תוכנית המרכזית יום ג' - מי תודח?

noaxxx

New member
klay, היום ענבר קלטה שהיא אהובה בחוץ

מרוצה? או שלאור הארועים היום, פחות...

Klayhamn

New member
עוד מוקדם לומר

החיבוקים שלה עם ציר הרשע בעזיבה ובחזרה שלו לא מנבאים טובות...

ברמן הודיע שהוא מתחיל מהקולות הגבוהים

ממי שקיבלו את הקולות הגבוהים.. כולם קיבלו כאפה כשגילו שענבר פופולרית בחוץ.. קטעים!!!

boie

New member
אמשיך להיות חבר בפורום

איזה כיף,איזה אנשים.כבר תודה לכולם. וואו אני פסימיסט

sivan513

New member
נראה לך? זה אקראי

הכוונה בקולות הגבוהים = הבנות שיישארו איזה סיבה הגיונית יש להפקה לגלות מי קיבלה הכי הרבה סמסים?

זה מה שהוא אמר

שהוא מתחיל מהבנות שקיבלו את הקולות הכי גבוהים. הסדר שהוא הציג אותן אולי אקראי, אבל בפועל זה מה שהוא אמר, שהוא מתחיל מזה.

Klayhamn

New member
הבהרה

הוא פשוט רצה להבהיר שהוא מציג את מי שנשארות, ולא את אלה שעוזבות... הניסוח היה טיפה מטעה

Klayhamn

New member
לא

אני שב ואומר, הניסוח היה מטעה: "אני מתחיל מאלה שקיבלו את מירב הקולות בוילה", אבל הוא דיבר עליהן בקבוצה, הוא לא התכוון לסדר שבו הוא עומד להקריא, ולראיה, הוא הדגיש: הסדר אקראי .

דקל69

New member
קייזר וקליי - איך לא שמתם לב שכאשר הוא ציין

את המועמדות להדחה (קרי - אלו שקיבלו את מספר הקולות המועט ביותר) הוא אמר בפירוש שגם כאן סדר ההקראה הוא אקראי, בדיוק כמו אצל הבחורות שקיבלו את מספר הקולות הגבוה. סדר הקראת השמות היה אקראי, ובתאכלס - בין ארבע בנות (לעומת 8) זה לא כ"כ משנה, כרגע איילת, ענבר, דניאל ואורטל (ולא משנה הסדר) החזקות בבית מבחינת הצבעות. שבוע הבא ענת וליז יחזרו למועמדויות להדחה וסדר העניינים יהיה שונה, כנראה שקרן (ואולי אתי) תמצאנה עצמן מחוץ לרשימה.

דקל69

New member
סיוני - טל ציין את זה במפורש כאשר פנה לבנות

עם הקולות עם אחוזי ההצבעה הנצוכים. הוא אמר גם כאן סדר המועמדות הוא אקראי בדיוק כמו אצל הבנות החסינות. תצפי שוב ותווכחי. תאמיני לי שאני שמה לב לדברים האלה. וזה באמת לא חשוב, התוצאה היא אותה תוצאה. אותן בנות חסינות שוב ושוב ועדיין איתן בוחר להעיף מישהי אחרת (לפחות הפעם הוא היה חייב להבין שאם הקהל העמיד את השלישיה המדוברת להדחה יש דברים בגו).

סבבה../images/Emo13.gif, אין פה האמת ויכוח, זה סתם לא רלוונטי

הבוטום ליין זה שהם תמיד חשבו שענבר חלשה בחוץ.. וזו פעם שלישית שהם מגלים שלא :) לעומת ההן.

למעלה