תוכנית ראשונה - היכל התרבות

• פותח הנושא noyil
  • פורסם בתאריך

Double U

New member
אני די מאוכזב האמת.

ציפיתי למשהו אחר. לא לעוד תוכנית פאנל וצחוקים, אלא למשהו חדש ושונה.

Double U

New member
אבל!!!

הקטע עם רננה בפינת הרכילות וגם קצת יהודה סעדו בהתחלה

ba r2 0 1 0

New member
דווקא אני אוהב את הסוג של התכנית!

שילוב של רק בישראל, ארץ נהדרת והקטעי עיתונות של יצפאן! כל אחד והטעם שלו... דווקא אני הופתעתי לטובה! ממש מצחיק ויפה!

Double U

New member
אבל זה נדוש.

וחבל. לארבעתם יחד יש פוטנציאל אדיר לתוכנית מקורית.

CrazyYoYo

New member
תוכנית מעולה../images/Emo6.gif

אבל למה.. למה לעשות צחוק מזוייף?!!?!?@# %?#$^?$@ זה כל כך הורס:| הקטע עם רינו צרור היה אדיר
והקטע עם הדרוזי והבדואי עם השירD:

ba r2 0 1 0

New member
התכנית פשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ממש ממש ממש ממש ממש מצחיק
אני אפילו לא יכול להגיד מה הכי הצחיק אותי כי פשוט הכל היה מצחיק! נראה לי שיש לנו פה באמת מתחרה רצינית לארץ נהדרת! אולי אפילו עובר את ארץ נהדרת? בקיצור תכנית ממש טובה! מצויינת! נהדרת! חחח מחכה לסוף הפרסומות לראות את ההמשך!

גרוע ביותר

הומור מאוד מאפן ושטחי..ועוד איזה מהומה עשו על התוכנית הזאת פשוט זוועה..לכו תלמדו להצחיק.. חכו "למשחק מכור" התוכנית הכי שווה שיש..

adar cahlon

New member
לפי דעתי זה פי כמה יותר יפה ממשחק

מכור.. וממש לא שטחי ומעפן...

צולעע

New member
ממשחק מכור!!?!

אין מצב!! אני רואה משחק מכור וכל התוכנית אני ממש על הריצפהה!! הם מצחיקים בטרוף!!

לו לי

New member
זה טייק אוף על גיא פינס כמגזין

בידור, זה לא אמור להיות כמו משחק מכור סאטירה חברתית. זה הקטע, שזה שונה ממה שעלה פה עד היום כי זה סאטירה על תרבות ובידור..

CrazyYoYo

New member
טוב, לא צריך להגזים

זה לא "זוועה" וזה לא "מאפן ושיטחי". בסך הכל אנשים ישבו והשקיעו בזה, אפשר לתת מינימום כבוד.

כבוד

כן תודה לפחות למאמץ בלהצחיק.. אחרי שסימתי לראות את כל התוכנית דווקא החלק השני היה להם יותר מוצלח וקולע. אבל עדיין מה שהוא חסר להם..אדיר מילר איכזב.. זאת הדעה שלי ..

Matan t

New member
יו איך מתאים לי בתוכנית הבאה

שהם יחכו את רוני למרות שאני מעריץ שלה והם בטח יצחקו עליה קצת אבל זה צריך להיות מצחיק סוף

ba r2 0 1 0

New member
אני דווקא מעדיף שהם יחקו את

מאיה בוסקילה! יהיה יותר מצחיק בטח!

התוכנית בסדר...

אני דווקא קיוויתי שתיהיה יותר מצחיקה...בתור אחת שמעריצה את מה קשור... ביינתים לא צחקתי...נקווה שישתפרו בהמשך... מה שבאמת היה קצת מצחיק היה הקטע עם הדרוזים...ועם הכתבת מהרכילות... טוב שיהיה לכולם המשך צפייה מהנה...

צולעע

New member
גרוע ביותר!!../images/Emo48.gif

גרוע ביותר לא העלה לי אפילו חיוך אחד

ba r2 0 1 0

New member
נגמר ../images/Emo10.gif

היה ממש טוב! מצחיק! הכל מצחיק! פריס הילטון (וכל הפינה), רינו צרור, הזה עם הבגד ים הכתום, אוף פשוט הכל! חח איזה חיקוי עשו לעינב גלילי...

למעלה