אני לא מאמינה שהוא יצא...הוא היה הכי טוב אתמול!!! לקארי הגיע לעוף...היא תמיד מצליחה להתחמק! לא משנה כמה גרוע היא תשיר אנשים פשוט ימשיכו להצביע!!! אני רוצה את אנטולי!!!!!!!!!!!!!
כצפוי: אנתוני בחוץ. מהלך התוכנית (מקריאה בלבד-לא ראיתי עדיין): הארבעה שרו שיר קבוצתי, אח"כ הראו את האודישנים של כולם והשופטים ניתחו את ההתפתחות של כל אחד לאורך התחרות. ריאן מבטיח להם פרס. הפרס: כולם נוסעים הביתה לבקר את הקרובים (אפקט וונזל?), אחד מהם לא יחזור. בו-safe קארי- safe וונזל-safe אנתוני-בחוץ. אנתוני מבצע לסיום את: if you don't know me by now המצלמה תופסת את קארי בוכה וממלמלת לעבר אנתוני: i love you
כשאנתוני ביצע את שיר הפרידה שלו הוא הפנה מבט לכורסה לעבר שאר המתמודדים וקארי סימנה לו אני אוהבת אותך. עכשיו בפורום הרשמי טוחנים שאולי היה/יש משהו ביניהם. לא נראה לי. הוא אמר שיש לו חברה. בכל אופן נראה שהם ממש התחברו לאורך התחרות. לפחות ממה שנראה לי, אחרי המחווה הזאת קארי הולכת לקבל גם את כל הקולות של מצביעי אנתוני.
for the love of god אני לא מבין איך אחרי כ"כ הרבה הופעות עדיין!!!! היא לא מצליחה להתאים עצמה לתזמורת. וד"א אני ממש לא נגדה. אני חושב שהיא ראויה להצלחה כי המתנה הכי גדולה שהיא קיבלה זה הקול שלה ולא לנצל את זה יהיה פשוט בזבוז משווע.
כמה הערות לסדר: 1. השיר הקבוצתי islands in the stream- כשלון נוסף. געגועי לדולי פרטון. האשמה על קארי. הבחורה נוהגת להתעלם מהתזמורת (האריינג'מנט א-לה סיימון) בקביעות. מקווה שבטופ 3 יפתרו כבר מההרגל המגונה לשיר בקבוצה. 2. הפרסומת לפורד הייתה הפעם מפגרת במיוחד. נגמרו הרעיונות היצירתיים? תחתכו! 3.העובדה שזכינו לראות את האודישן של בו רק עכשיו מראה בדיוק מה חשבו עליו בהפקה. ושלא יסבנו אותנו. 4. אנתוני: have a safe trip home לא יאומן שהגעת עד הלום, אבל לא נשכח לך את הביצוע ל-backstreet boys . עשית לסינגל הזה חתיכת יח"צ. 5. התעלמות מוחלטת משערורית מספרי הטלפון. בואו לא נדבר על זה, אולי אף אחד לא ישים לב. לא נשכח ולא נסלח.מה שבטוח מי שיזכה השנה לא יקח בזכות. 6.שיגמר כבר!
ועושה עליה לכאן במקום לארה"ב (ומחליף את שמו לנתן או נתנאל..) עד איפה הוא היה מגיע בכוכב נולד?? האם היה מאיים על ההערצה לה זוכה הראל סקעת? סתם מחשבה... בכל אופן, השלישיה הצפויה בגמר - יהיה מעניין.