תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

שאפולי

New member
ראי* אני בת

כן וואו זה מזעזע. והם גם כ"כ לא מודעות לעצמן. הן מאשימות את דניאל בהתמכרותצ למשחק ושניה אחרי הן אומרות שהן שלושתן דבוקות יחד בתור אסטרטגיה. הן מאשימות בנות בצביעות ושניה אחרי ליהי אומרת שהיא מתקרבת לאיילת לטובת ריגול. איכסססססס

Klayhamn

New member
פשוט גנון

מאיפה מאיפה מאיפה מגיע כל הרוע והגועל הזה איכס... עכשיו על איילת הן מרכלות

שאפולי

New member
ואתה יודע מה הכי מצחיק?

אחותו של איתן טענה בכל תוקף שהוא לא יסתדר ולא ירצה בחורה תככנית או בחורה שתהיה מרכזית בבית בכל הריבים. והנה למי הוא התחבר? למיץ של הזבל. לא יעזור כנראה הבולבול קובע. זה פשוט עצוב לראות שהקלישאות של "לנשים יפות קל יותר" נכונות ולא מששנה כלום. הרי בנינו אם איילת היתה נראת כמו קרן היא היתה במקום דניאל עכשיו.

Klayhamn

New member
לא הבנתי בדיוק

אני כל כך שונא את הריכולים הצבועים האלה שאני בדרך כלל לא מתאמץ להקשיב יותר מדי לגופם של הדברים, אבל העיקר היה שאתי שאלה אותן "מה אתן מתקרבות לאיילת?!" ואז קרן וליהי קפצו והסבירו שזה "למען האסטרטגיה".... לא שמתי לב אם אמרו עליה משהו קונקרטי

שאפולי

New member
שיא ראש הנחש

שהיא מנסה לסכסף בין השלישיה המושלמת ולקחת את כל הבית לעצמה לשלוטץ איך אומרים? כל אחד מדבר שהירהורי ליבו

איתן עשה ללינוי הפוך על הפוך

מוזר, לפני כמה ימים איתן שאל את לינוי איך היא תרגיש אם תודח (או משהו בסגנון) שאלה שקופה מידי ולכן מיד הוצאתי את לינוי מהסיכויים לעזוב, למרות שלהפתעתי לינוי עצמה סיפרה בבית שיש לה תחושת בטן חזקה שדווקא היא תעזוב....מעניין אם זה היה בגלל מה שאיתן אמר לה, למרות ששוב ,זה שקוף מידי... בכל מקרה מאוד חיבבתי את לינוי ואני מאחלת לה רק טוב ובהצלחה. שמחה כמובן שעדי נשארה.... לגבי הכניסה של "שלושת הרווקים" החדשים- טיפשי...מה זה נותן להכניס שלושה בחורים תפוסים?! (לגבי גב- אני לא בטוחה מה הסטטוס שלו),למרות שהם סלבס, מה גם שסביר להניח שזה יהיה רק ללילה אחד או שניים כמו שהיה עם עפיה... מעניין מה המשימה של ה"שושבניות" של איתן....

stabilo7

New member
עדי ובן בטוח לא.. היא מכניסה אותו לדכאון

ליהי ובן אולי, אבל היא כל כך מפחדת מאתי שאני לא חושבת שהיא תלך בכיוון הזה

johny3guns

New member
חבל שלא הכניסו את חפר עם איצ'קו ואמיר

איצ'קו = בן אמיר = אורן חפר = יוני

tapuzo

New member
התוכנית פשטה את הרגל באופן סופי וסופני

לא נשארה שם שום עלילה ושום רומנים ניסו בכח להצמיד לבן משהו עם ליהי וגם זה נעלם. במקום להוציא את הבנים ולהכניס תחרות אמיתית שוב קיבלנו סלבס ליום אחד.. משמים.

חני156

New member
אף אחד לא תוהה..../images/Emo4.gif

אייך אתי משננת את הטקסטים של ההודעות בין ליהי לבן??? ליהי הראתה לה?

למעלה