1x08 - Cara Fitzgerald

shachar100

New member
חייב לחזק את דבריה של RINARINA

בהחלט אני מסכים אם מה שכתבה רינה... אמנם עדיין נהנתי מהפרק אבל אין ספק שכריסטיאן חייב להישאר כריסטיאן ולו רק כדי שימשיך להיות מעניין לראות איזו בחורה הוא יביא הפעם!!

RE17

New member
ממש אהבתי את הפרק אתמול!

בעצם היה בו שילוב של הכל- מצד אחד מצחיק-הקטע ששון גרייס וכריסטיאן היו באותו חדר וכל אחד התוודה היה קורע... מצד שני עצוב-הסיפור עם מאט והמכוערת(מצטערת לא יודעת איך לקרוא לה) והאישה שרצתה ניתוח אף. ומצד שלישי מרגש-כשכריסטיאן תפס ת'כומר והתוודה בפני שון. ולכל מי שאומר שהפרק היה מגעיל כי כריסטיאן "התחסד" אז שתדעו שזה יפה שמראים טיפה עומק בדמות שהרי אף אדם לא שטחי עד כדי כך ולכן זה יותר מציאותי...

limors2

Active member
פרק טוב...../images/Emo54.gif

רק שאחרי חצי שעה כבר ראיתי חלק ממנו עם עיניים עצומות ולא היה לי כח להעביר אחורה ולראות תשניות שפספסתי

ShiRooSh4

New member
יששש יששש

אמא שלי הציבה לי תנאי שאני יוכל לראות את הסדרה אם לא יהיה יותר מדי קטעי סקס ואתמול לא היה בכלל!!!
פרק מעולה.הכי טוב בניפטק עד עכשיו.

ShiRooSh4

New member
גם..אבל הוא היה טוב מאוד

באופן כללי.. כל העקיצות ביניהם,הספור של ג'וליאן וכו'..

פרק מפחיד

פרק מבהיל לאללה, הדבר שאני מצאתי מעניין בפרק היה דווקא המוסריות הכפולה בעצם שבה מתאפיינים שון ומאט כשהם מגנים על עתידם, [אני מתכוונת לסצנה שבה שון מפחד להסגיר את הכומר ומאט מפחד להסגיר את עצמו], במיוחד שון שלכאורה הוא המוסרי מבין שני השותפים מתגלה כבעצם מאין קלישאת הרופא הטוב, היפוך התפקידים בין שון וכריסטיאן מוצלח מכיוון שהוא חושף את האנושיות של הדמויות.

M c F l y

New member
פרק חזק..

אחד הטובים.. בכלל ניפטאק זו סדרה מעולה. הגעיל אותי נורא שהסירו לילדה ההיא ת'תחבושות.. זה ממש הזכיר לי שהראו באינטרנט מישהי שעברה תאונה בגלל נהג שיכור שהתנגש בה והרס לה ת'חיים.. רק שאצלה זה היה אמיתי:\\ אבל שניהם היו מחרידים באותה המידה בלע. פאקין אני הולכת להפסיד 2 פרקים :(

darklighter

New member
פרק חזק ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

התחלתי לאהוב את כריסטיאן הרבה יותר, כמו שרייצ'ל אמרה פעם הייתי רק נמשכת אליו אבל הוא היה סטוציונר מגעיל... בפרק הזה הוא מגלה המון אנושיות, איזה עצוב היה הקטע בסוף עם הווידוי שלו לשון...ואהבתי איך שהוא הכריח את הכומר להתוודות... כל הכבוד
וגם לא שכב עם אף אחת
שון מאכזב אותי לאחרונה הוא ממש לא צדיק, נכון שג'וליה מעצבנת והנישואים שלו בצרה אבל למה הוא בוגד??? למה לא להיפרד מאשתו קודם???? איזה פרפקציוניסט הוא היה בניתוח...וגם גילינו שהוא התחיל עם גרייס בראיון עבודה שלה
הקטע של הסרת התחבושות מקארה אכן היה מגעיל
מסכנה
איזה אמא רעה יש לה נותנת לה לסבול בגלל אמונות....
מאט הזה ילד מעצבן כל הזמן מסתבך בצרות...ואח"כ המצפון שלו מציק לו... מזל שהוא הכריח את האמא לתת לשון לנתח את קארה... לסיכום- פרק ענק!!! 9.5 מתוך 10!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלא ראיתי../images/Emo3.gif הייתי בניצנים../images/Emo3.gif אבל שמעתי שהיה מדהים... אמא שלי נהנתה וזה אומר משו../images/Emo12.gif

p_nurit

New member
פרק טוב

אבל עצבן אותי הסוף אמנם היה ברור שהתעללו בו לפי הכל, אך עדיין קטע מעצבן, כאילו קצת אופרת סבון כזאת אך סך הכל אחלה פרק אני חדשה כדרך אגב

למעלה