2X13
אבחנתי לפני האוס

בגלל שהיא/הוא מחוסנ/ת לטסטוסטרון,

שזה ההורמון שאחראי לכול התכונות הגבריות, אין לה שום תכונה גברית. כלומר היא/הוא אסטרוגן, ההורמון שאחראי לכול התכונות הנשיות, טהור. לכן אין לה/ו שום תכונות גבריות אלא רק נשיות ובגלל זה הוא אומר שהיא האישה המושלמת. המטופל השני סבל מהריון מדומה, זה כשגבר מפתח סימפטומים של הריון כהזדהות פסיכולוגית עם האישה בהריון.. זה עובר אחרי הלידה לבד..

dogster

New member
אז אם היא מחוסנת לטסטוסטרון

שאחראי על התכונות הגבריות והיא בעצם אסטרוגן טהור, זה לא סותר את זה שיש לה ביצים? -תכונה גברית. (שהיא מחוסנת ממנו, ובשום פנים לא תכונה נשית, והרי היא "אישה" מושלמת לא? :p).

את זה יש לה בגלל כרומוזום ה-Y,

שאותו יש רק לבנים. הבעייה מתבתאת בזה שהם ממש קטנים, כמו שאומר ווילסון, ושהם לא נפלו לה אל מחוץ לגוף..

דרך אגב, עוד מישהו שם לב בתחילת

הפרק שהשעון של האוס צלצל ב-9:19 כשלפני כמה פרקים נאמר שהוא עובד מ-9 עד אם 5, נראה לי. חחח... האוס מאחר בכוונה לעבודה...

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif בנוגע לזה...

אני לא בטוחה שהוא מאחר בכוונה לעבודה. יום אחרי זה ( אם אני לא טועה ) כשקדי באה לאחות ושאלה " איפה האוס ? " האחות אמרה שהוא טען שכואבת לו הרגל רבע שעה אחרי שהתחילה לו המשמרת (לא במילים האלה ). כלומר, הוא לא איחר.. משהו מוזר פה הולך

הוא הודיע רבע שעה אחרי,

כלומר הוא לא הגיע ונזכר לצלצל כדי להודיע רבע שעה אחרי שהמשמרת התחילה.

randomguy

New member
בגלל שהוא לא הודיע בזמן, לקאדי לא

היה זמן למנות לו מחליף ולכן היא בעצמה היתה צריכה לבדוק את החולה, אבל היא החזירה להאוס: היא נתנה את המספר ביפר של האוס לחולה
ד.א. האוס הרבה פעמים עובד גם מעבר לשעות הרגילות, המון פעמים הוא עבד בלילה

מישהו מוכן להסביר לי איך היא גבר?

לעזאזל, זה היה הדבר הכי הזוי ! ישבתי שם ואחרי האבחון שלו פשוט נשארתי ובהיתי בטלוויזיה. לא הבנתי כלום. איך היא יכולה להיות גבר? ובכלל, איפה האשכים שלה בדיוק? במוח או מה?
ולא הבנתי מה הולכים לעשות לה. הולכים לעשות שהיא לא תהיה מחוסנת נגד ההורמון הגברי [טסטוסטורון או משהו. שכחתי איך קוראים לזה] ואז לאט לאט היא תהפך לגבר? מה הבעיה להשאיר אותה אישה?

randomguy

New member
להגיד שהיא גבר זה לא מדוייק, אבל

יש לה מטען גנטי של גבר ולכן יש לה אשכים. מערכת החיסון שלה תקפה את החלבונים שמייצר כרומוזום Y (הזכרי), כולל טסטוסטורן. האשכים שלה נמצאים איפה שנמצאות השחלות של אישה, שם יש מבנים בסיסיים בעובר זכר שהופכים לאשכים ואחר כך זזים למטה לשק האשכים. אצל עובר נקבה הם הופכים לשחלות. לא הולכים להפוך אותה לגבר, וכל התייחסות אליה כאל גבר היא טעות. רק מבחינה גנטית היא גבר מבחינה שיש לה אשכים לא פעילים. לא הולכים להפוך אותה לגבר. האוס מצא שיש לה סרטן באחד האשכים ויטפלו בסרטן, ואפשר לנחש שיוציאו לה את האשכים וישארו אותה אישה (עקרה = היא לא יכולה ללדת).

MommyHug

New member
מדויק לחלוטין, עד המילה האחרונה...

הזכיר לי את השיעור ביולוגיה שהמורה סיפרה על המקרים האלו וכולם היו בהלם.... זה ממש הפחיד אותנו. הבנתי שזה לרוב במקרים של גילוי עריות במשפחה, מה שיכול מאד להיות במקרה הזה, שיש בהיסטוריה של המשפחה גילוי עריות...

למעלה