תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

נועה167

New member
תגובה-

דווקא חשבתי שוונזל תעוף ! איזה כיף שהיא לא עפה! בזמן האחרון באמת התחלתי לחבב את אנטוני וחבל שהוא עף אבל מה לעשות אני מעדיפה שהוא יעוף מאשר השאר.. מה לעשות זה הסוף כבר..

shalehet

New member
איך קארי בכתה... חמודה

ואמרה לו שהיא אוהבת אותו... אף פעם עד היום לא ראיתי אותה מגיבה כל כך קשה לעזיבה של מישהו.. היא ממש לא הפסיקה לבכות... אני חושבת שאנתוני השתפר בשבועות האחרונים ובאודישנים הוא היה מעולה, אבל כל מה שהיה באמצע היה זוועתי... וחבל... הוא יכול היה להמשיך אם הוא לא היה מפשל ומזייף כל כך הרבה פעמים ברצף... העיקר שקארי נשארה, ראיתם איך היא פחדה ללכת והיתה אפילו בשוק שהיא נשארת... חמודה.. רק שתנצח...

שאלה לגבי אנתוני

מישהו יודע מה זו הצלקת שיש לו בצוואר? נראה שהוא עבר משהו טראומטי ומפתיע שזה לא השפיע לו על הקול...

IrishKiss

New member
הנה הקטע המוזר..

אנתוני בכלל לא יכל לדבר בתור ילד.. הצלקת *"השקע"- אני ואחותי אובססיביות קצת* הוא מניתוח שעשו לו בילדות ועכשיו לא רק שהוא יכול לדבר הוא גם שר מדהים!

היה קצת ברור

תמיד ידעתי שהיו לא יגיע לשלישיה הסופית כי הוא לא כזה זמר טוב... (יחסית לאחרים) אבל בכל זאת השלתי את עצמי שהוא ישאר.. =( אני מתה שקארי הקרציה הזאת תעוף כבר, גם בו לא נראה לי ינצח (הוא מבוגר מידי והוא שר שירים מרדימים... אבל לטובתו ניתן לומר שהוא שר אותם מצויין =) בקיצור, אני רוצה שוונזל תנצח =)

IrishKiss

New member
זה לא נכון

הוא זמר מעולה...נמאס לי כבר שמזלזלים ביכולות הווקאליות שלו... הוא הוכיח את זה כבר! בעיקר בשבועות האחרונים...הוא מעולה ומגיע לו להיות שם

הוא מעולה

לא אמרתי שהוא זמר גרוע.... אמרתי שהכל יחסי (עד כמה שאני לא אוהבת את קארי ובו קצת מבוגר... הם עדיין שרים יותר טוב ממנו. וואנזל בכלל בליגה אחרת יחסית אליו...)

IrishKiss

New member
אני ממש לא מסכימה עם זה...

עד כמה שאני אוהבת את בו ואני חושבת שהוא מדהים לגמרי מבחינה ווקאלית אנתוני יותר טוב... קארי לגמרי OVERRATED! אין מילה אחרת לתאר אותה... אנתוני מעולה ואני בטוחה שזאת רק ההתחלה בשבילו.. וונזל וקארי בטח יעלמו דיי מהר ובו...אני לא יודעת...מקווה שהוא יצליח

IrishKiss

New member
היא מעולה...

אבל אני לא חושבת שהיא תנצח...לדעתי זה לגמרי מכור וזה היה די ברור מהרגע הראשון שקארי תנצח...בדיוק כמו שנה שעברה עם פנטז'יה

DaRk LoLi

New member
רק בגלל שהאידולית שאת רוצה

לא תנצח אז זאת אומרת שזה מכור
אם זה מכור אז למה את רואה את התוכנית

whatever4

New member
מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כנ"ל לגביי כל אלה שהתחילו לפתח תאוריות קונספירציה לגביי התוכנית אחרי שקונסטנטין עף. תקלטו אנשים- רק בגלל שהמתחרה שלכם עף לא אומר שהתוכנית מכורה.

IrishKiss

New member
מה זה קשור בכלל?!

אנתוני היה הפייבוריט שלי משהניה שראיתי אותו יושב ומחכה לאודישן שלו.. אבל מאותו הרגע שהוא התקבל היה לי ברור שהוא לא ינצח...לא היה לו שום סיכוי מההתחלה! זה כל שנה ככה...אם אתה רוצים להמשיך להתעלם מזה זאת בחירה שלכם אבל זכותי להאמין בזה אם אני רוצה.. שנה שעברה זה היה ברור שפנטז'יה תנצח! לאף אחד לא היה שם סיכוי בכלל וזה לא קשור לכמה טובים הם היו! *והיו שם לפחות שתיים יותר טובות מפנטז'יה בהרבה!* מההתחלה השופטים סימנו אותה כפייבוריטית וזה פשוט היה משחק מכור...השנה עשו את אותו הדבר עם קארי! אני לא יודעת הרבה לגבר העונות האחרות כי לא ממש ראיתי...ראיתי רק את ההופעות שרציתי לראות ולא הרבה מעבר לזה ככה שאני לא יודעת..אבל עונה שלישית היתה לגמרי מכורה ורביעית גם... אני רואה את התוכנית כי אני נהנית ממנה! אני רואה אותה כי אני אוהבת לראות את האנשים האלה מופיעים כל שבוע ואני אוהבת להכנס לזה..אין ספק שהיא ממכרת.. חוצמזה שלמרות שזה מכור העונה הזאת נתנה לי הזדמנות להכיר את אנתוני בתור זמר *מדהים* אתם מוזמנים לא להסכים איתי ותגידו מה שבא לכם...לדעתי זה משחק מכור ואני ממש לא היחידה שחושבת ככה...

הגיע הזמן../images/Emo58.gif

האמת היא שלאנתוני יש קול בסדר גמור, אבל אותי הוא משעמם נורא. אני לא זוכר אף שיר שהוא ביצע. קארי ממש לא הייתה במיטבה אתמול, כלומר היא לא הייתה גרועה אבל זו לא הייתה היכולת הרגילה שלה, ונורא פחדתי כשבו היה בטוח והוא עבר לקארי, כי חשבתי שהם ירצו ליצור מתח או משהו בסגנון ופחדתי שהיא תהיה בבוטום 2 ותלך בגלל הופעה אחת לא טובה. כעת כל מה שצריך זה שוונזל תצא, בו יצא, וקארי תזכה. האם זה רק אני, או שמא קרי, כאשר התבשרה שהיא עברה לשלב הבא, רצה אל בו וחיבקה אותו והמצלמה קטעה את הסצנה המרגשת הזו?

אתמול היתה תוכנית חמודה

לא היה משהוא טוב העיקר העיפו את סקוט מיסכן קיבל ביעוס מסיימון טוב יאללה עכשיו שלוש והתוצאות מתחילות איזה מתחחחח אני לא יכול בי

למעלה