1x08 - Cara Fitzgerald

Rachel47

New member
../images/Emo41.gif1x08 - Cara Fitzgerald../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif

אני פותחת את השירשור קצת מוקדם כי אני הולכת לבייביסיטר ואני עוד לא יודעת מתי אני חוזרת צפייה מהנה

limors2

Active member
בעע שונאת ביביסיטר...../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אין לי סבלנות לילדים
תהני.....

Rachel47

New member
ווהההווו חזרתי...../images/Emo15.gif

חח תודע לכם
באמת כן נהניתי אלה ילדים ממש חמודים קצת היפראקטיביים...אבל...הם די נורמלים יחסית לאחרים שהיו לי...

coralulu

New member
אני כאן בזמן הפרסומות

נזכרו באמת להחזיר את אחותו של מאט לתוכנית...

coralulu

New member
נזכרו להחזיר את אחותו של מאט לסדרה

אבל לתפקיד עלוב וקצר יחסית...טוב רק ראיתי את ההתחלה אני כאן בזמן הפרסומות....אז לא ראיתי ת'המשך חח

noooga

New member
נורא, נורא!!

איך אפשר להסתכל על כל הניתוחים וההסרת תחבושות האלה?! אוי גאד..........! המרפי הזה.. כששאלתי את אחותי אם רואים משהו מגעיל אז היא אמרה שלא.. ואז כשהסתכלתי בדיוק הראו את הילדה בלי התחבושות..!! מה עשיתי רע
??

Rachel47

New member
כן זה היה פשוט נוראי../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif

גאד זה היה מפחיד...

l KereN l

New member
גאאאאאאאאאאאאאאד זה היה מבהיל

אהבתי את המאהבת של שון...וואי איזה מתוקה היא!!! ובקשר למסכנה שעברה את התאונה...זה היה מפחיד רצח!!! כבר שהוא התכוון להוריד לה את התחבושות התכוננתי נפשית למה שאני הולכת לראות ובהחלט שנבהלתי כשראיתי את זה... יואוו אבל איזו מסכנה היא...ממש מסכנה!אני מרחמת עלייה!!ממש ! כל הפנים שלה הושחתו, היא נראית ממש מפחיד אני לא מבינה איך הד"ר היה מסוגל להוריד לה את התחבושות ולהסתכל על זה.. ומעכשיו והלאה,בפעם הבאה שאני חוצה את הכביש אני חושבת פעמיים ומה שבטוח שאני אסתכל לצדדים לא פעם אחת!!!!! לקחתי ללב..
אבל מה שאני לא מבינה זה איך הם עשו את זה? איך הם עיצבו את הפנים שלה בצורה כ"כ מושלמת שזה נראה ממש מציאותי.. מסכה זה לא נראה,וגם לא איפור.. בטח הם עבדו על זה שעות על גבי שעות...איזה עבודה מגעילה..בעעע אחרי הפרק הזה אני זקוקה להתאוששות דחוף!

Rachel47

New member
לטקס...../images/Emo15.gif

מכירה שבסדרות מוסיפים חומר מיוחד ועושים אנשים נורא רזים לשמנים... אז זה אותו חומר...רק שצובעים אותו בסגול כזה ועושים כאילו זה מכות ושטפי דם...אבל זאת באמת הייתה עבודה מעולה זה היה נראה ממש אמיתי ונוראי

JoHnYmYsTeR

New member
עצה,ברגעים הקשים של התוכנית../images/Emo112.gif

תשירו לעצמכם שירים של קולדפליי זה עוזר

KseNimi

New member
זה פשוט היה פרק שעסק בגאולה.

ואני לא אדם מאמין אבל הפרק עסק בזה במיוחד בוידוי בכניסה של אח של שון

למעלה