תוכנית המרכזית יום ג' - מי תודח?

חני156

New member
עדי הולכת ../images/Emo10.gif

אבל לפחות הוא יבין שהשלישייה חולרות אם הקהל מדיח את שלושתן אז נקווה לטוב

לונדרון

New member
הוא הולך לברר עם ההפקה,אם מסרו לו מידע מדויק

הרי אתי כוכבת ענק וצריך להזין בה תחושת אחריות מיניסטריאלית, כי עם המעמד מגיעה האחריות

לדעתכם איתן יבין שהקהל ראה את שלישיית הרשע ?

יש לו הזדמנות לפרק את שלישית הרשע אני מקווה שהוא יבין שאם הקהל העמיד את שלושתם להדחה זה אומר שהקהל רואה את מה שבן אמר לו. אמןןןןןןןןןן שישחרר את אתי אבל יוני בטח חופר לו עכשיו שאת אתי הוא חייב להשאיר

easternstar

New member
כמעט והצלחנו. השלישייה מועמדת להדחה

איתן הצנון יבין את הרמז שהקהל בבית שלח לו?

סתיו7337

New member
חבל שדניאל לא במקום עדי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה לא היתה לאיתן ברירה והוא היה חייב להעיף אחת מהשלוש. כרגע עשו לו חיים קלים

easternstar

New member
זה מה שאני כתבתי כל הזמן

חילקתי את הסמסים בין ענבר אילת ועדי. ידעתי שאורטל חזקה בלי קשר ואם עדי תהיה בחוץ הוא יהיה חייב להדיח את אתי. כתבתי על זה כבר לפני יומיים.

thisisme4

New member
אבל זה בדיוק מה שהצעתי.. דניאל קרן ליהיא ואתי

פעם הבאה חייבים לכוון לשם... עובדה שהסמסים שלנו נכונים.. כנראה למרות שלא נראה לי הגיוני כי כולנו כאן הצבענו לעדי

Lichy7

New member
עד לרגע זה הייתי בטוחה שעדי

אבל חייבת סוף סוף להיות הפתעה בהדחות הצפויות האלה. ואם תהיה כזו- יש מצב שאתי או ליהי הולכות ולא עדי

N o a m V

New member
../images/Emo45.gif תכלס, ההיא חשבה שהיא מלכה בחוץ

איכסססס איזה שחצנית , עלק יש טעות.......בחורה מגעילה

לפחות אתי הבינה היום שאת המליון היא לא תקבל

עד היום היא הייתה בטוחה שהיא הזוכה :) היה כיף לצפות

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ההפקה לא רימתה ../images/Emo240.gif

ההצבעות הצבעות אמת, ציר הרשע מועמד להדחה, אך למרבה הצער עימו גם עדי איתן ידיח את עדי בגלל מה שאמר לו בן, ובגלל שהוא ירצה לדחות כמה שאפשר את ההחלטה הקשה של העפת אתי/ליהי... זה מצער מאוד כי הייתה כאן הזדמנות להפוך את התוכנית למשהו חיובי אני מאוד מקווה שבן טוחן עכשיו במוח לאיתן שיעיף את אתי, אבל לדעתי אין סיכוי נפתח צוהר קטן שדרכו יכולה להציץ הוילה את המציאות ולהבין מה באמת דעתו של הציבור על מה שמתרחש שם --- אם איתן יעיף את עדי הוא בעצם יתן מכה נצחת ל-"טוב" ויחזק את הרע ---- בלי עדי ליז תמשיך להיות שק חבטות בלי עדי לדניאל לא תהיה יותר אף חברה קרובה בוילה בלי עד ציר הרשע יהיה חזק יותר בלי עדי בן יהיה תקוע עם ליהי - עד שהיא תנפנף אותו - השבוע או שבוע הבא

למעלה