תוצאות היום בסטאר

shalehet

New member
מההתחלה האמנתי לו

רק בגלל הצורה שבה היחצ"ן של פאולה הכחיש.. הוא ניסה להכפיש את קורי וככה לא עושה מי שבאמת "זכאי"

g a v i

New member
לעדויות של ההורים שלו ושל חבריו לא

התייחסתי כ"כ (למרות שהם אמרו דברים חמורים) כי תמיד אפשר להגיד שהם עוזרים לו. אבל העדויות ה"אובייקטיביות" חזקות לדעתי. אני ובעלי (וגם לי יש תינוק) בוויניפג בשליחות של הסוכנות לתקופה מוגבלת. בת כמה התינוקת שלך?

Phoebs

New member
אה מגניב הבת שלי בת 4 חודשים

בן כמה הבייבי שלך? כמה זמן אתם שם?

Fairywitch

New member
../images/Emo124.gifהדיון הזה סתם מתבזבז פה../images/Emo4.gif

מי מתנדב לפתוח על זה שרשור חדש?

shavitlavi

New member
יש שרשור בנפרד על הספיישל ב-abc

ואפשר לראות בו את התוכנית. כנסי לשם.

iris and ben

New member
מפאת הכבוד גם אני...

לא צפיתי היום מתוכנית ולא בספיישל של ABC . אנחנו מציינים פה את ערב יום השואה גם כן....

shavitlavi

New member
תגובתי להדחה: ויפה שעה 1 קודם

או יותר נכון במקרה הזה 7 תוכניות קודם (היה צריך לעוף אחרי מיקיילה). ובא לאמריקה גואל. respect לחברנו בגולה- !propps to you המשיכו לעדכן.

g a v i

New member
../images/Emo13.gifיוווו, תודה!!../images/Emo140.gifשמחה להיות כאן!

g a v i

New member
אגב, את יודעת - אני מזה שונה ממך -

אני שונאת כשמספרים לי מה הולך לקרות - אפילו כשהייתי בארץ והחברות בחו"ל רצו לספר לי על מה הולך להיות בתוכניות שלי לא הסכמתי! זה הורס לי את כל החוויה של לראות את זה. בעלי אבל חייב מידע כדי לראות סרט למשל וכל הסרט/תוכנית מציק לי בשאלות "מה הולך להיות? מה יהיה הסוף? הוא ימות" וכד'... סתם מצחיק איך כל אחד והאופי שלו.

darklighter

New member
תודה על הספוילרים../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

ו-ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סקוטי דה בוטי הולך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 סוף סוף האמריקקים קיבלו שכל!!!!!!!!!!1 ואני שמחה שאנתוני בטוח
וגם בו...

נועה167

New member
באמת הגיע הזמן!../images/Emo58.gif

בהתחלה עוד חשבתי שיעיפו את וונזל! סוף סוף קצת צדק.. סקוט הלך הבייתה! :) סורי אם יש פה אנשים שכן אוהבים אותו אבל אישית אני חושבת שהוא היה צריך לעוף ממש ממש ממזמן. סוף סוף הטופ 3 זה מי שהיה צריך להיות!! וונזל קרי ובו! :)

shavitlavi

New member
*אתה יודע

אני יודע שקשה להאמין אבל מה את יודעת, יש גם נוכחות גברית בפורום. חולה על ספוילרים!!! אני נגד דחיית סיפוקים.

shavitlavi

New member
כן

איזו הפתעה נעימה לראות אותך כאן בשעות כאלה. אני רגיל בד"כ לתקשר איתך בשעות הקטנות של הלילה אצלנו.

למעלה