תוכנית הדחה כעת בערוץ 24

מיק101

New member
יששששששששששששששששששששששששששששששששש

ועכשיו אני מודאגת בקשר לאדם

../images/Emo124.gifמיק מיק צ ד ק ת !!!! יש אלוהים ישששששש

אשכרה כמו בספרים ראש בראש עם רוחמה רז והיא זאת שהולכת..... פפפפחחחחחחחחח.... גיברת "אני הכי טובה" ביי ביי או כמו שאומרים אצלנו: ב י ו ש
פפפחחחחחח....

נכון שהקהל בבית לא אוהב זכיכות רוח..

אבל אם באמת ובתמים האמינה שהיא הכי טובה ושמגיע לה לנצח,האם לא היתה אמורה להגיד זאת בכל רם..רק כדי שתפרגני לה על צניעות?? אילנה אביטל אמרה את שהרגישה,יש לה בטחון מקצועי במה שהיא עושה ולא חששה להגיד זאת כבל עם ועדה..

דקל69

New member
לעניות דעתי- גם אם חשבה כך הרי שתקוות אלו

הגיעו מהרהורי ליבה בלבד ולא על סמל מידע מבוסס. היתה צריכה לשתוק או לפחות לאזכר את העובדה שאלו רצונותיה ותקוותיה ולא לומר בבטחה ובידענות את הדברים, ביחוד הקהל המסמס לא אוהב שיכתיבו לו ויקבעו עבורו - ומספיק דוגמאות מהעבר לדברים. הבטחון והאמונה העצמית הם דבר מאוד יפה אך הזחיחותו אפילו היהירות שיש בה משום הזלזול באחרים, בדרך שעברו וביכולתיהם המקצועיות והכשרון שלהם עמדו בעוכריה. ומלבד זאת, כל אחד מאמין שהוא הכי טוב וראוי לנצח אחרת לא היהמגיע לתוכנית. זיכרי מה אמר אדם בכניסה: אני תמיד לוקח בחשבון נצחון וגם הפסד... אילנה קצת שיחקה באח הגדול, אכן זה שואו אך מעט צניעות, ותר התדה בחזרות ובעיקר בחברות היו גורמים לה להמשיך.

מעריכה את אמונתה באיכויותיה ללא כל חשש לבטא

זאת בקול רם. אני באופן אישי דוגלת ביתר צניעות בהכרזות אבל בהחלט מעריכה את האמונה שלה והיכולת שלה להגיד את הדברים בקול רם למרות שאני בטוחה שהיא מודעת לכך שהקהל לא אוהב זחיחות. זו לא היתה זחיחות,זה בטחון עצמי באיכויותיה המקצועיות וכל הכבוד לה על כך.

מיק101

New member
בקיצר, כלום לא השתנה, שיחה מיותרת

"אני הזמר של המדינה" ו"אני אני אני אני" טמבל

bigsis7

New member
תגידו האבי ביטר הזה...מה הקטע איתו????

הוא לא רואה שהם יושבים וצוחקים עליו? מה הוא חושב ש 100000 כניסות בUTUBE זה וואו כזה רציני? הקטע של מכת המחץ של נופר (האח הגדול) קיבל 4 מיליון כניסות והיא אפילו לא שרה... באיזה סרט חי הביטר הזה? הגיע הזמן שימצא את הסניף האחרון בארץ של בלוקבאסטר ויחזיר את הסרט שהוא חי בו...

יוליקה

Member
מנהל
עוד לא הכריזו על המודח?

צריך לסבול את אבי ביטר בשביל לדעת מי מודח?

BEAUTY האחת

New member
רוצים לקחת רייטינג מערוץ 10 .עכשיו משודרת שם

הפתיחה של התוכנית תואמת האח הגדול .

יוליקה

Member
מנהל
הפתעה? כן! אבל לפחות לא מאכזבת

העקר שהפייבוריט שלי נישאר...
אריק סיני חבל על אילנה

למעלה