תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

Juliann

New member
../images/Emo58.gif יש שמועות בקשר לVOTES

שקארי קיבלה פחות מאנתוני בחלק מהמקומות בארהב. בכל מקרה ברור שזה מסודר. אנתוני היה הכי טוב אתמול ואני בכלל לא מעריצה שלו אבל ראו את זה בקלות כי לשלושת האחרים היה ערב די גרוע. הם העיפו אותו היום, שבוע הבא ביי ביי וונזל. בגמר קארי ובו וקארי היא האמריקן איידול 4 יאי [עדיף מבו לדעתי].

ממש לא..

בו הרבה יותר טוב ממנה.. קארי היא כמו בריטני ספירס היא סתם נמצאת שם.. בכל מקרה לא קשור אבל הכנתי רקע חדש של קונס.. אני מקווה שאני לא מעצבנת אותכם

DaRk LoLi

New member
את חיה בסרט

קארי סתם שם
הצחקת אותי
ואיך את יכולה בכלל להשוות אותה לבריטני
היא שמה מבחינה ווקלית ומכול הבחינות את בריטני בכיס הקטן שלה.. לקארי הכי מגיע לזכות והלוואי והיא תנצח
Go carrie go carrie

את רוצה להגיד לי...

שהיא הייתה טובה בתכנית האחרונה? פליז.. אנתוני היה פי אלף יותר טוב ממנה...

DaRk LoLi

New member
אם כול הכבוד היא גם

לא הייתה גרועה
ואם את שופטת כול הופעה בנפרד אז אנתוני ממזמן כבר לא היה צריך להיות..:p

נכון..

לאנתוני באמת היו הופעות גרועות... והוא היה צריך ללכת לפני קונס אבל לפי ההופעות האחרונות הוא היה יותר טוב מקארי

DaRk LoLi

New member
חוץ מהשבוע הזה

קארי נתנה הופעות טובות.. תעשי לי טובה ותשמעי את שניי השירים האלה שוב ואז תגידי לי אם ההופעות האחרונות שלה היו גרועות.. http://www.idolmedia.tv/audio/AI4/final/top5/CarrieTrouble.mp3 http://www.idolmedia.tv/audio/AI4/final/top5/CarrieBrokenRoad.mp3

שמעתי אותם כבר..

שוב אני לא אומרת שאלה הופעות רעות זה פשוט מאוד בסגנון קאנטרי לדעתי ואני לא אוהבת את זה... ושאמרתי הפעות רעות התכוונתי ליום שלישי הזה.. להופעות האלה אני מתכוונת

Kryptonite

New member
היה לה שבוע אחד חלש,../images/Emo168.gif

זה קורה גם לטובים ביותר. (ובמקרה של קונסטנטין הוא גם עף ישר על זה)

Woogyman

New member
לא שופטים לפי תוכנית אחת. ../images/Emo110.gif

בהסתכלות לאחור על כל ההופעות עד עכשיו ועל כל הדרך שהם עברו בתור זמרים - קרי ובו הם השניים שהכי ראויים להיות בגמר. זה שבמקרה התפלק לאנתוני שבוע טוב, אחרי שהוא היה בינוני ומטה ברוב השבועות האחרים, לא אומר שהוא צריך להישאר. מה גם שעם כל ההופעות הפחות טובות, קרי עדיין מפזרת אבק כוכבים בכמויות שאנתוני לא מתקרב אליהן אפילו... והתחרות הזאת היא לא תחרות שירה, היא תחרות של כוכבים.

Fairywitch

New member
לא לגמרי מסכימה בקשר לבו../images/Emo4.gif

הוא מקצוען והוא מדהים, אבל הוא לא התפתח בגרוש במהלך התכנית- כל הופעה אותו דבר (אם כי מצויינת). אני רוצה את קרי ו-וונז בגמר...

whatever4

New member
בו לא התפתח כי...

הוא לא צריך להתפתח- הוא מקצוען ויש לו ניסיון. חוץ מזה שלדעתי שינוי סגנון לא מעיד על התפתחות. בו כל שבוע עושה את אותו סגנון כי זה מי שהוא וזה לפי דעתי מה שמיוחד בו- העובדה שהוא נאמן לעצמו ולסגנון מוזיקה שהוא עושה. זה מה שכל הזמן השופטים אומרים לו- הוא יודע בדיוק מי הוא ואיזה אלבום הוא צריך לעשות ובגלל זה אוהבים אותו. כמו שאומרים- if it ain't broken- don't try to fix it

Fairywitch

New member
יש בזה משהו../images/Emo4.gif אבל בכ"ז-

התחלתי להשתעמם ממנו וחבל
ז"א- אין איזו הופעה שאני זוכרת וחושבת "וואו!"...

whatever4

New member
טוב תראי...על טעם ועל ריח....

כנראה שבו הוא פשוט לא הסגנון שלך...סבבה
. אם תשאלי אותי- כל ההופעות של בו הן וואו אחד גדול
אם כבר קשה לי לבחור הופעה אחת שהיא לא "וואו". אבל שוב- על טעם ועל ריח...

Fairywitch

New member
זהו, שאני דווקא כן אוהבת אותו-

אבל קשה לי לבחור הופעה אחת בולטת
האמת היא שאני אוהבת המון המון סוגי מוסיקה (כולל קלאסית), ויכול להיות שבאמת בגלל זה קונס, למשל, דיבר אליי יותר- כי הוא שולט בכמה סגנונות. לא יודעת, כנראה. אני רוצה זמר שיידע לשיר גם מחזות-זמר וגם אוונאסנס, שיבדר אותי... אני אוהבת גיוונים, אני מאוד רב-תחומית...
עדיין הייתי נהנית מאוד אם הייתי בהופעה שלו

ששוניקו

New member
אני דווקא זוכר כמה הופעות טובות שלו

אבל הוא הציב לעצמו רף גבוה מוקדם מדי, אותה בעיה שהיתה עם נדיה, בגלל זה הרבה אנשים ראו את ההידרדרות שלו, אני חושב שהוא לא הצליח לחזור על השיא עד התוכנית שהיתה השבוע שהוא ממש הפציץ. אבל אין ספק שהוא מופיע בצורה הכי טובה באמריקן איידול, ויש לו את המרכיבים. אני מאוד אוהב את הסיגנון שלו זה מין "led zeppelin", אותו סיגנון בכל אופן. אני חושב שמגיע לו להיות בגמר, אני חושב שגם לקארי ולוונזל מגיע, אז בתוכנית הבאה אני אהיה שמח ועצוב ממילא.

למעלה