תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

אני לא יודעת אם מדובר ברגישות או סתם כדי לא

לצאת מנייאק בשידור חי, אבל ההחלטה של איתן לא להדיח את עדי הייתה החלטה נבונה.

Klayhamn

New member
נבונה?

איך? את בטוחה שלהשאר עוד שבוע יעשה לה טוב? גם אני שמח שהיא כאילו קיבלה זריקת עידוד ועכשיו היא מחייכת, אבל לכי תדעי כמה זמן זה ימשך נראה לך שמישהו יצביע לה בהצבעה הבעה? היא הרי שוב תהיה מועמדת, ושוב פעם.... וכל פעם היא תקרוס

אני דווקא חושבת שהיא היא תמשיך בכיוון הנוכחי

(תראה את השיחה שלה עם ליהי, איזה יופי) עוד יש לה סיכוי להשאר יותר משבוע ואולי אף לא להיות מועמדת להדחה בשבוע הבא. וגם אם היא תודח שבוע הבא, עדיף שתצא שהיא קצת יותר חזקה ולא במצב השברירי שהייתה שרויה בו עד השידור.

Klayhamn

New member
אין סיכוי

אני לא חושב שהתפלגות ההצבעות באמת השתנתה.. פשוט כל פעם בחורה עפה --- קודם זה היה לירון, ואז עדי, שהייתה כנראה "הבאה בתור" בחוסר הפופולאריות, תפסה את מקומה במועמדות להדחה תחשבי את מי היא צריכה עכשיו לעקוף כדי לא להיות מועמדת... בהנחה שאתי, דניאל, איילת, אורטל וענבר בוודאות לא מועמדות, היא צריכה לעקוף את : ענת, ליהיא, קרן ואתי.... יש לדעתך באמת סיכוי לזה?

לעקוף את ענת יש סיכוי

לגבי ליהיא - הרי ליהיא הייתה מועמדת לפניה אז יש סיכוי, למרות ההפקה מנסה להעלות את הפופולאריות שלה. לגבי קרן ואתי - מספיק שיראו איזה ריכול או שניים שלהם כדי שהקהל ייחשף לכל הרוע ואז התמונה משתנה לחלוטין. ואגב, כבר מתחילים להראות צדדים לא יפים של אתי בהתנהלות מול ליהי. בחדשות הבידור גם הראו את הקטע שאתי מספר שהזריקה לחתול אטרופין.

Klayhamn

New member
שוב

אני מזכיר, היא צריכה לעקוף את כל הארבע , לא רק אחת מהן... ענת, ליהי, ליז וקרן לטעמי אין סיכוי שהיא תעקוף את קרן, ולכן מי שיהיו המועמדות הבאות הן ליהי, ענת, ליז ועדי ואם לא, אני צנצנת ואוכל את הכובע

Lichy7

New member
אבל כבר יצאת צנצנת היום ../images/Emo3.gif

לא הספיק לך? אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר התחייבת למודחת של היום, ואמרת שתצא צנצנת אם היא לא תודח הערב. והיא לא הודחה..

רגע, היית אמור כבר לאכול היום כובע אחד

או מינימום להיהפך לצנצנת. אמרת שעדי מודחת היום

Klayhamn

New member
בסדר,

יש לי כמה כובעים, וזה שאני צנצנת זה זמני - זה לא לכל הזמן מותר לי להתחייב לצנצנת או לכובע עוד פעם

../images/Emo6.gif מסכימה , היא אחת שיכולה לתת קונטרה לאתי

רק בסטייל... ד.א. ראיתי אותה אתמול בים היא אחת השוות.

למעלה