תוצאות היום בסטאר

ענת309

New member
../images/Emo24.gifברוך השם

קמתי היום לבוקר נהדר אם עיני לא הטעו אותי, ואני עדיין יודעת לקרוא , סילקו סוף כל סוף את סקוט שהיה צריך ללכת מזמן , הצדק יצא בסוף לאור . נראה שהחברה מאמריקה שמעו על הפורום שלנו, ועשו מה שצריך לעשות סתם בצחוק. כי זה מה שבא לי עכשיו לכתוב מרוב שאני שמחה. עכשיו נראה מה יהיה בשבוע הבא ילך אנתוני ואז נראה את הקרב הנכון שצריך להיות בין בו קארי וונזל...............

MEYTALUG

New member
תודה תודה על כל הדיווחים

הייתי בטוחה שהם יהיו יותר רציניים ויביאו איזה שהם מסרים על התכנית על הקולות משהו מעניין זה שפאולה יצאה עם אחד המיתמודדים לא מפריע לי בכלל ואיזה ספויילר ניסיתי להישמר ולא לראות ובסוף ענת לא היתאפקה אז ראתי בטעות גם אני לא אוהבת שמספרים לי אבל את צודקת בכל מילה היה צריך להעיף את סקוט מזמן , אבל אני רואה את הטופ 3 קצת שונה קארי , בו , ואנטוני . נראה אך הם ישירו בשבוע הבא עלינו לטובה יום טוב מיטל עכשיו שמכבי ינצחו במישחק וזה יהיה שבוע מושלם .....

יששששששששששששששש

סקוט עף הבייתה! תודה לאל! ding dong the ass hole is gone! אין מאושרת ממני ולמרות שקונס עף לפניו הוא יהיה הרבה יותר מצליח ממנו!

e l i n o r i

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לאל שסקוט סוף סוף עף!!! הוא היה צריך לעוף כבר שבוע שעבר כי הוא היה הכי ג-ר-ו-ע-! היום, אני ושתי חברות שלי שחולות על אמריקן איידול כמוני למדנו עד 2 אז בהפסקה אמרנו למורה שאנחנו צריכות לבדוק משהו באימייל כדי ללכת לבדוק מי הלך.... וואי איך שמחנו.... חוץ מאחת שאוהבת אותו....

Sweet Misery

New member
הללויה!

אחרי שאנתוני וסקוט הוכרטו כבוטום 2 באתי לאבא שלי באופוריה... למרות שהייתי קרובה להתקף לב כשוונזל, בו וקרי נשארו לעמוד על הבמה... אבל אני שמחה שהם הטופ 3. הם בדיוק השלושה שיהיו מתאימים לכך. וסוף סוף - הייתה לי תחושה שהשחצנות של סקוט תפיל אותו. עד עכשיו הוא הציג את עצמו שאחד שסך הכל רוצה לשיר, רוצה להוכיח לאבא שלו שהוא יכול או מה שזה לא יהיה, וככשהוא נטש את הסימפטיה לטובת שחצנות... בעט לו בטוסיק. אמנם גם סקוט וגם אנתוני היו צריכים להסתלק מהתחרות לפני הרבה מאוד זמן, לדעתי, אבל אני שמחה שלפחות סקוט הלך לבינתיים. זנ קצת מוריד ממני חששות בקשר לדברים לא צפויים שקרו ויקרו בתוכנית הלאה. אולי מעכשיו יעשה צדק, וגמר של קרי-בו יהיה מובטח.

sk8er grrl

New member
הללויה! הללויה, הללויה, ה-ל-ל-ו-י-ה

!!! וואי אני ממש מאושרת! אני לא מאמינה שהוא סוף סוף עף! האמת חבל שזה קרה בשלב כזה ולא אחרי ניקו או משהו... ניקו לא היה כזה טוב אבל הוא היה יותר טוב ממנו! אתם יודעים מה...? הכי חבל לי זה שקונסי הלך לפניו... כל כך לא היה לו מגיע לו ללכת... במיוחד לא בשלב ההוא, שסקוט ואנתוני נשארו... הוא הרבה יותר טוב מהם... ברור שלא היה לו יכולת ווקאלית מהממת כמו של קארי או של בו... אבל כן, הוא ידע לשיר ממש יפה והוא שר והופיע (דגש על הופיע) יותר טוב מסקוט ואנתוני... כאילו באמת... מי לא היה בהלם של החיים שלו כשקונסי עשה ביצוע astonishing (
) ל-bohemian rhapsody של queen? זאת הייתה אחת ההופעות הכי טובות של העונה לדעתי... ואני מאוד בררנית... אני ממש שנאתי את סקוט... לא היה לו כלום... ממש לא היה לו כלום... כאילו איך הוא עבר כל כך הרבה בתחרות הזאת? זאת לא הייתה בושה להעיף טובים (בהרבה) ממנו? כאילו מה נסגר עם האמריקאים האלו?! ובאמת תודה זהם נזכרו עכשיו, אחרי שכמעט כל הטובים הלכו מהתחרות... ואני יכולה להתערב איתכם שסיימין אמר לו אתמול שזאת ההופעה הכי טובה שלו רק כדי שהגלגל יתהפך ולא יציעו לו (הוא בא להם בהפוכה
)... זהו, זה מה שרציתי להגיד... אני ממש מאושרת שהוא עף, רק חבל שזה בשלב כזה, אחרי שרוב המתחרים הטובים הלכו... וזה התחיל בג'סיקה...

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifתוצאות היום בסטאר../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק כאן בשרשור

Kryptonite

New member
../images/Emo168.gif

סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני ממש שמח
גם ממש לא רציתי שאנתוני יעוף, התחלתי לחבב אותו משומה... הוא היה חמוד בתוצאות, ואהבתי את אינקומפליט

MoGanC

New member
איזה שוקר!! :O

אבל זה היה צפוי,בלי קשר להופעות,המפיקים היו חייבים להעיף אותו אם הם רוצים שאנשים ימשיכו לאהוב אותם |ואבואב| :}~~

ענת309

New member
מה הקשר למפיקים

אתה מאמין בקונספירציה?????????????. מה הקשר של המפיקים להצבעה????????? לא בדיוק הבנתי אותך????????????????????.

הו.איזו נקמה מתוקה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif|ספויילר|

שבוע אחד מאוחר מדיי(טוב, הרבה יותר משבוע אחד) הוא לא שם. מישו סופסופ התחיל לחשוב. ואיזו השפלה ..אפאחד לא צעק ''בוז'' אחרי שאמרו שסקוט עף, כמו בשלושה שבועות אחרונים כשקונס ונואר ונדיה עזבו. הלוואי שיקחו אותו לעבוד במקדונלדס כלשו,ושם הוא ישאר. לא רוצה לשמוע אפילו שעשו ראיונות איתו.

ליאוריש

New member
סוף סוף!!!!! מה שיש לי להגיד זה

שלאמריקאים יש קצת טעם וטופ 3 שיהיה עם קארי ובו זה מצוין למרות שקונטסנטין חסר שם...להיות מקום שני אחרי קארי. עכשיו אני מחכה לקארי שתזכה (הלוואי הלוואי הלוואי) הביצוע הקבוצתי היום לא היה טוב... אנתוני וקארי ממש לא הולכים ביחד... והיה קטע יפה עם הספות והקטע ההפוך של התוצאות...סקוט כבר היה בשמיים האידיוט השחצן הזה...חזרה להיות אברג' ג'ו (ג'ו הממוצע חחח).

STA1

New member
אני ממש נבהלתי שאמרו לסקוט ואנתוני

לשבת ואני חושב לעצמי שהאמריקאים כל כך דפוקים שקרי וונוזל ובו בבוטום 3??ועוד היו לי חששות שאולי כמו שקונסטנטין המתלהב עזב אז גם החמודה הצנועה הזאת תעזוב!!אבלל...לא!!היא נשארה...חח סקוט קיבל בפנים או לייתר דיוקק בתחת שלו!!!!הוא היה צריך לעזוב בתוכנית הראשונה !!!

Daniella 21

New member
דווקא הוא היה בהלם טוטאלי../images/Emo4.gif

הוא לא הפסיק לומר oh my god wow oh my god נראה לי בגלל שהוא חשב שזה מי שנשאר burn
!!!!!!!!!!

למעלה