תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

נועה167

New member
אני ממש מסכימה!!

ממש מה שרציתי להגיד! לבו יש משהו שלהרבה מהם אין וזה המקצועיות וכמו שסיימון אמר באחת התוכניות הוא ממש נראה כאילו הוא עושה את זה כבר שנים! כמובן שלכל אחד יש מה לשפר והכל אבל לשאר המתמודדים יש הרבההה לשפר והוא כבר ברמה יותר גבוהה מהם!

Kryptonite

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo168.gif

בריטני ספירס היא פרפומרית אדירה, וזה דבר שאי אפשר להכחיש.

Benjush Girl

New member
אנתונוש:(((((((((((((((((((((((((((

ידעתי שהוא יעוף...
.למרות שהוא שר הכי טוב אתמול!! הרי זה ברור שקארי תנצח....אבל זה לא משנה כי אנתונוש יגיע רחוק!
אוף...לא רציתי לאות את התוצאות...

MoGanC

New member
כבר שמתי לב בעבר

שלאנתוני אין בסיס מעריצים שאפילו מחזיק אותו בהופעה טובה (ברצינות,הוא שר את אחת ההופעות הטובות ביותר שלו לפני שבועיים ועדיין הגיע לבוטום 2),אז זה היה ברור שהוא יעוף. והוא גם שבר את הסטיגמה של מי ששר אחרון לא עף :)).

DaRk LoLi

New member
איזה מדהימה הייתה

קארי כשהיא אמרה לו i love you.. היא כזאת חמודה כשהיא בכתה בגללו ככה

אבל..

יודעת מה? אני לא רוצה לריב כן יש לה קול אהבתי חלק מההופעות שלה הבעיה שלי איתה זה העיניין שהיא כל הזמן עושה קאנטרי היא לא מחדשת הרבה.. אבל סבבה לכל אחד יש דעה משלו נשאיר את זה ככה טוב? אני חושבת שקונסטנטין היה הכי טוב בתחרות ואת חושבת שקארי סבבה... אין ספק שיש בה משהו אבל היא לא מיוחדת בשבילי..

DaRk LoLi

New member
אבל אני לא רבה איתך..

אנחנו רק מעלות את חילוקי הדעות בניינו.. ודווקא היא לא כול הזמן עושה קאנטרי בניגוד לבו שהוא כול הזמן עושה רוק.. אז בגלל זה הוא לא צריך לזכות
ולפי דעתי גם קונסי היה מעולה ואהבתי אותו מאוד וחבל שהוא עזב..

יופי!

אני שמחה עוד מעריצה של קונס! כמה שיותר יותר טוב.. בכל מקרה רק שתדעי שכן אהבתי את קארי בשירים:alone,love is a battlefieald,mcartur's park בשירים האלה היא הייתה מדהימה! באמת ואולי הגזמתי שהשוותי אותה לבריטני אז אני מצטערת פשוט מרגיז אותי שבגלל הופעה אחת לא הכי טובה של קונס העיפו אותו ושלה אין הופעה טובה מוותרים לה.. אבל חפיף קונס יצליח גם בלי איידול

DaRk LoLi

New member
../images/Emo13.gif

וגם אותי מאוד עיצבן שהוא עף רק בגלל הופעה אחת.. אמריקקים

Fairywitch

New member
בדיוק בגלל זה נראה לרוב האנשים

שבמקרה של קונס זאת לא הייתה תוצאה של הצבעות...

MEYTALUG

New member
עצוב עצוב עצוב אני חשבתי

שפשוט הוא היה מדהים הוא שר נהדר הרבה יותר מוונזל ויש לציין שהיה הרבה יותר טוב לאורך התחרות לדעתי האישית בלבד . משהי אמרה שזה יהיה פוליטקלי קורקט לשים את וונזל בפיינל 3 כך שעכשיו אני מבינה על מה היא מדברת ראיתי הבוקר את התכנית של אתמול (הקלטתי כי לא צפיתי ביום הזיכרון ) וונזל עם הדמעות לא עשתה עלי רושם היא שרה רע מאד מאד את השיר הראשון היא אפילו נחנקה באמצע וזייפה , ואני יודעת מה סיימון רצה להגיד אבל נמנע בגלל הדמעות , פשוט עצוב מאחלת לו הצלחה רבה ואני בטוחה שעוד נשמע ממנו אני עדיין מאד אוהבת א תקארי ואני חושבת שבסוף זה צריך להיות בו וקארי בו היה מושלם פשוט מושלם מאחלת לכולכם אחלה של יום עצמאות הרבה על האש ניגובים וטלויזיה טובה יום נפלא מיטל

תודה!

נכון היה עצוב שאנתוני הלך אמנם לא בכיתי אבל היה עצוב למרות שהיה צפוי.. וונזל לפעמים שרה טוב אבל רוב הפעמים לא! הסיבה היחידה שהיא עדיין בתחרות זה בגלל שהיא בכתה ובגלל שהיא שחורה אבל זה כבר ברור לכולם שזה הולך ליהיות גמר של בו וקארי

MEYTALUG

New member
כתבה YAHOO

SPOYLER - - - - - Adios to Anthony! As "American Idol" counts down to the season finale, another contestant was sent home -- ANTHONY FEDOROV. "I want people to remember me as [someone] who affected as many people as he could," said the Pennsylvania native in his farewell reel. "It has been truly amazing being here." The final four "Idols" started off the show singing "Islands in the Stream" by KENNY ROGERS and DOLLY PARTON. Host RYAN SEACREST then introduced clips from the contestants' original auditions for the judges to show how much they improved. Ryan then held up a black Marquis jet card, announcing that the 3 finalists would fly on a jet back to their hometown for a quick visit with family and friends before the finale, while the loser would get a one-way coach ticket back home. In the end, the man dubbed the "Ukrainian cowboy" was ousted. Although VONZELL SOLOMON struggled to hold back tears on Tuesday, CARRIE UNDERWOOD proved to be the emotional one last night, crying for joy at making the cut but shedding tears for Anthony, mouthing the words "I love you" to him as he sang his farewell song.

למישהו יש...

את הלינק לתכנית של אלן דג'נרס שסיימון היה בה אתמול? הבנתי שהוא דיבר שם על קונסטנטין... ממה ששמעתי אלן אמרה לו שנדיה וקונס לא היו צריכים ללכת כל כך מוקדם אז סיימון אמר שהוא מתגעגע אליו כי הוא באמת היה לא צפוי והיה מרתק לראות מה הוא יעשה כל שבוע אבל הוא אמר שקונס היה הכי מופתע מכולם שהעיפו אותו כי כבר היה לו נאום תודה לגמר! הבנתי שזה היה בדיחה אבל אני רוצה לראות בעצמי.. אז למישהו יש לינק לזה?

shavitlavi

New member
הלינק לאלן דג'נרס

בקישור הבא: http://www.angelfire.com/droid/wookie2/index.html תהני!

Gn434

New member
יש גם כתבה בחדשות E!

על זה ועל ההופעות בכללי. ממש בהתחלה.

למעלה