10 דברים שלא ידעתם עליי

Beautiful Scar

New member
אני לינקנית ויש לי פול כינוים:)

חח רוצה לראות?: לינקנית. LP12 oOo linkin girl oOo PK69 [עשיתי את זה בשביל ידיד שלי.... כי הוא לא מבין באינטרנט ואני משתמשת בכינוי שלו שצריך
] מתאבדת מאהבה xXx linkin girl xXx חח:) sSs Beautiful Scars sSs ו ביוטיפול סקאר זהו אני חושבת :O אה ויש עוד אחד חח ******** ***

Beautiful Scar

New member
האמ

לקחו אותי הרבה ליועצות וכו זה.... כל מיני כאלה דברים דפוקים ואנלא כבר לא הולכת כי אנלא רוצה כולם דפוקים היועצות והבלה בלה.. אגב לא הבנתי ת'ניק שלך?

Extraordinary Girl

= ילדה יוצאת דופן/מיוחדת. אני גם אומרת שהדברים האלה דפוקים אבל לפעמים את לא מודעת לעצמך מספיק, ואת צריכה מישהו שיכוון אותך... לכי לפסיכולוגית זה יותר טוב מיועצת דפוקה...

Beautiful Scar

New member
לא.

אנלא יכולה להיפתח אל אנשים פנים מול פנים או שאני מכירה ח שורף לי האף

אז תפתחי לאט לאט

לפי דעתי זה יעשה לך רק טוב... וואי גם את מצוננת? גם אני וגם אבא שלי וגם אמא שלי וכל מי שאני מכירה.. כל הבית מלא טישואים.. וזה מעצבן להיות מצוננת כשיש לך נזם.... מאוד מעצבן!

Beautiful Scar

New member
אוי באמת מעצבן!

והאף שלי שורף וזה עוד יותר מעצבן! אני מצוננת כבר שנתים שלמות! [שלמות או שלמים?
]

טולייצ

New member
באיחור ../images/Emo27.gif

חזרתי בדיוק לפני 8 דקות לבית!!! 1.אני מאוד אוהבת מוזיקאים,וכל דבר שקשור בהם. ואני לא אמשיך לפרט.. 2.החלום הנוכחי שלי הוא לעבור למושב גילת/כל מקום שקט ורגוע,ולא להישאר בב"ש. [בעתיד כמובן,אני אעדיף לגור בחו"ל..] 3.אני לומדת מדעי החברה [סוציולוגיה,פסיכולוגיה],ותאטרון. 4.מנגנת בגיטרה ,וחולמת להקים הרכב/להקה [רצוי של בנות בלבד] בעתיד. 5.אני סובלת מקור,בעיקר אחרי שעבדתי במשך 2 חופשות קיץ במשרדי 'בזק' בב"ש. וזה ממש לא כמו שזה נשמע. אני פשוט כל הקיץ לבשתי ארוך! 6.אני כבר לא תובעת את עמינח!! קיבלתי היום את המיטה החדשה שלי 7.איתי טיראן ביים אותי ועוד קצת... אני מכורה לתוספות של פיצה,סיימתי מתמטיקה [3 יחידות] לכל החיים [נכשלתי 3 פעמים בשאלון 003 וויתרתי סופית על ציון נורמלי ],אני מד"צית ופעילה במועצת נוער עירונית ב"ש,שרית חדד הופיעה בבת מצווה שלי ,אני ילדה מאוד מאוד בזבזנית,וזה מספיק לא?

dsol

New member
כן כן בטח

את בטח מחביאה מתחת למיטה יומן הערצה לשרית חדד בלי שאף אחד ידע...

טולייצ

New member
וואלה

הזכרת לי שקיבלתי מתנות ממנה,יומן ודיסק. מעניין איפה הם היום

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

1. בעוד חצי שנה אני עושה קעקוע, של פייה. 2. אני כותבת בעיתון. 3. אני גם משדרת ברדיו. 4. אני בשיעור נהיגה מספר 15! 5. אני אוהבת פוטו רצח ויש לי אלפי תמונות של חברים על המראה. 6. אני מכורה לשוקולד לבן. 7. אני מכורה לפיות ולפיקסים. 8. אני רוצה להתגייס ל-"במחנה", העיתון הצבאי. 9. אני אוהבת פיזיקה. 10. יש לי כ-50 פיקסים בחדר.

למעלה