה את מייקל??.... אילנה..הלכה...הם...ישעממו 1..ת-2..למוות...

השרדות10

New member
אלבז הלקקן מספר 1 בפלנטה כנראה

כל אחת שהולכת מלקק לה שקשה להפריד את הלשון שלו מהתחת שלהן, (אה וגם הוא אומר לכולן אותו הדבר: את הזמרת הכי טובה בארץ,את האשה הכי מדהימה,הכי חזקה,הכי צדיקה, הכי קדושה,פחחחחחחחחחחחחח)

השרדות10

New member
היום הוא הדגיש למשל הכי ת'קדושה שאילנה השרתה

(כמו שראינו שהיא היתה אומר זיון כל בדיחה שניה,דופקת לצדיק הזה מחשופים שלא משתמעים לשני מבטים,ועל הגרדרובה שלקוחה ישירות מהעולם החסידי בכלל אין מה להרחיב..) אין ספק..אשה שהשרתה קדושה טהורה בבית... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

למעלה