1x08 - Cara Fitzgerald

KseNimi

New member
סורי התכוונתי השותף של שון באמת

אני חדש בכל העסק הזה של סדרות דרמה סורי

limors2

Active member
אני לא רואה../images/Emo4.gifהלכתי גם לעשות../images/Emo54.gif

בייביסיטר..
סוג של....
אחיותי הקטנות עשו לכמה ילדים, ומישהו התקשר לאחותי היותר גדולה לפלאפון ואמר לה שהוא מחכה לה שתצא והוא רוצה להיפגש איתה והיא ממש ממש נבהלה. היא ואחותי היותר קטנה אז הלכתי לשמור עליהם
והקלטתי ניפטאק, אז אני מכחה שזה יגמר, או שאני אלך לקרוא הארי פוטר ואראה מחר....

noooga

New member
אז מצפה לך פרק מאוד מאוד מעניין...!

ותתרחקי מהפורום לכמה זמן.. שלא יהרס לך.

JoHnYmYsTeR

New member
גאדד איזה פרק מצויין!

הכל פשוט הכל..מדהים..אין לי מילים. הפרק הכי טוב של העונה לפי דעתי.

noooga

New member
איזה פרק...!!

למרות שהוא היה די צפוי, זה שהתעללו בכריסטיאן וגם שמאט יקשר לקארה.. אבל בהחלט פרק חזק, שהלב מחסיר פעימה.

warg היחיד

New member
וואו אני רוצה להכריז רשמית

שזה היה הפרק הכי טוב של ניפ טאק עד היום ואל תגידו שאתם לא מסכימים! אגב סליחה שאני מתפרץ ככה לפורום אבל פשוט ראיתי את הפרק ויצאתי מוקסם! רק שזה היה קצת מגעיל לראות את הפנים שלה..

BD smile

New member
הפסדתי חלקים נכבדים היום מהסדרה..

מישהו יכול בבקשה לספר לי בפירוט מה היה? מי הייתה האישה בחנות הפרחים? תודה

olgam1

New member
הפרק של היום

האשה בחנות הייתה מישהי שרצתה לעשות ניתוח אף בגלל שהאף שלה מזכיר לה את אבא שלה שהתעלל בה מינית כשהייתה קטנה

noooga

New member
אני אסביר על האשה..

האשה הזאת באה לקבוע ניתוח אף בגלל שהאף שלה יותר מדי מזכיר לה את אבא שלה שהתעלל בה מינית בצעירותה.. כריסטיאן לא הסכים לנתח אותה (אח"כ מבינים יותר לעומק למה) ואז הוא בא אליה לחנות פרחים כדילהגיד לה שהוא מסכים לנתח אך היא לא רוצה בסוף כי היא הבינה שזאת טעות ובלה בלה.. להסביר עוד משהו?

Rachel47

New member
פרק טוווווווווווווווווווווווב ../images/Emo15.gif

אני אשכרה בכיתי בסוף...זה היה כל כך עצוב...אם כי צפוי...חשדתי הרבה זמן שזה מה שקרה לו אז מה שון יהיה עם מייגן עכשיו
זה...פשוט...אוף הוא נהיה מניאק כמו כולם
ומאט נבהל מזה שהוא הרס למישי את החיים אז הוא הלך וסידר את זה... כשהוא דיבר איתה הייתה גם סצינה מרגשת ביותר
בכל מקרה פרק חזזזזזזזזזזזק

קטרפי

New member
הפרק הכי טוב שאני זוכר ../images/Emo110.gif

הסוף באמת היה דיי צפוי.... אבל לא הבנתי בהתחלה שאבא של טרוי אנס אותו מתי שהוא דיבר עם האישה הזאת, אלא רק מתי שהוא דיבר עם הכומר שעוד כמה שנים הילדים האלה יהפכו להיות כמוהו והסצינה שהורידו לקארה את התחבושות באמת הייתה מזעזעת

taliush166

New member
התגנבתי לטלויזיה וראיתי וזאת תגובתי

הפרק היה מדהים ממש אהבתי הבימוי היה מעולה, היו סצנות חזקות וכריסטיאן עבר שינוי ועכשיו אני באמת אוהבת אותו הייתי נותנת ציון לפרק הזה מתוך 10- 9.5

למעלה