תוכנית ראשונה - היכל התרבות

• פותח הנושא noyil
  • פורסם בתאריך

b a n a n a 1 7

New member
ציפיתי ליותר וממש התאכזבתי

היו קטעים מצחיקים אבל חשבתי שאני יקרע מצחוק כמו בהופעות שהייתי של מה קשור, אך ממש התאכזבתי אולי אחרי כמה פרקים כבר נראה שינוי.

survivor 2

New member
אל תשוו לארץ נהדרת! תשוו לערב אדיר

כולם משווים את היכל התרבות לארץ נהדרת וחבל...כי אמנם הן דומות אבל ארץ נהדרת הייתה ותהיה רק אחת ואף תוכנית לא תהיה כל כך מצחיקה ומתוחכמת חוץ מזה, ועם כל האהבה שלי לאדיר ומה קשור, השחקנים בארץ נהדרת הרבה יותר טובים אז אין מה להשוות, ליגה אחרת. אבל אם תשוו לערב אדיר (שהיה טוב אבל הראיונות די הפריעו) תראו שזאת תוכנית מעולה וקורעת נקרעתי בעקיר בקטע עם המתנחלים במלון ועם הכתבת רכילות עוד משהו, זאת תוכנית ראשונה ואף פעם לא שופטים לפי תוכנית אחת...גם ארץ נהדרת לא הייתה מושלמת בהתחלה

לו לי

New member
מה פתאום!! צריך להשוות לגיא פינס

כנראה שלא הבנת את הקונספט של התוכנית.. זה סאטירה על מגזין תרבות כמו גיא פינס שמתמקד בבידור ותרבות ואין קשר לערב אדיר.. בכלל צריך לשפוט אותם בזכות עצמם ולא בהשוואה לשום דבר וככאלה הם לא נופלים באיכות מאף אחד, לדעתי בכל אופן..

survivor 2

New member
נשמה נראה לי שאת לא הבנת

מה קשור להשוות את היכל התרבות לגיא פינס? הם צוחקים עליו...לא מתחרים בו משווים את התוכנית הנוכחית של אדיר מילר למה שהוא עשה בעבר (ערב אדיר) והנוכחית יותר טובה... אבל גיא פינס בכלל לא קשור, זה מגזין תרבות והיכל התרבות זה פרודיה על מגזין תרבות...זה לא מתחרה או יריב שצריך להשוות ביניהם.

נכון

צריך להשוות את היכל התרבות לתוכניות מצחיקות נוספות שמשודרות/שודרו בעבר בטלוויזיה. גיא פינס זה לא קומדיה ולא פארודיה, זו תוכנית רצינית ועל כן ההשוואה לא במקום.

זו תוכנית נחמדה

יש קטעים מצחיקים יותר וקטעים מצחיקים פחות. אני בכל מקרה מאוד נהנה. בקשר לזה שיש חלק שחושבים שהתוכנית מצחיקה ויש כאלה שלא, הומור זה משהו מאוד אישי. מה שמצחיק אנשים מסוימים לא מצחיק אנשים אחרים. הדיעות תמיד יהיו חלוקות ולכן אני מציע לא לקחת ללב אם מישהו בדיעה שמנוגדת לשלך.

CrazyYoYo

New member
פיספסתם קטע../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

אם הפסדתם קטעים או שאתם פשוט רוצים שוב להנות מהקטעים הטובים מהתוכנית, תוכלו להיכנס לגלריית הווידיאו שבאתר הרישמי של התוכנית בכתובת: http://www.tapuz.co.il/Tarbut/videoList.asp להנאתכם

שירנווש

New member
מישניה .. חח כנסו

תוכנית יפה הרגו אותי עם "מישניה"-סבתא של מישה מכוכב נולד ולאומת זאת משחק מכור מזה משעמם (חוץ מגורי ) כולם לא ממש מצחיקים ויש להם בדיחות על פוטליתיקה -זה מיועד למי שרואה ערוץ הכנסת... חחח

אתם גדולים מהחיים

שלום לכל הקנאים שהעבירו ביקורת בעיתונים השונים למנהם יש למה קשור ואדיר מילר אחלה תוכנית שבועלם אוהב אותכם תמיד אתם גדולים תמשיכו כך

הדסוש15

New member
למישהו יש את הקטע עם כוכב נולד../images/Emo35.gif

זאת הייתה אחלה תוכנית היה ממש מצחיק

MamoOoshA

New member
היה מעולה!

אהבתי את השיר של הבדואים, ואת הקטע עם רננה

tzvikaria

New member
תוכנית חזקה בטירוף!!!!

אדיר גאון קומי!!!!! הקטע עם עופר גלזר של "בתחת" קרע אותי לגמרי... בכלל, היו מלא קטעים קורעים בדיוק כמו בערב אדיר בזמנים הטובים! איך התגעגתי למילר הזה!

dani44423

New member
תתוחים.....תוכנית ענקית

אבל אדיר מילר הורס למה קשור, הם היו יכולים להיות לבד. מה קשור הקומיקאים הטובים בארץ

השתתפתי במערכון בהיכל התרבות!!!

למי שזוכר (למי שלא יש את המערכון באתר) היה מערכון על מפוני דרום במלון כהנא קונטינטל ואני הייתי אחד המפונים... אמרתי משפטים ביום הצילום אבל הצוות של התכנית קיצץ לי אז לא ממש שמעו אותי, יותר נכון לא שמעו אותי כי קצצו לי הכל!! לא פייר אבל לא משנה היה כיף, ממש סוף הדרך...[למי שראה ולא הבין מי אני אני הילד שעומד ליד ציון אחרי שהמציל אומר לילד עם הבגד ים הכתום לצאת וגם הילד שאוכל גזר וגם הילד שמחק כדורסל (השמאלי)]!!!!

למעלה