אופס...! סליחה! בטעות פתחתי הודעה חדשה! מצטער...
A aNaTi 17 New member 5/9/05 #38 תוכנית לא משהו בכלל באמת שניסיתי להחזיק מעמד אבל לא התלהבתי בכלל.. טוב זה דיי ברור... אדיר מילר..
B B R A Y E R New member מנהל 5/9/05 #41 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifועכשיו תגובתי../images/Emo3.gif תוכנית גאונית אוי הם כ''כ גדולים לרגע אני לא הפסקתי לצחוק והקטעים עם רננה.... לדעתי התוכנית הזו הולכת להיות הצלחה ענקית
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifועכשיו תגובתי../images/Emo3.gif תוכנית גאונית אוי הם כ''כ גדולים לרגע אני לא הפסקתי לצחוק והקטעים עם רננה.... לדעתי התוכנית הזו הולכת להיות הצלחה ענקית
M Michael jorden New member 5/9/05 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif
צ צולעע New member 5/9/05 #45 זה לא מצחיקק!! מה מצחיק בזהה? מ זה החזקתי מיזה!! ספרתתי את הדק' את השניות חיכיתי לזה בטרוף!! מה זה החזקתי ממימה קשורר!!
זה לא מצחיקק!! מה מצחיק בזהה? מ זה החזקתי מיזה!! ספרתתי את הדק' את השניות חיכיתי לזה בטרוף!! מה זה החזקתי ממימה קשורר!!
ס סוניק הקיפוד New member 5/9/05 #50 מה?../images/Emo118.gif זה היה קו-רע!! אני לא מבין.. כנראה לא הטעם שלך
N noyil New member 6/9/05 #74 ../images/Emo31.gifלא מסכים תגידו שאני מתנשא, אבל זאת תוכנית ממש שטחית וילדותית, אני לא אגיד שזה יותר גרוע ממשפחת קמיצ'לי [כי אין יותר גרוע מזה], אבל זה באותה הרמה\: סיכום: אדיר מילר לא מצחיק, שיפרוש
../images/Emo31.gifלא מסכים תגידו שאני מתנשא, אבל זאת תוכנית ממש שטחית וילדותית, אני לא אגיד שזה יותר גרוע ממשפחת קמיצ'לי [כי אין יותר גרוע מזה], אבל זה באותה הרמה\: סיכום: אדיר מילר לא מצחיק, שיפרוש
B ba r2 0 1 0 New member 5/9/05 #47 כן גם לי עלתה המחשבה הזאת ישר! שזה דומה לרק בישראל.... אבל אח"כ ראיתי שלא כל כך וזה הרבה יותר טוב מרק בישראל!
כן גם לי עלתה המחשבה הזאת ישר! שזה דומה לרק בישראל.... אבל אח"כ ראיתי שלא כל כך וזה הרבה יותר טוב מרק בישראל!
נ נ ר ו ש New member 5/9/05 #44 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתיייי חחחחחחחחחח :----D במיוחד בשיר של הבדואים אבל ארץ נהדרת יותר טוב
ס סוניק הקיפוד New member 5/9/05 #48 LOLLL די זה היה כ"כ קורע../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif במיוחד ההיא עם הפאה השחורה שכחתי את השם היא קרעה אותי XD במיוחד עם אבי ביטר נשפכתי שם XDDDD וברינו צרור הזה שעשו את לימור לבנת והיו המון דברים אנלא זוכר:X תוכנית שווה ביותר!! O__O
LOLLL די זה היה כ"כ קורע../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif במיוחד ההיא עם הפאה השחורה שכחתי את השם היא קרעה אותי XD במיוחד עם אבי ביטר נשפכתי שם XDDDD וברינו צרור הזה שעשו את לימור לבנת והיו המון דברים אנלא זוכר:X תוכנית שווה ביותר!! O__O
פ פינקי המפנק New member 5/9/05 #49 סוף סוף תוכניתת מהממתתתת אני חולה עליך ציון מתה עלייך! אני בת! בהצלחה בהמשך התוכנית....
א אריאלשי New member 5/9/05 #54 תוכנית 1../images/Emo45.gif התוכנית היתה סוף הדרך וממש מצחיקה אדיר מילר ומה קשור אתם גדולים love u all
תוכנית 1../images/Emo45.gif התוכנית היתה סוף הדרך וממש מצחיקה אדיר מילר ומה קשור אתם גדולים love u all