תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

ששוניקו

New member
אני דווקא חושב שלוונזל הכי מגיע

להיות ב- top3. היא לקחה כל תגובה שאמרו לה ברצינות ועבדה על זה, ההיא התחילה ממש חלש עם הביצועים הראשונים שלה בריספקט היא כבר הראתה התקדמות וככה התקדמה מתוכנית לתוכנית, רק בתוכנית שהיתה לפני שבועיים היא לא היתה משהו. היא לוקחת קלאסיקות ועושה אותם בצורה מרהיבה, היא מראה התקדמות, הכי מגיע לה להיות בטופ3. לקארי גם מאוד מגיע היא ייחודית ומדהימה מבחינה ווקאלית, היא נראית כמו מקצוענית כשהיא שרה קאנטרי, בדיוק בגלל זה מגיע לה לזכות. ובו גם ענק, הוא נותן ביצועים מעולים, והוא הגיע לשלב הזה בלי שהראו אותו באודישנים, הוא גדול. קשה לי להחליט מי שאני רוצה שינצח, מה שבטוח, הייתי מעדיף שקונסי ינצח

Woogyman

New member
אני מסכים. ../images/Emo110.gif

הסגנון של קרי הוא אמנם קאנטרי, אבל זה לא כל מה שהיא עושה. היו כמה הופעות שונות גם. ובכל מקרה, לכל מתמודד כרגע יש סגנון שלו, וכל ההופעות שלו באותו הסגנון... זה לא דבר רע, זה מה שמבדיל ביניהם. אני אישית לא מבדיל בין ההופעות של בו, שנשמעות לי כולן אותו דבר, גם עם אותה הופעה (תמיד תופס את הסטנד של המיקרופון וצורח כמו משוגע).

Woogyman

New member
ויש לשנינו תמנון בחתימה... ../images/Emo110.gif

עוד יחשבו שאנחנו אותו אחד.

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifתוצאות היום בסטאר../images/Emo41.gif

החל מההודעה הבאה, למניעת ספוילרים בעת כיווץ...

איזה חמודיםםםםםם!!!

עכשיו בסטאר שהם שרו ביחד לא הבנתי למה זה מוכר לי ואז נזכרתי שזה מסומפל לגטו סופרסטאר עם מיה איזה חמודיםםםםםם שגארי ובו החליפו ידים ואנתוני וקארי החזיקו אוף מעניים אם היה מעניין מאחורי הקלעים מבחינת רומנטיקה?

whatever4

New member
../images/Emo10.gif

אומנם אנתוני לא היה הפייבוריט שלי לאורך התחרות וגם היו לו הופעות פחות טובות אבל אם נסתמך על ההופעות אתמול, הוא לא היה צריך לעוף. גם וונזל וגם קארי היו פחות טובות ממנו. אהבתי איך שראיין תיאר את אנתוני- הוא פשוט class act!! לגביי קארי- אם אחרי הופעה גרועה היא לא הייתה בבוטום שתיים זה אומר שיש לה קהל מעריצים עצום ובו צריך להתחיל לדאוג...

shavitlavi

New member
לגבי מה שאמרת על קארי

אנחנו לא יודעים אם היא לא היתה בבוטום 2 מכיוון שראיין לא חילק אותם לקבוצות אלא הודיע רק מי safe ומי לא והוא עשה את זה לפי הסדר שבו הם עמדו לצידו. האמת בשלב כזה של התחרות זה הגיוני לא לומר מי בטופ ומי בבוטם.

whatever4

New member
נכון אבל...

אני מסיקה שהוא השאיר את וונזל כי היא הייתה שלישית. יכול להיות שאני טועה אבל זה סתם נראה לי יותר הגיוני.

whatever4

New member
נכון אבל....

ההופעה הראשונה של בו הייתה לא טובה אבל הוא פיצה על זה בהופעה השנייה. ההופעה הראשונה של קארי לא הייתה מדהימה. היא הייתה טובה אבל לא מאוד בולטת. ההופעה השנייה הייתה גרועה. לדעתי ההופעה הראשונה של קארי לא פיצתה על ההופעה השנייה, בניגוד לבו שהוא פיצה על ההופעה הראשונה. לכן בכלליות לקארי היה ערב גרוע ובכל זאת היא היא שרדה.

MoGanC

New member
מי היה מאמין...

בתחילת ה24 כולם היו בטוחים שהבנים קורעים את הבנות ועכשיו נשארנו עם בן אחד ו2 בנות <_<. הטירוף!

זה בדיוק מה שחשבתי היום!!!

אם היה צדק בעולם, או לפחות באיידול, היה לנו טופ 3 של בנים בלבד... כאילו די כבר נמאס מאיידוליות בנות!

נועה167

New member
נכון..

אבל כבר ידוע שלקרי יש מלא מעריצים.. בלי קשר לאיך שהיא מופיעה.

Belle401

New member
מה מעיד על איידוליות?

שלאמריקאים מספיק קול טוב ושיער בלונדיני אז הם משאירים אותה? :\

נועה167

New member
אוי באמת

האמריקאים אמנם מצביעים הרבה פעמים בטיפשות אבל סה"כ למי שמגיע לנצח הוא ינצח! אם את לא אוהבת את קרי זה משו אחד אבל היא ממש טובה ומגיע לה להיות בטופ 3.

Kryptonite

New member
כנראה שזה מה שהאמריקן../images/Emo168.gif

איידול צריך.
יש לה לגמרי את הלייקאביליטי שסיימון מדבר עליו הרבה, וזו רק אחת מהתכונות שיש לה כדי להצליח.

למעלה