../images/Emo41.gifתחרות המאמרים - "האופנוע שלי"../images/Emo41.gif
חוקי ההצבעה כל אחד מהגולשים פה (כולל הכותבים עצמם) מחזיק בקופה שלו 3 סוגי נקודות, והוא רשאי לחלק אותן לאיזה מאמר שהוא רוצה, אם בכלל. הסייג היחיד הוא שכותב המאמר לא יכול לתת ניקוד לעצמו, אלא רק למאמרים אחרים. כל גולש יכול להחליט לאיזה מאמר כדאי להעניק את מלוא הנקודות -
, או להעניק
ולמאמר אחר לתת רק
וכו'. הגולשים רשאים לא לחלק את כל הנקודות שלהם, ולמשל לתת רק למאמר אחד
ולאחרים לא, כראות עיניהם. מכיוון שאנו לא יודעים מה תהיה רמת ההשתתפות של הגולשים (אנו יכולים רק לנחש), נחליט תוך כדי תנועה האם מספיק סבב אחד (כשיש מנצחים ברורים), או שמא אנחנו זקוקים למקצה גמר. במידה ויהיו מנצחים ברורים, סבבה. במידה ונצטרך מקצה גמר, 5 המאמרים עם הכי הרבה
יעלו לסבב שני.
סעדים ותרופות הזוכה בהכי הרבה נקודות יזכה בסופשבוע זוגי ארוך במלון "מרינה קלאב" באילת
, מקום שני יזכה בסופשבוע זוגי ארוך בקלאב רמון
, והזוכה במקום השלישי יזכה בספא זוגי מפנק
. אני מאוד מקווה שאוכל להשיג פרסים נוספים לכל שאר המשתתפים, ולו בדמות פרס סמלי כלשהו (
).
הבהרות נוספות חשוב לציין - זכות כל גולש להצביע לפי האמור לעיל, אבל אני מאוד מקווה שלא נגיע למצבים בהם נצטרך לבדוק האם מדובר בגולש אמיתי או בטרול. על כל פנים, גולשים "טריים" שנרשמו לתפוז ביוני/יולי 2008 ייחשדו אוטומטית כטרולים, בעיקר אם יהיו תלונות מצד אחרים, ומכיוון שאין לנו את הזמן להתעסק במשחקי כתובות IP וכו', אנו פשוט נפסול כל קול של כל גולש שנרשם החל מיוני/יולי 2008, וזה על מנת למנוע כל ספק. כמו כן על הגולשים להיות מוכרים בפורום אופנועים\קטנועים\שטח\סופרמוטו\סאגה, למרות שיש לנו את האמצעים אנחנו מעדיפים שלא להתעסק בזה, אז בבקשה לנהוג בהוגנות. בכל מקרה של ספק אנו ממנים את מיטל - מנהלת אשכול מוטוריקה וספורט וכן את נעמה - מנהלת הקהילות בתפוז, להיות הבוררות בעניינים שכאלה.
כדי למנוע כל ספק, על ספירת הקולות יהיה אחראי Lone Rider, ובמידה ויעלו טענות או חשדות כאלה או אחרים, אנו ממנים את מיטל - ו/או נעמה - להיות הבוררות. בכל טענה יש לפנות אלינו המנהלים ואנו נתייחס אליה ברצינות הראוייה.
תקנון המשחק יובא בהמשך שרשור זה.
חוקי ההצבעה כל אחד מהגולשים פה (כולל הכותבים עצמם) מחזיק בקופה שלו 3 סוגי נקודות, והוא רשאי לחלק אותן לאיזה מאמר שהוא רוצה, אם בכלל. הסייג היחיד הוא שכותב המאמר לא יכול לתת ניקוד לעצמו, אלא רק למאמרים אחרים. כל גולש יכול להחליט לאיזה מאמר כדאי להעניק את מלוא הנקודות -