2X13
אבחנתי לפני האוס

לא... ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

זה לא שיש לה גם שחלות וגם אשכים.. השחלות הם האשכים!!! זה כל הפואנטה!! כולם חשבו שאלה הם שחלות בגלל איך שהיא/הוא נראית/ה ובגלל שהם לא נפלו לה כמו במקרה נורמלי (כי היא/הוא מחוסן/נת לטסטוסטרון)..

randomguy

New member
דבר ראשון אל תשתמשי באיקון של בוקס

בבקשה. גם לא בצחוק. דבר שני יכול להיות שהתבלבלתי כי ווילסון אמר שהוא בדק לה את השחלות והנחתי שווילסון יודע איך נראות שחלות.

randomguy

New member
אין בעיה! ../images/Emo13.gif

ואם את צודקת ואני טעיתי בקשר לשחלות, אז כל הכבוד לך!

randomguy

New member
אם זה נכון מה שאת אומרת אז ווילסון

פישל בענק, לא רק שהוא לא זיהה שהשחלות הן בעצם אשכים אלא הוא גם לא ראה שיש באחד מהם גוש סרטני. כיוון שהוא אונקולוג זה מוזר מאוד שהוא יפספס את זה. הוא אמר להאוס שאין לה סרטן בשחלות.

זה בגלל שהוא עשה בדיקת אולטרסאונד,

בדיקה שמתאימה רק לרחם. בגלל זה אין סיכוי שהוא יכול היה לדעת שמדובר במשהוא אחר (כמו סרטן באשכים בכלל..). כשהאוס בדק עם קמרון בפעם השניה את המקום הוא לא עשה בדיקת אולטרסאונד אלא בדיקת אמ.אר.איי., נראה לי, וזו בדיקה שמתאימה לסוג הזה של איבקים. זו לא אשמתו של ווילסון כי הוא באמת חשב שלבחורה, במיוחד כזו שנראית ככה, יהיו שחלות ולא אשכים.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif לווילסון באמת יש בעיה עם נשים

אולי הוא באמת התבלבל בגלל שהוא התלהב ממנה
או כמו שאת אומרת, הוא לא חלם שלמי שנראית כך יש אשכים. (בכל מקרה הוא יוצא רופא גרוע). לגבי סוג הבדיקה, באולטרסאונד בהחלט אפשר לראות כל איבר בחלל הבטן. למשל בפרק 1X06 (ה"סכיזופרנית" והבן שלה) הם ראו באולטרסאונד שיש לאישה גוש סרטני בכבד. נכון שב MRI יותר קל לראות, אבל ווילסון שלל בוודאות סרטן ב"שחלות" על סמך האולטרסאונד, וזה או פשלה רצינית של ווילסון, או שהיה לדוגמנית גם שחלות וגם אשכים (מה שמלכתחילה אמרתי שנראה לא ברור לי כל כך, אבל יכול להיות).

אז למה אח"כ הם עשו MRI?

אם היה אפשר לראות באולטרה סאונד הוא פשוט היה מראה לקמרון (או למי שלא יהיה) את תצלום האולטרה סאונד תוך הצבעה על האשכים והסרטן..

randomguy

New member
ב MRI רואים יותר מדוייק מאשר

באולטרה-סאונד, האוס רצה לראות כמה שיותר ברור ולכן עשה MRI. לפי מה שהם אומרים בפרק, ווילסון חיפש גוש סרטן בשחלות באולטרה-סואנד ולא מצא. לפי זה, יש לה שחלות. ויש לה גם אשכים שבאחד מהם יש לה סרטן. הם חשדו שיש לה סרטן אבל לא מצאו בשום איבר שבדקו, והאוס התחיל לשאול את ווילסון אם הוא בדק את הלבלב (נדמה לי) וווילסון עונה לו "אתה מתחיל עכשיו להמציא איברים?" כלומר, ווילסון אומר שהוא בדק את כל האיברים האפשריים ולא מצא בהם סרטן, הקטע הוא שבסוף מסתבר שהוא לא בדק את כל האיברים, כי יש לה גם אשכים (בנוסף לשחלות). זה מאוד מאוד מוזר ונדיר אבל כנראה אפשרי.

../images/Emo122.gif

השחלות הם האשכים!!!! כמו שהאוס אמר; כולנו מתחילים כבנות אבל בגלל הכרומוזום Y אצל הבנים השחלות מתפתחות לאשכים בשלב מאוד מוקדם של ההריון. ל-POTW יש חיסון טבעי לטסטוסטרון ובגלל זה האשכים שלה לא התפתחו הרבה ונראים עדיין כמו שחלות (למרות שהם לא..).

randomguy

New member
הדעה שלך ברורה לי וגם לי היא נשמעת

יותר הגיונית וסבירה מאשר שיש לדוגמנית גם שחלות וגם אשכים אבל לפי הדעה שלך, איך את מסבירה את זה שווילסון לא ראה את הגוש הסרטני (הוא אמר שהוא בדק את השחלות, אז גם אם הם בעצם אשכים, הוא היה צריך לראות גוש סרטני)?

אני לא מומחית ברפואה, אבל

אולי התאים לא נראים אותו דבר ובגלל זה גם הגידולים הסרטניים באשכים שונים מאלה שבשחלות (גם זו אפשרות..).

randomguy

New member
זה לא נכון מבחינת בדיקת ההדמיה

אולי זה היה רלוונטי לבדיקה פתולוגית, אבל לא לבדיקת ההדמייה - אולטרה-סאונד במקרה הזה, היה צריך לראות משהו שנקרא "גוש סולידי" וזה סרטן.

זה נכון

קוראים לזה הרמפרודיאטיזם גברי מלא. זה משהו שמופיע בסדרה פעמיים נראה לי...ילדה שהייתה בן...או שאני מתבלבל וזה היה בהאנטומייה של גריי.. ד"א נאי חדשדש פה

randomguy

New member
ברוך הבא לפורום!

רק בבקשה תקרא את התקנון. הכי חשוב זה שאם אתה יודע ספוילרים, דברים שעדיין לא שודרו בארץ, אל תכתוב אותם, אלא בתוך הודעה שהכותרת שלה מסומנת באיקון של ספוילר.

randomguy

New member
את כבר לא חדשה, כתבתי ל עמשצ שבור

ברוך הבא כי הוא כתב שהוא חדש פה. את כבר לא חדשה פה, אני כבר דיברתי איתך ואני זוכר אותך, ולמרות הפרק המבלבל בין המינים, אני לא התבלבלתי
שימי לב לקו האנכי של הנקודות של ההודעות, ההודעה שלי "ברוך הבא" היא באותו קו שלך, ולכן הגבתי לאותה הודעה שאת הגבת ולא להודעה שלך. אני חושב שאו שאת צריכה בדיקת ראייה או שינוי בתאורה, יותר light במסך ויותר dark בחדר מול המסך

למעלה