תוצאות היום בסטאר

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

Woogyman

New member
מה רצית שיהיה לה? ../images/Emo110.gif

כוחות קסם ושהיא תרחף על הבמה בזמן ההופעות? מראה טוב, קול טוב ויכולת הופעה (אל תזיינו את השכל שאין לה - אם היא הייתה גרועה כמו שאתם מנסים להציג את זה - אף אחד לא היה מעריץ אותה) - זה מה שצריך, ויש לה מכולם. אולי השניים הראשונים חזקים יותר אצלה, אבל זה מפצה על השלישי. מה גם שאף אחד לא מושלם. וונזל ובו יותר חזקים בקטע של ההופעה, אבל לא מתקרבים אליה מבחינת קול (ומראה, אם להיות שטחיים לרגע). היא כוכבת, ולא היו לה מעריצים אם היא לא הייתה. זאת תחרות של כוכבים. סוף הסיפור.

ששוניקו

New member
צודק

אני גם חושב שיש לה מראה טוב ויכולות שירה לא נורמליות. היא היחידה שיודעת להפסיק בדיוק עם הלהקה. אומנם היכולת הופעה שלה די חלשה, אבל כשהיא שרה קאנטרי היא יודעת להופיע מעולה, גם כשהיא היתה עם הגיטרה היא נראתה טבעית לגמרי.

Belle401

New member
אין לי בעיה עם קארי

היא טובה, יש לה את הוואקלז הכי טובים בלי שום תחרות - ומגיע לה טופ 3.. אבל לא לנצח. איידול צריך לדעת להופיע וקארי, עם כל הכבוד, לא יודעת להופיע, רק לשיר.

SweetRevenge

New member
תגידו מה עובר עליכם?

זה יכול להיות יותר ברור מזה?! הבחורה מוכשרת בטירוף, כולה בת 20 ויש לה יותר רמה ומקצועיות מכל הבנות 17 הסליון דיון וונאביז שעברו מעל בימת איידול. והיא גם נראית מצוין ויש לה נוכחות. אז נכון, יש בה משהו כבוי קצת שדורש איזה שתי סטירות כדי להעיר אותה- אבל זה יבוא יותר מאוחר עם הבטחון והנסיון. כרגע אין ספק שיש לה יותר פוטנציאל מבו וונזל יחד. יש לה אישיות, היא ניראת טוב, היא מעולה בכל מיני סוגים של מוזיקה מרוק ועד קאנטרי, בקושי זייפה, מפזרת גלורי נוטס...

Fairywitch

New member
גם לקונס היו כאלה שמצביעים בכל מקרה

- וזה בדיוק מה שמאשש את תיאוריות הקונספירציות...

IrishKiss

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

;-
אני רוצה את אנטולי!!! ממש לא הגיע לו לעוף! קארי היתה צריכה לעוף...או לפחות וונזל... זה כזה לא פייר! בקושי נתנו לו לשיר בהופעה האחרונה שלו...חתכו את זה אחרי הבית הראשון! LONG LIIVE THE FEDORATION

MoGanC

New member
העיקר שראו את האודישן של :}~

בו.חששתי שהוא יהיה זה שיעוף ובגלל זה הראו לנו את זה.תודה לאל שלא

whatever4

New member
../images/Emo45.gif

מה שמוזר זה שבאודישן הראשון סיימון אהב את בו אבל בהוליווד הוא לא רצה שהוא יעלה לטופ 24... מוזר....

MoGanC

New member
כן,רציתי שריאן יזכיר את זה לסיימון

כדי לראות מה הוא יגיד אז :[

Juliann

New member
שמועה לגבי אנתוני וקארי

עד עכשיו חשבתי שזה מומצא לחלוטין אבל אולי לא לכו תדעו קראתי איפשהו שהיה כתוב באיזשהו צהובון שהטופ12 יצאו לאנשהו, אולי אירוע אני לא זוכרת כבר, ואנתוני וקארי התנשקו בצד ואז הגיעו צלמים וקונס הזהיר אותם בזמן ולכן הצלמים לא הספיקו לצלם אותם. שמועה- לא יודעת אם זה נכון אבל זה מה שקראתי.

shavitlavi

New member
נראה לי בולשיט

את דעתי ציינתי למעלה (בתגובה שמתחילה ב-"בסוף"). אנשים ממציאים רומנים כדי ליצור עניין.

DaRk LoLi

New member
אנתוני וחברה שלו נפרדו!!

בכול הפורומים זה כבר מפורסם, אנתוני וחברה שלו נפרדו רשמית

DaRk LoLi

New member
וכשקארי התארחה באולקהומה

אנתוני הביא לה צמיד "בהצלחה"..

למעלה