תוכנית הדחה כעת בערוץ 24

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יוליקה

Member
מנהל
הרי זה ברור שבגלל ההצהרה שלה - אני המנצחת

אף אחד לא אוהב מתרברבים....

יונתנסקי

Well-known member
חשבתי שזו מתיחה כמו שעשו לאסי עזר

ב"אל תפיל את המיליון" עם הסרטים שעברי לידר חיבר להם מוסיקה. היא היתה בטוחה שהיא נשארת עד הסוף. (והאמת, שגם אני...)

../images/Emo12.gifאילנה עזבה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

המחשב נתקע לי כל הזמן ועוד לא הספקתי לראות כאן צעקות של ישששששששששששששששששששששששששששששש....אז מי עזב/ה יש לי לב חלשששששששששששששששששששששש

דקל69

New member
אילנה, גם אני בשוק. אפשר להתווכח לגביי

האישיות שהציגה אבל אין ספק שהיא זמרת הרבה יותר מגוונת ויכולה לדפוק בצועים, בטח יותר מרוחמה המשמימה, אבי טולדנו כל ביצוע אותו דבר ולא מתרומם וגם יצתר המשתתפים. יהה חסר הרבה צבע בהיכל, דרמות ובעיקר שמחת חיים של דיווה. חחח, אילנה, הכנתי עבורך מכונת החייאה, אבל נראה לי שהיא לא תקינה

../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

דקל69

New member
אילנה (בריג'יט) אביטל הודחה!!!! נשבעת לך

בזרעיה, ארליך והשלישי הגמד שלא זוכרת איך קוראים לו. עכשיו תחליפי את האייקונים לאלה
או אלה
אני מגיבה כך

../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo193.gif

דקל69

New member
אילנה - תתעשתי על עצמך ומיד!!! אחת אני

מגיעה לשפוך עלייך דלי מים קרים. נראה לי שאילנה עם כל הפאסון שניסתה להציג המומה ומזועזעת ובעיקר פגועת אגו. עלאק - מיציתי.... חחחח

דקל69

New member
מיאו, מיאו ../images/Emo108.gif, למה לא סימסת?../images/Emo46.gif אותך

לאילנה
כנראה שלאריק ולרוחמה יש הרבה מעריצים
האמת שהייתי בטוחה שאבי טולדנו יעזוב עוד לפני ששניהם נותרו אחרונים. מוזר במקצת כי בין כל המשתתפים שם דוקא אילנה היא הרבה יותר מפורסמת נכון להיום, יותר מופיעה ויותר בתקשורת, גם כסלב וגם כזמרת. לפי האנלוגיה הזאת א אלונה דניאל היתה צריכה לנצח.

דקל69

New member
קשה לי להאמין. זאת תהיה הפתעה לא מבורכת

לטעמי, כי היא לא מביאה שום דבר חדש מרענן או מרתק בשירתה. אישה נחמדה, קצת מוזרה, מאוד תרבותית אך משעממת, ילדותית ומונוטנית וזמרת כנראה של פעם, אין שוב דבר מלהיב בביצועים שלה.

דקל69

New member
אני יותר בטוחה מתמיד שהיא הבטוחה הייחידה

כרגע לגמר. קודם כל, בהפקה רוצים ויהיו מוכרחים צלע נשית, דבר שני אם היא שרדה את כל ההדחות עד עכשיו אז היא כנראה חזקה. לא אתפלא אפילוו אם תיקח מקום שני - כאנדרדוג, אבל לזכות היא לא תזכה, ואם כן זאת תהיה בושה וזכיה לא מוצדקת, ואני מדברת רקעל יכולתיה כזמרת, המנעד הקולי הצר שלה, ועל כך שאפשרויות השירה של לסגנונות שונים מצומצמים וקטנים.

למעלה