10 דברים שלא ידעתם עליי

אני עושה שעווה.....עכשיו אסור לי אז

אני צריך לעשות עם מכונה......פעם ראשונה עוד שבועיים.....הצילו שמעתי שזה הרבה יותר כואב !

Beautiful Scar

New member
מה???????

שעווה זה כואב במקצת.ץ אבל זה מסוכן בשעווה. מכונה באמת זה יותר כואב!! בהרבה!!!!!@@@@@@@@@

חחחחחחחחחחחחחחחחח לא......./images/Emo3.gif

נה נה בננה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו סטלה של שבת אחרי 10 שעות עבודה בשישי.......

ס ט י י ק

New member
חה,צחוקים.

טוב לא ממש שאלתי...אני אומרת לכם לדון על זה במקום אחר. אחח כמה שאני נחמדה.

AvtipuS

New member
מי אני ומה שמי ../images/Emo12.gif

1.אני צוחק כמעט מכל דבר. והרבה. הרבה מאוד. 2.בנוסף ל-1, מאוד מאוד אוהב הומור שחור
(שואה זה מצחיק.
) 3.הייתי פעם בסוכנות דוגמנות, פעם הייתי יפה. הם פשטו רגל. מעניין למה. (
) 4.אני שונא לקנות בגדים אבל אני כל הזמן מקטר שאין לי מה ללבוש. 5.אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה. (שונא דיכאון,מזרחית ומטאל) 6.בנוסף ל-5, מכור לערוץ 24. (ציקי
) 7.יש לי תקופות של התמכרויות ללהקהות. (היהודים,אינפקציה,מטרופולין,שייגעצ,יוני בלוך,אפרת גוש, קספרים ועוד ועוד ועוד) 8.אני מצטער על 90% מהדברים שאני עושה. 9.ביישן. מאוד ביישן. (רוב הזמן...)
10.כמו שכתב המשורר מלהקת פאנקייק: "אני כל הזמן מפסיד תבחורות כי אין להן איך להגיע, לקריות". 11.סתם כי אני "בקטע"-אני בן 15. כיתה י'. (הרבה אנשים חשבו שאני יותר גדול) 12.גם לי הייתה תקופת הערצה להיי פייב. מודה. הייתי בהופעה של סאבלימינל והצל לפני כמה שנים ליד הבית שלי וממש ממש נהנתי. גם אני הייתי בהופעה של המורדים בארץ. 13.אני חולה\מטורף\משוגע על סלולרים. המכשירים, הטכונולוגיה, הכל... יש לי 2 סלולרים שתמיד עלי ועוד אחד שיושן על השולחן מחשב שלי. (עובד יופי) 14.אני מאוד בזבזן בקטע של כסף. (ולצערי לא התברכתי במשפחה עשירה) 15.שהייתי בן 4 ההורים שלי התגרשו. 16.בכיתה ג' בערך, התחפשתי לאורלי ויינרמן. (זאת הייתה תקופה של הסדרה "שמש". 17.אוהד הפועל חיפה. 18.מכור למחשב. 19.שמתם לב שלאט לאט הסעיפים מתקצרים? 20.אני מאוד אוהב לצלם, לא מזמן קיבלתי מצלמה חדשה אבל אני רוצה אחת יותר טובה. (ע"ע סעיף 14) יאאלה נו הגזמתי :X

AvtipuS

New member
ועוד משהו "קטן"

שהייתי קטן (בסביבות גיל 4) חברה טובה שלי קראה לי והיא הייתה מעבר לכביש. מנחשים את ההמשך? רצתי אליה. מכונית. בום בום. בכלל לא נפגעתי. אבל בזכות הפיצויים יהיה לי מספיק כסף למכונית שאני אוציא רישיון.

חחחח ביקשו 10..

הומור שחור
. התחפשת לאורלי ויינרמן?
יש תמונה?? המורדים סאקס
גועל נפש. היית בסוכנות דוגמנות?? פששש... יש תמונות?

AvtipuS

New member
חחחחח

חח בקושי יש דבר במשפחה שלי שלא צולם. יש מצב אני אעלה תתמונה של התחפושת עוד מעט... אממ יש לי רק תמונה אחת שנשארה לי מהבוק של הדוגמנות והיא מודפסת והיא ממש באיכות חרא כי זה מלפני יותר מ 6\7 שנים...

jack 1

New member
הממ נו

1.אני מת על במבה. 2.אני כבר לא אוהב שייגעצ ממזמן. 3.אני מתגייס בעוד חודשיים ושבוע בדיוק. 4.אין סגנון מוזיקה שאני אוהב במיוחד,אני שומע קצת מהכול. 5.יש לי אטומיק קיטן ושירי מיימון בפלייליסט. 6.לפני 4 שנים הייתי שומע מזרחית
. 7.אני מובטל. 8.אני מכור לספרייט. 9.אני בפורום כבר חצי שנה בערך. 10.חזי הבטטה הביא אותי לפורום.

למעלה