1x08 - Cara Fitzgerald

taliush166

New member
חח כן, וכל שניה

הסתכלתי בחדר שאבא שלי שיחק בו במחשב, והוא כ"כ מרוכב כשהוא משחק בפיפא חח והווליום היה מה זה נמוך... כזו אני!

CoolBarkLand

New member
נכון...האמת שלא אהבתי אותה במיוחד

כאילו, לא אהבתי את איך שהציגו יהודים כל כך..

JoHnYmYsTeR

New member
למה באעסה?../images/Emo112.gif

תראי,כל אחד מעשן סמים,נוצרים יהודים מוסלמים,אז הייתה לו כיפה זתומרת שכל היהודים מעשנים סמים.. חוץ מזה.. שדווקא הוציאו את היהודים טוב שהנרי רצה ללכת להתוודות במשטרה על מה שהם עושים..דבר שהראה שיש לו מצפון והוא איש טוב.

שר בריר

New member
איזה פרק מ ע ו ל ה.

כמובן שכל הפרקים של הסדרה המצויינת הזו הולכים ומשתבחים עם הזמן, כל הפרק, הייתה תחושה שג'וליאן סוחב משהו- הוא התנהג בהתנהגות מאוד לא אופיינית לו בפרק הזה, ואם שמתם לב הוא לא שכב אפילו עם בחורה אחת! ואחרי השיחה עם מיס. ניתוח האף ששמה פרח בדיוק כרגע מזכרוני זה היה מין הקש ששבר את גב הגמל "התקשרת לבישוף?" "לא" "אל תדאג אני אטפל בזה". הוא פשוט שחקן מצויין. ומייגן- יחסית לבחורה בלי שדיים יש לה חתיכת בייצים איזו התוודעות לשון.. ואיזה פרפקציוניסטיות בניתוח- מאוד מעניין אותי מה יתפתח בינהם בהמשך, ואני מקווה שהיא לא תרגיש שהיא עשתה את הניתוח לחינם (חח כמו ההיא מהפגישה העיוורת לפני כמה פרקים אוי זה היה הזוי כ"כ).

../images/Emo118.gifשכחתי לראות. ../images/Emo122.gif

פתחתי את הטלוויזיה לקראת חצות בתמימות ופתאום ראיתי ניפ/טאק.
טוב, התחלתי להוריד.

alkai

New member
פרק טוב...

כמו כולם.
יכלו לחסוך מאיתנו צפיה בפנים של קארה, בעע... מסכנה שיש לה אמא כזאת.

r i n a r i n a

New member
אתמול היה פרק גרוע.כי--

מנסים להפוך את כריסטיאן לאיזה צדיק מתחסד..שכל ניאופיו הם בגלל ילדותו העשוקה.. הלוו..מספיק יש לנו את שון הצדיק.אל תהפכו את גיבורנו החתיך לנמושה. שמתם לב שכריסטיאן לא נגע בבחורה כל הפרק??? זה הפרק הכי צנוע שהיה בתולדות הסידרה!!! אותי הוא איכזב.

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

יו איך הוא בכה.... איזה שלמות ות'אמת?! גמני בכיתי יו איך הוא אמר מכרתי את עצמי.... יו איזה מושלם....לא משנה מה הוא עושה הוא מושלם

קרייסי

New member
נכון אבל..

אל דאגה .. נראה לי שיפצו אותנו שבוע הבא ונוכל לראות את ג'וליאן במצבו הטבעי..... עם כמה שפחות בד עליו.....

ShiRooSh4

New member
אני די מעדיפה את זה ככה..

חוצמזה ,מה אסור שיהיו לכריסטיאן חולשות? אני חושבת שזה טוב שהציגו אותו באור אחר..

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

יו איך הוא בכה.... איזה שלמות ות'אמת?! גמני בכיתי יו איך הוא אמר מכרתי את עצמי.... יו איזה מושלם....לא משנה מה הוא עושה הוא מושלם

Rachel47

New member
גם שון לא ממש צדיק ../images/Emo15.gif

ואני מאמינה שבשבוע הבא כריסטיאן יחזור לעצמו...

חחחחחחחח....

לא הכי מסכימה. צריך להראות גם צד אנושי אצל כריסטיאן. אולי זה גם את כל הניאופים שלו- בגלל ילדות עשוקה.

תיקון טעות- ../images/Emo13.gif

*אולי זה גם את כל הניאופים שלו=אולי זה גם מסביר את כל הניאופים שלו.

למעלה