10 דברים שלא ידעתם עליי

dsol

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ?

שהרבה מפורום שייגעצ כבר בכלל לא אוהבים את שייגעצ ?!

גם אני כבר מזמן לא גרופית.

גם בכלל לא שומעת שייגעצ בבית\במחשב\בשומקום, רק בהופעות. אני גרופית של הופעות, לא של שייגעצ :] זה הגיוני נכון? נשארים בשביל האנשים
.

dsol

New member
נו כמו שאמרתי כבר...

זה פורום שאלונים+סקרים+טיפונת שיגעצ (שלא יגידו שלא מדברים עליהם בכלל) +חברי

yardenbm

New member
אני אוהבת

יובל תעשה לי ילדים פשוט שהם כבר לא מופעים הרבה כמו פעם ואין דיסק אז דיי יבש וההתלהבות יורדת

פרקשון

New member
אני גם לא שומע שייגעצ בבית

ואם כן אז לעיתים אבל אני לא רואה את עצמי מפסיק ללכת להופעות

כן לא צריך להתגאות בזה אתה יודע

זה ממש ממש עצוב שהפכנו לפורום חברתי! אישית זה מתסכל...אני מכיר כמה שבקושי נכנסים לפורום בגלל הסיבה הזאת אז...ששש אני גרופ תמיד הייתי תמיד נשאר...שייגעצ אצלי זה בדם(תרתי משמע והמבין יבין)...וחבל שאנשים פה רק בגלל האנשים באמת חבל...

טוב אבל

אין מה לכתוב על שייגעצ.. תקופת יובששששששששששששששששש תמיד זה ככה לפני הוצאת אלבום חדש...

yardenbm

New member
עונה

1. אפעם לא אושפזתי בבית חולים. 2. כשהייתי קטנה הייתה לי חרדת נטישה בגלל המוות של אבא שלי וכש סבתא שלי נסעה לחול נשר לי חצי מהשיער (תופעת לוואי של חרדת נטישה) 3. אני שונאת את רוב החברים שלי ובכל זאת מי שיסתכל מהצד יחשוב שיש לי אחלה חיים.... 4. אני אובססית לגבי דברים במהירות אבל מה שבא מהר הולך מהר וככה זה אצלי. 5. אני תמיד ירצה את מה שאני לא יכולה להשיג בעיקר עם בנים 6. אני רכושנית 7. אני מתה לעשות עגיל בפיטמה אני חושבת שזה סקסי בטרוף אבל מפחדת מהכאב 8. גנבו לי ת'פלאפון היום וחוצמזה גנבו לי 8 פעמים ת'פלאפון. 9. אני מפחדת מרעש של מטוסים (מפחדת שיתרסק עלי מטוס) ומאז ששינו את המסלולים ומטוסים עוברים לי מעל הבית אני לא ישנה טוב... 10. אני הבנדם הכי לא חברותי שאני מכירה

yardenbm

New member
ראסמי אני צבועה

אבל מה אני אמורה להגיד לילדים שאני מכירה איזה שנים "שונאת אותכם".......

Beautiful Scar

New member
10 דברים שלא ידעתם עלי:)

1. ירדתי 9 קילו
2. אמא שלי מכה אותי
3. אבא שלי בכלא
4. האמ כל המשפחה שלי מפגרת XD שונאתתתתתתתת אותם חח:) 5. רק ליאור [אהבהת חיי לנצח
] גורם לי להרגיש טוב. 6. אני מאחרת קבועה שנה שעברה היה לי 184 איחורים בתעדוה
7. אני אוהבת מטאל כבד ד'ת גותי כל סוג מטאל ורוק בקיצר כמו.. דאפטונס מטליקה [קצת] מהגדת:) אליס אין טאצניס:) אה פארפקט סירלס:) וכו':) 8. האמ אנלא בתולה?
9 אני בת 13 ו9 ימים
10. החדר שלי כתום

keeeren

New member
מצטרפת..

ואם אמא שלך באמת מכה אותך ואבא שלך באמת בכלא ואת בת 13 ואת לא בתולה אז אני מצטערת..

Beautiful Scar

New member
לאחותי קוראים קארין ח:)

אעעעעעעעעעעע אמא שלי דפוקה מה לעשות
אבא שלי בכלא בפעם ה3 .... והוא חי על ביטוח נכות ושהם גילו שהוא בכלא הם הפסיקו ועכשיו אין לו על מה לשלם מזונות גם
אני שונאת את אמא שלי!

למעלה