תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

okts

New member
../images/Emo58.gif והשבוע יצא....

הנשמה שלי.....אנטוני כפרה עליו הלך הביתה....:(

IrishKiss

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה שהוא יצא...הוא היה הכי טוב אתמול!!! לקארי הגיע לעוף...היא תמיד מצליחה להתחמק! לא משנה כמה גרוע היא תשיר אנשים פשוט ימשיכו להצביע!!! אני רוצה את אנטולי!!!!!!!!!!!!!

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gif התוצאות:

כצפוי: אנתוני בחוץ. מהלך התוכנית (מקריאה בלבד-לא ראיתי עדיין): הארבעה שרו שיר קבוצתי, אח"כ הראו את האודישנים של כולם והשופטים ניתחו את ההתפתחות של כל אחד לאורך התחרות. ריאן מבטיח להם פרס. הפרס: כולם נוסעים הביתה לבקר את הקרובים (אפקט וונזל?), אחד מהם לא יחזור. בו-safe קארי- safe וונזל-safe אנתוני-בחוץ. אנתוני מבצע לסיום את: if you don't know me by now המצלמה תופסת את קארי בוכה וממלמלת לעבר אנתוני: i love you

Phoebs

New member
השיר הקבוצתי נקרא אצלנו

"צעירי תל-אביב" בכל מקרה היתה לי הרגשה שהוא יעוף מקווה שבו ינצח לא אוהבת את קארי וונזל משעממת נהיה בLA בדיוק בגמר בטח יהיה שם הרבה רעש

shavitlavi

New member
בסוף

כשאנתוני ביצע את שיר הפרידה שלו הוא הפנה מבט לכורסה לעבר שאר המתמודדים וקארי סימנה לו אני אוהבת אותך. עכשיו בפורום הרשמי טוחנים שאולי היה/יש משהו ביניהם. לא נראה לי. הוא אמר שיש לו חברה. בכל אופן נראה שהם ממש התחברו לאורך התחרות. לפחות ממה שנראה לי, אחרי המחווה הזאת קארי הולכת לקבל גם את כל הקולות של מצביעי אנתוני.

פשיי פעם אומרים אנתוני פעם קונסי

אפילו בו... קארי הספיקה הרבה לטעם אנשים חחחחח לפחות זה טעם טוב

shavitlavi

New member
כמו שצפיתי

כנסו לאתר של ריקי: http://www.rickey.org/blog/ ה-Fedoration הומרה ל-Carrieration ויש גם את אנתוני אצל ג'יי לנו.

14מתן

New member
עוד מישו שם לב גם ש......./images/Emo58.gif

אנתוני התבלבל לו במילים של השיר ? לא נורא זה היה נחמד

shavitlavi

New member
כן, אבל תיקן יפה

מהר מאוד הבין שהוא צריך להתאים את עצמו לתזמורת ולמלווים שלו (מה שלא ניתן לומר לגבי קארי...)

DaRk LoLi

New member
מה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה יש לך נגד קארי
מה לעשות שהיא מעולהה ושאתה לא יכול לסבול את זה..

shavitlavi

New member
תנו לי להבהיר:

for the love of god אני לא מבין איך אחרי כ"כ הרבה הופעות עדיין!!!! היא לא מצליחה להתאים עצמה לתזמורת. וד"א אני ממש לא נגדה. אני חושב שהיא ראויה להצלחה כי המתנה הכי גדולה שהיא קיבלה זה הקול שלה ולא לנצל את זה יהיה פשוט בזבוז משווע.

g a v i

New member
הפעם עידכנתם אותי!../images/Emo6.gif

הפסדתי גם אתמול (ההופעות) וגם היום (התוצאות) - למרות שכייף לצאת, לפעמים בא לי להישאר בבית כדי לא להפסיד את התכנית!
בכל אופן, תודה על העידכון ואני מאד מרוצה מהתוצאות.

יווו איזה צפוי!

אנתוני באמת היה כמעט הכי טוב.. אחרי בו.. זה כל כך לא פייר אבל צפוי... טוב מעריצות אנתוני תסתפקו בעובדה שהוא הגיע למקום הרביעי המכובד! והוא יגיע רחוק!!

shavitlavi

New member
ועכשיו אחרי שראיתי

כמה הערות לסדר: 1. השיר הקבוצתי islands in the stream- כשלון נוסף. געגועי לדולי פרטון. האשמה על קארי. הבחורה נוהגת להתעלם מהתזמורת (האריינג'מנט א-לה סיימון) בקביעות. מקווה שבטופ 3 יפתרו כבר מההרגל המגונה לשיר בקבוצה. 2. הפרסומת לפורד הייתה הפעם מפגרת במיוחד. נגמרו הרעיונות היצירתיים? תחתכו! 3.העובדה שזכינו לראות את האודישן של בו רק עכשיו מראה בדיוק מה חשבו עליו בהפקה. ושלא יסבנו אותנו. 4. אנתוני: have a safe trip home לא יאומן שהגעת עד הלום, אבל לא נשכח לך את הביצוע ל-backstreet boys . עשית לסינגל הזה חתיכת יח"צ. 5. התעלמות מוחלטת משערורית מספרי הטלפון. בואו לא נדבר על זה, אולי אף אחד לא ישים לב. לא נשכח ולא נסלח.מה שבטוח מי שיזכה השנה לא יקח בזכות. 6.שיגמר כבר!

1קייצית

New member
לא פעם תהיתי, אם אנתוני היה יהודי,

ועושה עליה לכאן במקום לארה"ב (ומחליף את שמו לנתן או נתנאל..) עד איפה הוא היה מגיע בכוכב נולד?? האם היה מאיים על ההערצה לה זוכה הראל סקעת? סתם מחשבה... בכל אופן, השלישיה הצפויה בגמר - יהיה מעניין.

14מתן

New member
לא הייתה הפעם שערורית מספרי טלפון..

בהודעה פה שכתבתי בסוף הגבתי לעניין ואפאחד לא התייחס...

moran500

New member
בעיה עם כתוביות לחרשים? אבל אבל

איך הם יצביעו ? על סמך היופי של המתמודדים ?

למעלה