תוכנית המרכזית יום ג' - מי תודח?

Dmorrigan

New member
הבנים האפסים האלה יודעים רק לדבר

כשזה מגיע למעשים הם משקשקים...

KEEK

Member
למרות שאיתן יצא אפס, היום קרה מהפך!

הנזק כבר נעשה ציר הרשע יודע שהקהל לא איתו אתי מבינה שהיא לא חביבת הקהל כמו שהיתה בטוחה, וכמו שכל הבית חשב. ודווקא העובדה שכל השלישיה עמדה ביחד להדחה, מראה לכולם ובעיקר להן, שהקהל בבית יודע הכל. זה יערער להן את הביטחון בצורה משמעותית. איתן יצא קטן ופחדן. אבל לא נורא, הנזק נעשה. יחסי הכוחות השתנו. "הלא מקובלות" אהודות ע"י הקהל.. יש מהפך :)

רגע רק רגע

Active member
אתה צודק במקרה של אנשים נורמלים...

מגלומנים יחפשו תירוצים ויאשימו ת'קהל שלא ראה נכון ת'תמונה. באיזו שעה יש היום פרלמנט?

KEEK

Member
כרגע הן עסוקות בהתחנפות לליז

כנראה הן מנסות למזער נזקים

רגע רק רגע

Active member
קרן מגלה סימנים של בן-אנוש...

היא מבינה את בחירת הקהל ומסבירה לאורנג-אוטנג את ההשלכות. אז השבוע נראה התלקקויות לכיוונה של ליז או שזה יחזיק יומיים? והנה אתי לא מבינה איך זה קרה- "אני רוצה לראות איך ציירו אותי" (התכוונה לאיך ההפקה הראתה אותה במשדרים)

Dmorrigan

New member
אני לא בטוחה

שלוש המכשפות ישכנעו את עצמן שלא הצביעו להם כי הקהל שאנן והיה בטוח שלא יהיו מועמדות

Klayhamn

New member
לא ממש

היינו רוצים לחשוב שהם יפנימו את המסר, אבל מהדברים שלהם ניתן לראות שהן כבר בדיסוננס... אתי: "איזה כיף היה בחוץ" וכו' -- הן עכשיו יהיו עסוקות בלהסביר את זה לעצמן בכל מיני תירוצים לא תהיה שום הפנמה, ואתי תהיה עדיין בטוחה שמתים עליה היחידה שאולי (אני מקווה) תקלוט מזה משהו - זו ענבר אני מסכים איתך אבל שלפחות הקהל מבין יותר טוב את יחסי הכוחות - מה גם שהתוכנית הערב הייתה ערוכה היטב והציגה יחסית נאמנה את המתרחש בוילה... נקווה לטוב |הלואי|

KEEK

Member
הם כבר התחילו להתחנף לליז

עכשיו קרן מסבירה להן שצריך להרגיע עם הדיבורים טיפשות הן לא. הן יודעות טוב מאוד מה קרה..

Klayhamn

New member
דווקא כן

(כלומר לא טיפשות, אבל בדיסוננס קוגינטיבי, קרא למטה)

N o a m V

New member
הבעיה שזה לא יחזור בשבוע הבא

אני בטוח שזה קרה בגלל שליז וענת היו חסינות . לפחות הן קיבלו זאפטה רצינית באגו המסריח שלהן .

Klayhamn

New member
בדיוק... זה מה שהם לא מבינים

מה שאומר שליז תעוף הבאה בתור עוד הדחה צפויה מראש מצפה לנו....

sivan513

New member
לא

אחרי העליהום שעשו עליה, הקהל יצביע עבורה אוהבים אנדרדוגים ושונאים את החזקים היא לא תהיה שוב מועמדת, אלא אם יקרה מהפך והיא תשלים עם כולן, ואז הכל יישכח

Klayhamn

New member
אין סיכוי

היא נמצאת בתחתית של התחתית... כדי שהיא לא תהיה מועמדת היא מוכרחה לעבור את שלושתן לפחות ... (ואת ענת)... אין שום סיכוי לזה

למעלה